Urmăriți dezvăluirea completă a Microsoft Surface Hub 2S aici

Microsoft a organizat în această săptămână un mic eveniment pentru a dezvălui oficial Surface Hub 2S. Dar, deși nu a existat un flux live al evenimentului, Microsoft a înregistrat-o, iar acum puteți urmări dezvăluirea integrală.

Pe parcursul lansării, șeful Surface Panos Panay intra în mai multe detalii despre Surface Hub 2S, inclusiv viitoarea lansare în iunie și prețul de pornire de 8.999 USD. De asemenea, Microsoft a dezvăluit săptămâna aceasta că o versiune de 85 de inchi a Surface Hub 2S este planificată să înceapă testarea în 2020, iar compania lucrează, de asemenea, la un afișaj Surface pentru a oferi aceeași experiență de atingere și cerneală fără componente de calcul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă sunteți curios, puteți consulta evenimentul complet de zvăluire de mai jos. De asemenea, asigurați-vă că consultați experiența noastră aprofundată cu Surface Hub 2S pentru mai multe.

Accesoriile noastre preferate pentru Surface de la Microsoft

Fiecare dintre aceste accesorii valoroase pentru Surface este aprobată de Windows Central și este garantat să vă mulțumească.

Mouse Surface Precision (77 USD la Amazon)

Mouse-ul Surface Precision nu este doar unul dintre accesorii preferate pentru Surface, ci și unul dintre șoarecii noștri preferați pentru orice computer. Este plin de funcții valoroase și butoane personalizabile. Derularea și urmărirea acesteia sunt perfecte și perfecte. Și este reîncărcabil, astfel nu trebuie să cumpărați baterii noi pentru el.

Surface Pen (de la 72 USD la Amazon)

Fiecare proprietar de Surface are nevoie de acest stilou. Perioadă. Suportă 4.096 de niveluri de sensibilitate la presiune, suport pentru înclinare pentru densitatea umbririi și se bucură de o latență extrem de scăzută. Când este asociat cu un PC Surface, potențialul este nesfârșit. Și vine într-o grămadă de culori reci.

Surface Dock (136 USD la Amazon)

Cu două Mini DisplayPort-uri, patru USB-A 3.0 porturi, un port Ethernet și un port 3.Mufă audio de 5 mm, acest dock vă oferă porturi de nevoie pentru a rămâne conectat la toate dispozitivele preferate. În plus, vă transformă cu ușurință Surface într-un hub de alimentare pentru desktop. Îl recomandăm cu căldură.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here