Urmăriți președintele Microsoft, Brad Smith, depunând mărturie în fața Congresului despre legile media

Sursa: Daniel Rubino / Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Președintele Microsoft, Brad Smith, depune mărturie în fața SUA.S. Camera Reprezentanților azi.
  • Audierea înconjoară rolul giganților tehnologiei și al industriei media.
  • Brad Smith a fost un susținător vocal al recentelor legi ale presei din Australia și a cerut Americii să adopte un set similar de legi.

Președintele Microsoft, Brad Smith, depune mărturie în fața SUA.S. Camera Reprezentanților azi. Audierea se concentrează în jurul relației dintre giganții tehnologii și instituții media.

Smith și Microsoft au fost susținători vocali ai legilor media recente adoptate în Australia și au cerut legi similare în SUA.S.

poate urmări mărturia în direct pe Periscope. Brian Fung, de la CNN, postează de asemenea pe Twitter despre eveniment, așa cum sunt loc.

Brad Smith de la Microsoft depune mărturie acum în fața Camerei: „Veștile din America de astăzi nu sunt vii și bine."

– Brian Fung (@b_fung) 12 martie 2021

Smith le spune parlamentarilor: „Cred că sunteți cu toții pe calea cea bună. Acesta este motivul pentru care Microsoft aprobă Legea concurenței și protecției în jurnalism, pentru a oferi organizații de știri capacitatea de a negocia colectiv -- inclusiv cu Microsoft."

– Brian Fung (@b_fung) 12 martie 2021

În ceea ce probabil nu este o coincidență, Kent Walker de la Google a scris astăzi un articol despre Microsoft în ceea ce privește mediile legibile. În articol, Walker susține că Microsoft încearcă să distragă atenția oamenilor de la atacul SolarWinds. Walker mai spune că afirmațiile Microsoft despre modul în care Google lucrează cu editorii de știri sunt greșite.

Smith a spus anterior următoare:

Tratamentul va necesita probabil mai multe medicamente. Cu toate acestea, o parte a unei rețete inovatoare a apărut din întreaga lume. În Australia, prim-ministrul Scott Morrison a avansat cu o legislație în curs de elaborare de doi ani pentru a remedia dezechilibrul competitiv dintre sectorul tehnologic și o presă independentă. Ideile sunt simple. Proprietățile tehnologice dominante precum Facebook și Google vor trebui să investească în transparență, inclusiv prin explicarea modului în care afișează conținutul de știri.

Și mai important, legislația va remedia dezechilibrul economic dintre tehnologie și jurnalism prin mandatarea negocierilor între acești paznici de tehnologie și organizații independente de știri. Scopul este de a oferi organizațiilor de știri sau compensație pentru beneficiul obținut de către paznicii tehnologici din includerea conținutului de știri pe platformele lor.

Aceasta este o poveste în curs de desfășurare și va fi actualizată pe măsură ce vor apărea mai multe detalii.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here