Am înțeles, Microsoft: Lucrul de la distanță este „noul normal.' Vă rugăm să nu spuneți ceva nou.

Sursa: Stephen Brashear/Getty Images pentru Microsoft

Când lucrezi pentru un site care se concentrează pe orice companie anume, vei ajunge să scrii despre niște prime relativ mici care atrag doar o nișă îngustă de cititori. Cu toate acestea, Microsoft și LinkedIn au profitat de acest fapt pentru a lansa una dintre cele mai goale și pline de povești despre care îmi amintesc că le-am citit și am raportat, producătorul Windows 11 este foarte bine că un sfârșit de săptămână relativ liniștit. va obliga acoperirea unui absolut neexcepțional eseu scris de Redmond despre „noua normalitate” a muncii.

În cel mai bun caz, piesa Microsoft este o re-expresie goală a conceptelor cu care toată lumea în acest moment al anului Domnului nostru, 2021, este deja familiarizată. Pandemia a provocat „schimbări fundamentale pe piața mondială a muncii." Munca hibridă este " nouă normalitate." Și că, în ciuda acestor obstacole, "nu trebuie să fim împreună fizic pentru a simți că suntem împreună.„Sunt înțeles, Microsoft. Cu toții vâslim barca. Faceți cu ochiul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Și numirea redacției o reșapare goală de pământ bine uzat această perspectivă pe jumătate plină de sticlă. În cel mai rău caz, postarea Microsoft este doar un exercițiu flagrant de auto-felicitare pe care compania dorește să-l urmărească cu toții. „La Microsoft și LinkedIn, dorim să adoptăm sau să abordați care să învețe totul și să conducă cu data mai degrabă decât cu dogme." "Într-un an în care am trimis 160.000 de oameni acasă la serviciu și am îmbarcat de la distanță 25.000 de angajați noi, ponderea persoanelor care raportează că se simte include la Microsoft a atins un maxim istoric de 90%.„Destul, Microsoft!

Este un material de lectură greu de înghițit, iar ceea ce este mai rău este să-i vezi pe cei care se îngrijesc raportează despre el făcând asta ca și cum ar fi inovator. Serios, ai nevoie de un grafic de la Microsoft care să vă spună oamenilor le loc să lucreze acasă, deoarece elimină naveta care pierde timpul?? Este într-adevăr această informație pe care cineva de la Microsoft este plătit pentru a le raporta spre sfârșitul anului 2021?

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Atenție, date de nivel de observație de bază și platitudinile obo și obosite sunt doar jumătate din postarea Microsoft. Cealaltă jumătate este o reclamă pentru produsele sale din punctul de vedere al modului în care acestea fac lucrul în „noul normal™” mai ușor. Ar fi bine dacă Microsoft tocmai s-ar deschide cu acel argument de vânzare în loc să ascundă adevăratul punct al postării sub un munte de proști.

Întregul articol amintește în mod ciudat de momentul în care Microsoft a decis că sunt necesare date pentru a determina dacă angajații au nevoie de pauze de serviciu. Așadar, într-o cerere sinceră adresată Microsoft, spun acest lucru: Vă rog, vă rugăm să încetați să utilizați resurse valoroase pentru puf. Comisionați cercetări pe teme inovatoare pe care doar o companie cu resurse și talent atât de vaste poate permite să le exploreze. Spune-ne care este consensul umanității cu privire la sensul vieții, al muncii sau al altui semnificativ, nu că iarba este verde.

Dă-ne un studiu despre câți oameni doresc să se întâlnească VR cu colegii să fie noul mod implicit de a lucra de acasă. Porniți niște studii HoloLens interesante! Hrăniți-ne cercetările care arată că progresele reale, inovatoare nu sunt doar dorite, ci sunt deja în lucru. Toată lumea cu anii pandemii au afectat bazele tradiționale ale locurilor de muncă. Misiunea Microsoft ar trebui să fie să nu spună ceva ce nu știm, pe care doar ea nu poate spune.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here