Geanta pentru laptop WaterField Designs Maverick este superbă și construită pentru a rezista

Noua geanta pentru laptop din piele Maverick a companiei este una dintre ofertele sale mai scumpe, la aproximativ 300 USD. Dar este imediat clar unde se duce investiția ta.

Geanta WaterFid Maverick „de dimensiune completă” pe care am analizat-o se potrivește aproape oricărui laptop de 15 inchi ȘI o tabletă de 12 inchi sau mai mică. (O versiune „compactă” ceva mai puțin costisitoare este disponibilă și pentru laptopuri de 13 inchi și tablete mai mici.)

Înrudit: Cele mai bune genți messenger pentru laptopuri

Am folosit geanta Maverick aproape o lună, împreună cu un Surface Book 2 de 15 inchi și un Surface Pro. Se pare că geanta a fost făcută special pentru aceste dispozitive. Sincer, este greu să găsești ceva negativ de spus despre Maverick. Dar nu este impecabil.

Perfect pentru suprafața ta

Geantă pentru laptop din piele WaterField Designs Maverick

Începe de la 289 USD

Concluzie: Maverick este o geantă elegantă și robustă, care arată atât cool, cât și profesional. Cu toate acestea, acolo, profilul său subțire este greu să împachetați sau mulțime. De asemenea, nu are sloturi pentru ustensile de scris, cum ar fi stiloul de suprafață, și este oarecum scump.

Pro:

  • Stilul Messenger arată elegant și cool.
  • Construit pentru a rezista, în timp ce pielea frumoasă dezvoltă un nou caracter în timp.
  • Se potrivește cu Surface Book 2 și Surface Pro, în același timp, ca o mănușă.

Contra:

  • Geanta de dimensiune completă este mare, dar nu se potrivește atât de mult pe cât ați dori.
  • Fără sloturi pentru stilouri sau stilouri.
  • Nu este ieftin la aproximativ 300 de dolari.
  • Vezi la SFBags.com

Ce vă va plăcea la geanta Maverick WaterField Designs

Îmi place aspectul genții WaterField Designs Maverick. Este simplu, dar elegant. Și arată perfect potrivit dacă ești singur, mergi la cafeneaua din colț sau mergi la întâlnire mare cu șeful. Și vine în trei opțiuni de culoare: negru (acea este cea pe care am analizat-o), maro „ciocolată” și „grizzly”, care este un bronz mar deschis.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Are o husă principală căptușită, cu compartimente pe ambele părți, unul pentru un laptop de 15 inchi și unul pentru o tabletă mai mică. Există, de asemenea, două compartimente mai mici, unul cu fermoar și unul cu partea superioară deschisă. Și, în sfârșit, puteți arunca mai multe lucruri libere în secțiunea principală a genții. Geanta se închide atunci când fixați clapeta, care se atașează de un mic stâlp metalic. Și mânerele genții sunt asigurate cu nituri metalice similare.

Înrudit: Cele mai bune genți pentru laptop

Calitatea pielii și a măiestriei este imediat evidentă. Și ca orice piele bună, ar trebui să se schimbe și să se dezvolte în timp. De asemenea, miroase ridicol de bine, chiar și după o lună de utilizare. Aceasta este o geantă bine făcută, care ar trebui să reziste mult timp dacă ai grijă de ea.

Geanta are o cura reglabilă din nailon care face ușor să găsiți potrivirea potrivită pentru dvs., fie că o confortabilă sau dacă preferă puțin "atârnat.„Și vine cu o curea din piele căptușită, pentru a-ți scăpa o parte din povara de pe umăr.

Apropo de echipament, am folosit geanta pentru a transporta atât un Surface Pro cu Type Cover atașat, cât și un Surface Book 2. Maverick literalmente nu le-a putut potrivi mai bine. Și cele două sunt pentru laptop și sunt căptuși și protectoare la interior, datorită unui material moale asemănător neoprenului.

În cele din urmă, geanta are o buclă lungă de piele pe partea din spate, care alunecă peste mânerul genții dvs. cu rol pentru un transport ușor în timp ce alergați pentru a prinde următorul zbor la aeroport sau mergeți la hotel după o călătorie lungă cu trenul. Aceasta este o atingere simplă, dar esențială pentru călătorii frecventi, pe care o apreciez cu adevărat.

Ce nu vă va plăcea la geanta Maverick de la WaterField Designs

Cea mai mare plângere a mea despre această geantă este lipsa ei de sloturi pentru pixuri, creioane, stilouri sau alte instrumente de scris. Poate că sunt doar vechi, dar încă folosesc pixuri obișnuite. Și îmi iau Surface Pen cu mine când călătoresc. arunca pixuri si creioane intr-unul dintre cele doua compartimente mai mici din geanta si incap acolo OK. Dar ele nu sunt asigurate și clintesc cu orice altceva ai împachetat.

Cureaua de umăr de pe Maverick este fixă ​​​​și nu poate fi îndepărtată. Aceasta nu este mare lucru. Dar dacă ar fi prins pe niște inele metalice, astfel încât să poată fi îndepărtat și înlocuit, ar fi mai versatil. Iar oamenii care le place să poarte genți în stil servită ar aprecia această caracteristică.

Maverick-ul de dimensiune completă este destul de mare. Dimensiunile sale sunt 11.5 inci înălțime pe 14 inci lățime și patru inci grosime. Și cântărește aproximativ 2.5 lire sterline. Nu este prea voluminos, dar nici nu este mic. Cu toate acestea, atunci când există atât o tabletă sau un dispozitiv 2-în-1 precum Surface Pro, cât și un Surface Book 2, blocate acolo, împreună cu o grămadă de lucruri în compartimentele mai mici pentru echipamente, nu este prea mult loc. în secțiunea principală a sacului. Acest lucru se datorează în mare parte designului genții messenger, care este subțire și lată. Pentru o geantă mare, nu pot încăpea atât de multe lucruri în ea, cel puțin poate porți un laptop și o tabletă.

În cele din urmă, geanta nu este ieftină. Pentru majoritatea oamenilor, 300 de dolari legate de investiție semnificativă. (Geanta „compactă” mai mică costă 289 USD, iar cea mai mare „dimensiune completă” costă 319 USD, plus taxe și transport.) Cu toate acestea, pielea de calitate și măiestria fină sunt scumpe, dacă vă uiți la prețurile unor genți de laptop de designer comparabile, 300 USD pot părea ieftine. Nu este neobișnuit ca gențile din piele de designer să intre în gama de mii de dolari.

Înrudit: Cel mai bun rucsac pentru laptop

Concluzie pe WaterField Designs Geanta Maverick din piele pentru laptop

Geanta Maverick de la WaterField arată grozav și este la fel de potrivită în medii obișnuite și de afaceri. Este construit pentru a rezista și ar trebui să arate mai bine pe măsură ce îl utilizați. Este funcțional și, nu este creat special pentru produsele Microsoft Surface și poate fi folosit pentru a transporta orice laptop și tabletă mai mare, se pare că a fost conceput pentru Surface Book 2 și Surface Pro.

Geanta ar putea beneficia cu adevărat de niște sloturi pentru pix și de puțin mai mult spațiu în compartimentul principal. Și prefer ca cureaua de umăr să fie detașabilă. Dar acestea sunt plângeri minore.

4 din 5

Geanta Maverick nu este ieftină, dar dacă decideți să aruncați 300 USD pe ea, nu veți fi dezamăgiți.

Aceasta este o geantă extraordinară pentru echipament tehnic, perfectă pentru un Surface - sau orice alt computer de calitate.

Vezi la SFBags.com

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here