Husa Outback Solo pentru Surface WaterField Designs este o persoană superbă din piele care va dura toată viața

Când vine vorba de produse de larg consum, în zilele noastre, prețul accesibilității deseori conduce. Cu toate acestea, există un impuls pentru produse premium, realiza manual, care nu se vor strica după câțiva ani. WaterField Designs este una dintre acele companii cu sediul în San Francisco, unde fabrică și gențile manual la comandă.

Astăzi, revizuiește Outback Solo pentru Surface Book, Surface 3 și Surface Pro 4 și, nu este ieftină, este genul de îngrijire care va rezista mai mult decât hardware-ul dvs.

'Minimalism robust'

WaterField Designs descrie carcasa Outback Solo drept „miniism robust” datorită materialelor folosite și simplității designului. La fel ca celaltă geantă a mea preferată de Brenthaven Collins, Outback Solo este făcută pentru excursii de o zi când vrei doar să-ți împachetezi Surface și nu multe altele. Pentru nevoile mele, această categorie este mult mai relevantă acum cu Surface Book cu Performance Base, îmi permite să obțin aproximativ 10 ore de utilizare în lumea reală. Este suficient de bun pentru a nu fi nevoie să împachetați un încărcător sau multe altele.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Diferența cu o geantă WaterField Design este că acestea depășesc doar materialul din panză și materiale ieftine. Solo este realizat cu neopren de înaltă calitate pentru căptușeală interioară, o clapă din piele integrală și un exterior din pânză ceară. Deși nu este complet impermeabil dacă sunteți prins de ploaie, nu ar trebui să vă faceți griji că suprafața dvs. se va deteriora. Neoprenul este acolo pentru a oferi protecție împotriva șocurilor, iar pielea învechită conferă fiecărei genți personalitate unică.

Fiecare geantă este realizată manual și cusută în San Francisco în loturi mici. Deși asta înseamnă că uneori trebuie să așteptați câteva săptămâni pentru o mare WaterField Designs, primiți ceva mai mult decât o generează produs în serie, expediată de peste mări.

Caracteristicile suplimentare ale Solo includ:

  • Două buzunare exterioare pentru adaptor de alimentare, telefon, portofel sau alte articole cu acces rapid
  • Interior din neopren care absorb șocuri
  • Include curea de umăr nedetașabilă
  • Buzunar din spate pentru depozitare

Am deținut câteva dintre aceste genți de la WaterField Designs și am fost întotdeauna mulțumit de asistență pentru achiziționarea și calitatea produselor lor.

Funcționalitate – Ce obțineți

Outback Solo este o geantă ușoară de zi, dar puteți împacheta cu ușurință încărcătorul Surface - chiar și cel mai mare de 102 W cu Surface Book cu Performance Base - în buzunarul frontal pentru accesorii, cu spațiu liber. Husa frontală mai mică este bună pentru smartphone-ul tău de până la șase inci, cum ar fi HP Elite x3 sau iPhone 7 Plus.

Nu există un slot dedicat pentru stiloul Surface, care ar fi fost un plus bun. Cu toate acestea, puteți fixa doar într-unul dintre buzunarele din față.

Outback Solo vine în trei dimensiuni pentru Surface, cu una pentru Micul Surface 3 (revizuit anterior), alta pentru Surface Pro 4, care costă ambele 139 USD și cea mai scumpă pentru Surface Book la 149 USD. disponibil, sigur, să comandați unul dintre Surface Book și să îl utilizați pentru Surface Pro 4 și să aveți spațiu suplimentar dacă aveți nevoie. Nu am avut nicio problemă să pun Surface Book cu baza de performanță mai mare în geantă.

În comparație cu geanta lor Field Muzetto mai scumpă, care este, de asemenea, una dintre preferatele mele, Outback Solo are o închidere cu închidere magnetică pentru a menține capacitatea închisă. Prefer acel stil atunci când iau geanta din mașină știind că nimic nu poate aluneca afară.

Îmi place cum se află logo-ul lor pe mâneca interioară și nu este etichetat peste geantă sau sub forma unei etichete de panză. Curat și minimal.

În cele din urmă, buzunarul din spate este suficient de mare pentru a încăpea un Kindle, niște hârtie, un notebook sau orice altceva care poate rămâne plat.

Concluzie

Este ceva de spus despre o geantă care vă va rezista 5, 10 sau 20 de ani. La trei ori prețul unor mâneci fabricate în afara SUA, Outback Solo este relativ scump. Totuși, primești ceva artizanal și fabricat în SUA. Compania poate chiar să facă reparații la geanta dvs. ani mai târziu, dacă există probleme. Cred că lucrurile contează și că acest tip de măiestrie este greu de obținut în zilele noastre. Dacă scăpați deja 2.000 USD pe o carte Surface, obțineți o geantă de zi elegantă de calitate nu este cea mai nebunească idee.

Personal, îmi place aspectul din pielea asemănătoare lui Indiana Jones al lui Outback Solo și este perfect pentru atunci când merg în oraș și vreau ceva care să nu arate ieftin. Îmi place dimensiunea personalizată a lui Outback Solo în comparație cu un rucsac plin sau ceva mai mare. Designul și caracteristicile sunt excelente, la fel ca și calitatea.

Vedeți la WaterField Designs

Dacă sunteți în căutarea unei geanți frumoase de zi pentru Surface, nu căutați mai departe decât Outback Solo. Este genul de geantă pe care peste cinci ani o vei folosi în continuare.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here