Atenție la „vânzări” înșelătoare pentru Surface înainte de Prime Day

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Prime Day este săptămâna viitoare, iar dispozitivele precum Surface Pro 7 vor fi probabil listate ca să fie la vânzare.
  • Este important să aruncați o privire asupra istoricului prețurilor dispozitivelor pentru a vedea dacă obțineți cu adevărat sau ofertă bună.
  • Surface Pro 7 este în listat la 745 USD, care nu este un preț groaznic, dar nu este cel mai mic mic pe care l-am văzut vreodată.

Amazon Prime Day 2021 este mai puțin de o săptămână. Pe 21 și 22 iunie, Amazon va reduce mii de articole, de la electronice la aproape orice altceva. De obicei, este una dintre cele mai bune perioade ale anului pentru a ridica multe dispozitive, dar este important să fii atent la „vânzări” la dispozitivele care care de fapt afișează un preț care care este același, sau chiar mai mult decât în ​​​​mod normal.

Chiar acum, există o „ofertă” pe Surface Pro 7 care „economisește” 122 USD. Lista este pentru un Surface Pro 7 cu procesor Intel Core i5, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare. Dacă căutați lista respectivă pe CamelCamel, pe care o puteți face cu ușurință cu extensia Camelizer, veți vedea că prețul actual este mai mare decât era la începutul acestui an.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: CamelCamel

O listă completă separată pentru Surface Pro 7, care este și pentru modelul cu Intel Core i5, 8 GB RAM și 128 GB spațiu de stocare, are dispozitivul la 745 USD. Poate părea o afacere bună, dar folosit din nou CamelCamel, vezi că prețul acum este mai mare decât era acum câteva săptămâni.

Sursa: CamelCamel

Există oferte mai bune disponibile, dar chiar și acestea nu sunt cel mai mic preț pe care l-am văzut vreodată. Walmart și Amazon au pachet pentru un Surface Pro 7 cu un Intel Core i5 și 8 GB de RAM care vin cu o husă neagră. Aceste pachete costă doar 800 USD, ceea ce le face o opțiune mult mai bună, deoarece Type Cover este unul dintre cele mai bune accesorii pentru Surface Pro.

În timp ce ofertele actuale ale Walmart și Amazon sunt mai bune decât alte opțiuni, aceleași pachete au fost la vânzare pentru 698 USD cu câteva luni în urmă. Desigur, există șansa ca pachetele să cadă săptămâna viitoare pentru Prime Day.

Cumpărăturile online pot fi dificile, deoarece înregistrările pot face să pară că primești sau ofertă bună atunci când de fapt nu. Mulți cumpărători nu vor verifica prețurile pe mai multe site-uri web, nu vor folosi instrumente de urmărire a prețurilor și nu vor compara înregistrări diferite pentru același articol de pe același site.

În timpul Prime Day și înainte de aceasta, echipa noastră de experiență în oferte va face acest lucru pentru dvs., ajutându-vă să găsiți cea mai bună ofertă pentru Surface Pro 7 și o gamă largă de alte dispozitive. Asigurați-vă că urmăriți piesa noastră care urmărește cele mai bune oferte de laptopuri Prime Day.

Deocamdată, cea mai bună ofertă pe care am putut-o găsi pe Surface Pro 7 acest pachet cu o husă de tip tip legată mai jos, probabil că merită să așteptați o săptămână pentru a vedea dacă scade la sub 700 USD.

2-în-1 emblematică

Surface Pro 7

2-în-1 original

Surface Pro 7 de la Microsoft este un excelent 2-in-1, dar este important să vă asigurați că obțineți sau ofertă bună. În special în săptămâna următoare, asigurați-vă că verificați din nou dacă sau „ofertă” vă economisește cu adevărat bani.

  • De la 799 USD la Walmart
  • De la 800 USD la Amazon

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here