Vezi cum jocul Xbox i-a ajutat pe acest bunic și pe acest nepot să se reconecteze

Ce trebuie sa stii

  • Echipa Xbox lucrează pentru a ajuta persoanele în vârstă să se conecteze cu oamenii prin jocuri video.
  • Un nou videoclip spune povestea unui bunic și a unui nepot care se reconectează prin jocuri.
  • Team Xbox va colabora cu organizații caritabile din Marea Britanie și din întreaga lume pentru a ajuta persoanele în vârstă să se conecteze cu ceialți.

Una dintre cele mai frecvente provocări ale persoanelor în vârstă de astăzi este lipsa conexiunii umane. Această problemă este doar exacerbată de actuala pandemie globală. Echipa Xbox lucrează cu mai multe grupuri și organizații caritabile pentru a ajuta persoanele în vârstă să se conecteze cu celilalți. Acest lucru este prezentat într-o nouă serie numită Xbox: Beyond Generations, care evidențiază capacitatea jocurilor de a ajuta oamenii să se conecteze și de a încuraja tinerii să joace cu membrii mai în vârstă ai familiilor.

Prima intrare din Xbox: Beyond Generations prezintă un bunic pe nume Howard și nepotul său Dhillon. Pe măsură ce Howard a crescut, a devenit mai puțin capabil să facă activități cu Dhillon în persoană, iar cei doi s-au separat. În noul videoclip, Howard și Dhillon se reconectau pe următorii patru săptămâni jucând jocuri video.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Videoclipul emoționant îi arată pe cei doi jucându-se pe Forza și Sea of ​​​​Thieves în timp ce se cunosc din nou. Videoclipul îl face pe Howard de la despachetarea noului său Xbox și să învețe cum funcționează până la învingerea fiului său într-o cursă. Când Howard începe să joace Forza, el întreabă: „Cum încep mașina în mișcare?„Mai târziu în videoclip, el efectuează o manevră pentru a trage înaintea sfârșitului unei curse.

Mai important decât abilitățile de curse ale lui Howard, este că videoclipul arată cum jocurile pot ajuta oamenii să se apropie. Dhillon să spună că „cel mai bun mod să înveți ceva împreună."

Echipa Xbox colaborează cu organizații caritabile din întreaga lume care sunt dedicate să ajute persoanele în vârstă. În Marea Britanie, echipa Xbox va sprijini Age UK, iar în alte țări, va lucra cu Age International.

Will Tuttle, editor-șef Xbox wire, invită oamenii într-o postare să doneze organizații de caritate sau să ia în considerare să ajute în alte moduri, cum ar fi să devină un Age UK Digital Buddy care îi ajută pe oameni în vârstă. învețe cum să folosească tehnologia.

Xbox Series X/S

Principal

  • Xbox Series X: Tot ce știm
  • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
  • Lista specificațiilor Xbox Series X
  • Care este data lansării Xbox Series X?
  • Cât costă Xbox Series X?
  • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
  • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here