Atenție la valoarea de șobolan din acest anunț A Plague Tale: Requiem

Sursa: Xbox

Actualizat la 5:45 p.m. ET: O versiune anterioară a acestei postări spunea că jocul va fi exclusiv pentru consola Xbox, dar jocul va fi disponibil și pe PS5 și Nintendo Switch prin Cloud. Am actualizat postarea în consecință.

Ce trebuie sa stii

  • O continuare a A Plague Tale: Innocence a fost anunțată la E3 2021.
  • A Plague Tale: Requiem vizează o dată de lansare în 2022.
  • Jocul va fi pe Xbox Series X|S, PS5, Nintendo Switch (prin Cloud) și PC și vei ajunge la Xbox Game Pass în prima zi.

Povestea nu s-a terminat. A Plague Tale: Requiem, continuarea A Plague Tale: Innencence, va fi o exclusivitate pentru consola Xbox și vizează o dată de lansare în 2022.

Jocul îi va urmări din nou pe Amicia și fratele ei, Hugo, în timp ce aceștia se îmbarcă într-o nouă căutare. La fel ca și alte E3, titlul s-a scurs devreme într-un thread Resetera, deși s-a zvonit puternic încă din 2019 că o continuare este în lucru. Nu se mai știu multe despre intriga jocului, dar se pare că va fi o continuare directă a primului joc într-o locație nouă. Amicia și Hugo sunt, de asemenea, mai pregătiți pentru luptă de date aceasta, Hugo aparent deținând mai mult control asupra puterilor sale.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Requiem va fi disponibil pentru Xbox Series X|S și va fi optimizat pentru Xbox Series X|S. Va fi disponibil pentru consolă și PC-uri cu Windows 10 și pe Xbox Game Pass în prima zi. Va fi disponibil și pe PS5 și pe Nintendo Switch prin Cloud.

A Plague Tale: Innocence îi urmărește pe cei doi frați, Amicia încercând să aibă grijă de frate și mai mic bolnav după ce trupele Inchiziției încep să-l caute pe Hugo. Toate acestea au loc în timpul unei ciumă brutală - cunoscută în joc ca ciuma neagră, dar nu este exact istoric - care pare să afecteze șobolanii și, prin urmare, poate afecta oamenii și alte animale odată mușcate. Jocul este un joc de aventură stealth cu unele elemente de groază și supranaturale, mai ales când vine vorba de reprezentarea ciumei în sine. Fiți avertizat că există o mulțime de gore.

Între timp, în timp ce așteptați A Plague Tale: Requiem, ar trebui să vedeți A Plague Tale: Innocence, care este deja pe Xbox Game Pass.

Sursa: Xbox

Un catalog de jocuri

Xbox Game Pass Ultimate

Toate nevoile tale de jocuri, într-un singur abonament.

Xbox Game Pass Ultimate este cea mai bună valoare din toate jocurile?? Este posibil. Ultimate include abonamentul tău Xbox Live Gold, un abonament Xbox Game Pass atât pentru console Xbox, cât și pentru PC-uri Windows și Xbox Cloud Gaming pentru jocuri de mai multe ori. Asigurați-vă că aveți acces la toate jocurile grozave care vor veni inevitabil la Xbox Game Pass de la evenimentul Xbox de la E3 2021.

  • De la 1 USD/lună la Microsoft
  • 45 USD pe Amazon (abonament de 3 luni)
  • 15 USD pe Amazon (abonament pe o lună)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here