WaterLogger, ajutându-vă să vă îndepliniți obiectivele zilnice... din punct de vedere al apei

Săptămâna aceasta, în timpul lunii fitnessului, ne-am concentrat asupra aplicațiilor pentru Windows Phone care se ocupă de aspectele nutriționale ale menținerii în formă și sănătoasă. A bea multă apă pe zilei este un aspect al dietei pe care mulți îl ignoră și există câteva aplicații care ne ajută să nu am amintit să fie multă apă în timpul zilei.

Am atins Water Log zilele trecute și o altă aplicație a sărit de pe ecran pentru a nu ajuta să ținem evidența aportului de apă... WaterLogger.

În timp ce Water Log este mai mult un shooter simplu, direct al unei aplicații, WaterLogger are câteva clopote și fluiere. Pictograma colorată viu a WaterLoggerului împreună cu 4.Evaluarea de 5 stele din Magazin ne-a remarcat, așa că am decis să aruncăm o privire la această aplicație de fitness.  Ceea ce am găsit a fost o altă aplicație de fitness frumoasă pentru telefonul nostru Windows.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Ecranul principal al WaterLogger este dominat de o pictură de apă animată. Când începi ziua fără să fi băgat prima picătură de apă, picătură de apă pare uscată și în pragul evaporării. În partea de jos a ecranului se află o serie de destinatar reprezentând cantitatea de apă pe care o consumi. Atingeți recipientul și culoarea începe să fie redată în pictură de apă și să înceapă să se formeze un zâmbet.

În colțul din stânga sus al ecranului principal al WaterLogger-ului, veți găsi statisticile zilnice care includ procentul îndeplinit din obiectivul dvs. zilnic, cantitatea reală de apă consumată și obiectivul dvs. zilnic.

Din meniul cu trei puncte, veți găsi butoane de control pentru a vizualiza istoricul consumului de apă, a accesa setările și a vizualiza ecranele despre/ajutor.

Pagina istorică a WaterLogger este un grafic cu bare care arată consumul zilnic de apă măsurat în raportul cu obiectivul dvs. zilnic.

Setările pentru WaterLogger sunt destul de detaliate. să vă setați obiectivul zilnic, să determinați volumul fiecărei pictograme container, să permiteți container parțiale, să activați/dezactivați vibrațiile și efectele sonore, să activați amintirile și să setați funcțiile Live Tile.

Setările de memento vă permiteți să determinați în acest interval de timp îmi cumpără-urile, precum și frecvența memento-urilor. Sigur... unii vor întreba: „Cui trebuie să i se amintească să fie apă?„Dar activitățile tale de zi cu zi pot deveni suficient de implicate în cazul în care să uiți de sarcinile de bază. Câți s-au implicat atât de mult într-un proiect care uită să mănânce prânzul? Apă potabilă poate fi la fel de ușor trecută cu vederea.

Suportul Live Tile cu WaterLogger vă oferă opțiuni de activare a plăcilor pe două fete care vă vor arăta progresul zilnic pe invers. Dacă nu aveți nevoie de acest minte, puteți rămâne întotdeauna cu țiglă staționară.

În timp ce pagina principală animată poate părea puțin elementară pentru unii, face ca WaterLogger să iasă în evidență. Recipientele de apă personalizabile și obiectivele vă ajută să fiți mai precis în urmărirea consumului de apă, iar amintirile sunt doar o atingere plăcută. Una peste alta, WaterLogger este o opțiune bună de luat în considerare dacă sunteți în căutarea unei aplicații Windows Phone care să vă ajute să fie suficientă apă pe toate zilele.

WaterLogger este o aplicație gratuită pentru Windows Phone 7.x și 8 și puteți găsi aici în Windows Phone Store.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here