Watch Dogs: Legion previzualizare – Atât comentarii oportune, cât și fantezie de evadare

Sursa: Ubisoft

De-a lungul celor patru ore petrecute cu Watch Dogs: Legion, m-am lovit de niște întâlniri foarte disparate, diametral opuse. Într-o secțiune, am recrutat un fel de apicultor futurist într-un costum îndrăzneț rezistent la șocuri și am dezlănțuit un roi de albine robotizate asupra inamicilor mei. Demoist-ul meu și cu mine am tot strigat „ALBINE” de fiecare dată când cineva a început să tragă în mine.

Într-o altă parte a jocului, alergam pe o stradă când am dat de o luptă între un cetățean la întâmplare și un ofițer din forța de poliție militarizată privată. Am dat colțul și cetățeanul l-a numit pe ofițer „fascist”.„Atunci ofițerul a început să-l bată. M-am gândit să mă confrunt, deoarece acest lucru a depășit în mod clar o linie problematică, dar m-am gândit la o întâlnire chiar mai devreme pe care am avut-o, în care un ofițer hărțuia un cetățean nevinovat londonez. L-am lovit pe ofițer, dar apoi au chemat întăriri. Apoi mi-am petrecut apoi 10 minute încercând să nu fiu doborât de oameni cu arme sau drone.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deoarece esențialul Watch Dogs: Legion este că orice NPC poate fi interacționat, trebuie să alegeți în mod constant dacă încercați să recrutați persoane aleatorii pe stradă, să interveniți în timpul unui conflict sau să nu faceți niciuna dintre ele. Aproape tot ceea ce faci are și consecințe, deși nu neapărat de lungă durată. Nu există o modalitate corectă de a merge la joc. Din punct de vedere tehnic, puteți petrece mult timp plimbându-vă cu un scuter prin imaginea uriașă a Londrei, ciocnindu-vă de oameni și clădiri, dar, în esență, Watch Dogs: Legion gamă largă de alegeri.

Cu toate acestea, acest lucru este în avantajul său, fie în detrimentul său. Pe de o parte, Watch Dogs: Legion este un joc în care te poți pierde. Poți petrece ore întregi evitând misiunea principală și mergi în jur făcând misiuni pentru oameni. Pe de altă parte, asta lasă loc pentru o mulțime de tonuri conflictuale. Jocul poate fi atât lejer, cât și greu, prea real, având în vedere starea lumii chiar acum în 2020. Ambele afirmă că jucătorul ar trebui să se implice în probleme și să scape de ele.

Deoarece aceasta nu este o versiune completă, este greu de spus cum se va zgudui totul. Generația procedurală este suficientă pentru a face jocul să iasă în evidență din octombrie. 29 de date lansării? Tonurile concurente dintre absurdul SF și comentariile politice din viața reală (indiferent dacă Ubisoft vrea să recunoască sau nu) se vor combina?

Hack lumea

Watch Dogs: Legion

Joacă ca oricine

Watch Dogs: Legion este un joc ambițios de la Ubisoft care vă cere să recrutați oameni obișnuiți din toată Londra pentru a se alătura DedSec, o organizație de hackeri care vrea să distrugă corporația Albion, privatizată.

  • De la 60 USD la Microsoft (Xbox)
  • 50 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Povestea din Watch Dogs: Legion — totul și chiuveta din bucătărie

Sursa: Ubisoft

Jocul începe cu un nivel tutorial liniar în care joci ofițerul DedSec Dalton Wolfe, un spion inspirat în mod clar de James Bond, într-o misiune sub Parlamentul de a dezactiva unele bombe. Din păcate, totul merge prost când realizezi că există mai multe bombe în oraș. Apare un cap olografic uriaș și spune că este „timpul pentru o resetare completă”, detonând explozivii. Atunci îți dai seama că DedSec este încadrat, dar scopul este necunoscut.

Sunt oameni care au viața normală, dar mulți suferă.

Până la sfârșitul tuturor, Dalton este mort și DedSec este atacat. Jucătorul este apoi tratat cu un montaj care arată cum lumea (sau Londra, cel puțin) intra sub controlul Albion, o companie militară privată controlată de Nigel Cass. Dronele întunecă cerul deasupra Londrei, există locuri de control automatizate în tot orașul, iar automat înlocuiește locurile de muncă, stimulând proteste. Presatorii vorbesc despre modul în care teoriile conspirației pe internet spun că DedSec a fost încadrat în atac, dar organizația de știri nu poate confirma, așa că nu trebuie să fie adevărat.

Pe măsură ce vă începeți încercarea de a recruta cât mai mulți oameni în DedSec (veți apărea ca un personaj aleatoriu care face parte din organizație. Eram o asasină pe nume Lula), îți vei da seama că se întâmplă multe în oraș. Înveți despre asta interacționând cu mediul tău și cu NPC-urile, mergând și explorand cât de mult poți.

Există oameni care trăiesc viața normală, dar mulți suferă din cauza oricărui număr de forțe. Treci pe lângă niște oameni care protestează împotriva xenofobiei, în timp ce unii pe care îi îngrijesc întâlnești și-au pierdut locul de muncă din cauza automatizării. Un ofițer Albion pe care am încercat să-l recrutez mi-a spus că prietenul său are o boală de sânge rară și nu poate primi tratament, deoarece medicul continuă să crească prețurile medicamentelor. Un hacker cu care am intrat în contact a închis găuri în sistemul unui spital pentru a opri sau rețea de trafic de organe. Apicultorul menționat mai sus nu a vrut ca tehnologia lui apicală să fie furată în scopuri militare.

Sursa: Ubisoft

Apoi, este narația principală, care urmărește că DedSecune că-și dea seama de ce au fost încadrați și ce face Nigel Cass. În timp ce mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului luând misiuni secundare, am făcut o misiune de bază care a implicat infiltrarea într-o întâlnire între Cass și oficiali de rang înalt din oraș, inclusiv comisarul de poliție. Aici aflați că Cass se îndreaptă spre un viitor în stilul Minority Report, în care dronele pot opri crimele violente înainte ca acestea să fie comise.

Watch Dogs: Legion este apoi o poveste despre oameni normali (unii cu abilități interesante) care se unesc pentru a doborî sau putere mult mai mare, deși par să fie o mulțime de altele diferite în joc. Cel din centrul jocului este Albion, desigur, care este o corporație privatizată care a reușit cumva să desființeze poliția și să obțină controlul guvernului. Cu toate acestea, alte probleme vin din chiuveta de bucătărie — rasism, xenofobie, șomaj, sexism, brutalitate polițienească, lipsă de adăpost și tot ce puteți gândi. Este ciudat să încerci să conciliezi conflictul de bază al jocului cu ideea că societatea este ruptă la toate nivelurile. Există mai multe domenii care au nevoie de reformă în lumea reală, dar se îndepărtează de răufăcător central și de sistem și se simte neconcentrat.

De asemenea, este greu să vezi elementele expuse și să te gândești la conflictele care au avut loc recent în interiorul Ubisoft. Directorii sunt forțați să plece după ce au ieșit la iveală unele acuzații îngrozitoare despre ei, iar anecdotele despre modul în care compania i-a protejat pe abuzatorii și a contribuit la o cultură toxică la locul de muncă sunt peste tot pe internet. Ubisoft a spus că lucrează la schimbarea sistemică și mulți oameni au lucrat la acest joc, dar este o minune dacă acesta este studioul potrivit pentru a aborda un joc cu atât de complex.

Gameplay-ul Watch Dogs: Legion — alege-ți luptătorul

Sursa: Ubisoft

După cum am menționat anterior, sunt multe de făcut în Watch Dogs: Legion. În demonstrația mea de patru ore, simt că abia am zgâriat suprafața. Mi-am petrecut cea mai mare parte a timpului recrutând, în esență, adunând oameni pe care îi găsesc pe stradă în DedSec, făcând misiuni pentru ei.

Ai un telefon mobil special care îți permite să scanezi oamenii pe care îi întâlnești, care le afișează numele, ocupațiile și, de obicei, alte câteva fapte. Apoi puteți vedea dacă vor fi importanți sau dacă vor ajuta DedSec în vreun fel. Unii oameni nu au deloc o abilitate, cum ar fi celebritatea a cărei unica caracteristică este că este recunoscut instantaneu, dar unii sunt imediat atrăgători. Există muncitorul în construcții care nu numai că poate intra cu ușurință în zonele de construcție, dar poate, de asemenea, să cheme o dronă oricând dorește, pe care o să folosească urca și o pot pentru a ajunge în locuri greu accesibile. Uneori, jocul, sub forma IA snarky Bagely, vă va oferi idei despre tipurile de oameni de care DedSec are nevoie. De exemplu, la un moment dat mi-a spus să găsesc un avocat (un judecător din S.U.K.) astfel încât să toți membrii DedSec capturați să fie în închisoare pentru perioade mai scurte de timp. A avea un medical în echipa de ajutor în situații medicale și pentru a vă oferi acces la o ambulanță evadare (da ai nevoie).

Vedeți, există o mică moarte permanentă în Watch Dogs: Legion. Dacă personajul pe care îl folosiți este împușcat și se prăbușește, ei nu "mor", ci merge la închisoare și devin indisponibil pentru utilizare (deși scanerul meu mi-a spus cu o persoană că moartea permanentă era posibilă). Acest lucru poate fi enervant dacă are loc în mijlocul unei misiuni, dar, din fericire, următorul membru DedSec pe care îl alegeți apare nu prea departe de locația dvs., așa că nu există prea multă întoarcere.

Majoritatea oamenilor auților împreună set de abilități: poți să te ghemuiești în spatele pere, să împuști cu o armă, să spargi (desigur) și să te angajezi în lupte corp la corp. Cu toate acestea, o persoană poate fi bună în unele domenii decât în ​​​​altele sau poate avea acces la o abilitate unică. NPC-urile mai vechi, de exemplu, au probleme să se ghemuiască în spatele zidurilor. Unii oameni au, de asemenea, acces la un păianjen mecanic controlat de la distanță pe care îl pot folosi pentru a se strecura într-o zonă sau pentru a face niște hacking. Acest lucru adaugă strategic la fiecare întâlnire, un element poate schimba ce membru pe care îl utilizați în funcție de locul în care vă aflați și de ce aveți nevoie.

O lume deschisă care chiar se simte așa

Sursa: Ubisoft

Amploarea decorului open-world aici este impresionantă și îi dă jucătorului sentimentul că poate merge oriunde și poate face aproape orice. Întrucât trucul din centrul jocului este natura procedurală a tuturor NPC-urilor, care are grijă la rândul său oferă lumii iluzia de entropie, atunci puteți spune că Watch Dogs: Legion a reușit să creeze sau să vă simțiți atât aleatorii, cât și expansivă.

Lumea deschisă oferă jucătorului sentimentul că poate merge oriunde și poate face aproape orice.

Londra se simte cu adevărat întinsă. După ce am jucat timp de patru ore, au fost o mulțime de zonă pe care nu m-am apropiat să le lovesc. La început am încercat să merg peste tot, ceea ce este posibil pentru primele două misiuni, dar în curând vă dai seama că trebuie să călătorești în diferite zone dacă vrei să recrutezi pe cineva. Există mai multe moduri de călătorie; puteți fura orice număr de vehicule (mașini, camioane, scutere etc.) și străbate orașul sau poți lua metroul, care este versiunea acestui joc de călătorie rapidă (și ca și metroul londonez propriu-zis, poți lua practic peste tot).

Fiecare misiune, în special cele de recrutare, începe la fel. De obicei, trebuie să pătrunzi într-o zonă și fie să furi informații, fie să închizi ceva. Acesta este modul în care te descurci în aceste misiuni care aduce varietate. Uneori, zona este ușor de pătruns, ca un spital în care oamenii deja se plimbă. De asemenea, a trebuit să intru în clădiri de birouri, zone de construcții, zone militare închise și altele, și fiecare prezenta provocări unice. În timp ce ai putea doar să intri la unele dacă ai avea acreditări și uniforme potrivite, altele erau prea păzite sau nu aveau uși deschise. Asta însemna că trebuia să fac niște parkour pentru a ajunge pe acoperișuri sau să piratez sau dronă pe care să o călătoresc. Uneori mă înclinam mai mult spre ascuns și continuăm să sparg camerele de luat vederi sau mă furișam scoțând inamicii, dar la fel de-mi pătrundeam cu forța brută, obțineam informațiile și apoi fugeam. În funcție de personajul pe care îl interpretați, veți avea acces și la abilități care vă fac mult mai ușoară sau mai dificilă intrarea.

Alegerea jucătorului vine în a le permite să abordeze sau să provoace în orice mod alege. Fiecare misiune este atât simplă, cât și un puzzle, obținerea accesului fiind adesea cel mai dificil aspect. Într-o misiune, a trebuit să adun informații dintr-o zonă plină de ofițeri Albion, dar eram un hacker care ar putea să sară cu ușurință de la o cameră la alta și să pirateze aparatele din acele camere, așa că nu a trebuit să mă expun fizic în pericol. În altul, a trebuit să mă infiltrez în Turnul Londrei ca gardian Albion. În loc să intru pe ușa din față, am trecut de muncitorii de întreținere și construcții în zonă mai puțin populate din spatele turnului, am sărit peste niște ziduri și am mers mai departe în.

Deoarece poate recruta aproape toți cei pe lângă care treci pe stradă, acest lucru deschide și mai mult joc. Nu numai că lumea este uriașă, așa cum ar fi un oraș adevărat, dar natura haotică a interacțiunilor înseamnă că abia simți că ai fi blocat într-o buclă sau că faci sarcini repetitive. Desigur, m-am întâlnit cu o persoană care avea aceeași misiune și motivații ca cineva pe care îl recrutează deja, dar apoi am trecut peste ele și am trecut la următoarea.

Concluzie

Watch Dogs: Legion este extrem de ambiții, atât în ​​​​premisa, cât și în execuție. Natura procedurală a NPC-urilor, care formează inima jocului, îi dă jucătorului sentimentul că acesta este o lume în care pot petrece multe. Pe măsură ce mai multe titluri AAA se străduiesc să crească dimensiunea pentru a oferi un sentiment de realism sau pentru a păcăli jucători pentru acțiunile lor au un impact asupra lumii, devine dificil să faci un joc open-world care ar trebui să facă ceva.

Legionul are o politică neconcentrată și o poveste care poate conta sau nu, dar ceea ce este un NPC și un sistem de misiune care funcționează și este suficient de variat pentru a-l face pe jucător să simtă că poate recruta aproape pe toată lumea în DedSec. Londra se simte ca un adevărat oraș plin de oameni normali cu propriile lor probleme, motiv pentru care jocul funcționează cel puțin la nivel mecanic. Dacă se vor reuni toate această întrebare.

Hack lumea

Watch Dogs: Legion

Joacă ca oricine

Watch Dogs: Legion este un joc ambițios de la Ubisoft care vă cere să recrutați oameni obișnuiți din toată Londra pentru a se alătura DedSec, o organizație de hackeri care vrea să distrugă corporația Albion, privatizată.

  • De la 60 USD la Microsoft (Xbox)
  • 50 USD pe Amazon
  • 60 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here