Waves of Zombies vă permite să dați cu piciorul în fundul unui strigoi pe Windows 10

Jocul combină elemente ale unui joc de rol, joc de apărare turn și poveste interactivă pentru a oferi un titlu Windows 10 bogat în funcții. Disponibil pentru Windows 10 PC și Mobile, acest joc gratuit de prezentare grafică și animații detaliate și are o mulțime de arme de cumpărat și de upgrade, precum și o serie de personaje dezvoltate. Comenzile jocului sunt simple, iar jocul oferă o provocare strategică frumoasă, deoarece valorile zombie devin mai greu de învins.

Jocul gratuit este o modalitate distractivă de a petrece puțin timp de pauză cu o atracție care provoacă dependență, care ușurează pierderea noțiunilor timpului. Waves of Zombies este o completă excelentă la acest gen de joc Windows 10.

Waves of Zombies se deschide către un tutorial foarte amplu care vă prezintă elementele de bază ale jocului. Începi jocul cu un grup de cinci apărători, fiecare cu un set unic de abilități și o specialitate de armă. Pe măsură ce progresezi în joc, noi apărători devin disponibili pentru a se alătura echipei tale, iar formațiunile prestabilite pot fi create pentru a-ți înlocui sau modifica rapid apărarea în mijlocul luptei.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Waves of Zombies oferă mai multe stiluri de joc și, cu o asemenea diversitate, jocul poate fi puțin copleșitor. Cu toate acestea, tutorialele jocului vă ajutați să vă ușurați în el. Cele trei stiluri includ un element de luptă, un element de joc de rol și un element de poveste interactiv.

Elementul de luptă cu Waves of Zombies se desfășoară în stilul de apărare a turnului. Creați echipe de apărători care se confruntă cu valuri de strigoi. selectați până la cinci apărători iar aceștia mențin pozițiile în dreapta ecranului de joc. Zombii intră pe terenul de joc din stânga și avansează spre apărătorii tăi, înfometați de creier.

Apărătorii trag automat odată ce zombii intra în rază de acțiune, iar succesul depinde adesea de modul în care vă aranjați apărătorii. De exemplu, armele cu rază lungă de acțiune ar trebui să meargă în spatele formației (puști și lansatoare de grenade, de exemplu), cu arme cu rază mai scurtă de acțiune poziționată în față (pistole și puști). Acest lucru tinde să maximizeze raza de distrugere a grupului dvs. și să reducă riscul ca zombii să se apropie prea mult.

Împreună cu apărătorii tăi, lupta cu Waves of Zombies include un elicopter de atac care poate fi convocat periodic pentru a ajuta la eradicarea unor secțiuni mai mari ale hoardei de zombi. De asemenea, puteți apela lovituri cu bombă și, dacă formația dvs. nu o reduce, poți schimba apărătorii individuale sau poți schimba formațiile cu comutatoarele prestabilite din partea de jos a ecranului.

Când nu te lupți cu zombi, timpul de joc este petrecut explorarea lumii. Aici puteți găsi zonă pentru a căuta alți supraviețuitori și pradă care pot fi folosite pentru a avea arme și, în general, pentru a supraviețui mediului ostil. S-ar putea să găsiți civili, indicii pentru unul dintre care vă puteți salva mister ale poveștii sau pradă poate ajuta să supraviețuiți pentru a lupta în altă parte. Punctele de pe hartă marcate cu un semn de exclamare oferă propriul drum interactiv, în care vă trasezi. De exemplu, dacă căutați o zonă mare, s-ar putea să descoperiți hrană sau s-ar putea să vă pierdeți unii dintre civilii pe care îi veți proteja.

Elementele de joc de rol din Waves of Zombies includ nu numai dezvoltarea caracterului, ci și dezvoltarea armelor. Lupta le aduce apărătorilor experiență care le crește sănătatea, puterea și alte atribute. Prada pe care o descoperiți că poate fi folosită pentru a avea arme și pentru a antrena apărătorii pentru a le spori seturile de abilități. Pe lângă dezvoltarea caracterului, aveți și resurse de gestionat, cum ar fi mâncare, muniție și bani. Resurse pot fi câștigate în luptă, descoperite în căutări de zonă pe hărți sau recoltate din bazele operaționale pe care le creați. Nivelurile de resurse sunt afișate pe tot jocul, în partea de sus a afișajului și atingând pictograma rucsac din jos a ecranului hrănire.

Experiența generală de joc cu Waves of Zombies este bună. Nivelul de caracteristici al acestui joc poate fi puțin copleșitor la început, dar tutorialele și tranziția fluidă între elementele de joc vă ajută să înțelegeți lucrurile mai repede. Jocul arată bine, cu grafică și animații detaliate, ceea ce nu strică niciodată și poți sincroniza jocul între dispozitivele Windows 10 conectându-te la joc cu un cont Facebook.

Waves of Zombies face o treabă bună, provocându-vă abilități de strategie și de management pentru a vă asigura că aveți cea mai bună echipă la locul lor. Există un pic de iertare în joc, deoarece, dacă zombii încep să obțină tot ce este mai bun din echipa ta, există un buton de retragere pe ecranul jocului care poate fi folosit pentru a scăpa de atac, pentru a vă vindeca rănile și pentru a vă regrupa.

4 din 5

Există multe caracteristici pozitive în acest joc Windows 10 și există foarte puține dezavantaje. Waves of Zombies oferă o luptă epică cu strigoii care are ceva mai multă profunzime decât jocurile alternative. Dacă ați încercat Waves of Zombies, spuneți-ne ce părere aveți în comentarii.

Descărcați Waves of Zombies din Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here