Watch Dogs: Legion sfaturi și trucuri pentru începători

Sursa: Ubisoft

Watch Dogs: Legion este a treia intrare în franciza Watch Dogs, aducând „viitorul apropiat” Londra la îndemâna dumneavoastră. Între mersul cu dronă de marfă, hacking ATM-ul și prietenul tău spiderbot din cartier, există multe în care să caute. Indiferent dacă sunteți familiarizat cu jocurile anterioare sau cu jocurile noi, aceste sfaturi și trucuri vă vor da o mână de ajutor.

Viitorul Apropiat de Londra

Watch Dogs: Legion

Recuperează-ți viitorul

Watch Dogs: Legion este a treia intrare în franciza Ubisoft Watch Dogs. Vizitați Londra într-un cadru apropiat de stil cyberpunk și eliberați orașul!

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Sari la:

 • Selectarea caracterelor
 • Puncte tehnice
 • Spiderbot
 • Sfaturi de luptă
 • Drona de marfă
 • ETO rapid (numerar)

Acordați atenție selecției personajelor

Sursa: Windows Central

Având opțiunea de a alege literalmente pe oricine în Watch Dogs: Legion pentru a juca așa cum este tipul de instrument „Cuțit elvețian” fără a avea grijă să nu poată trăi. Indiferent dacă te infiltrezi într-o zonă puternic păzită sau te duci cu armele arzătoare, există un personaj care se poate specializa în acel tip de luptă. Păstrarea unei game largi de personaje disponibile cu diferite puncte forte și abilități vă va permite să vă adaptați oricărei situații.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Fiți în căutarea „Experților” în timp ce vă plimbați pe străzile Londrei. Au o pictogramă cerc verde deasupra capului și pe mini-hartă. Acești oameni sunt cei pe care vrei să-i încerci și să-i recrutezi. Pot fi spion, mecanic, paramedic, expert in drone, anarhist, protestatar, apicultor, paintball si multe altele. Fiecare dintre aceste personaje vine și cu propriile abilități speciale. Există, de, personaje care vin cu beneficii de asemenea pentru toată echipă, cum ar fi închisoare reduse sau timp de accidentare.

Sursa: Windows Central

De exemplu, un spion vine deja îmbrăcat cu un pistol cu ​​​​tăcere, un ceas de spionaj care poate bloca armele inamice, o mașină spion echipată cu rachete și un dispozitiv de acoperire. De asemenea, au mai puține daune fizice. Un alt exemplu este luptătorul cu degetele goale. Au o lovitură cu undă de șoc care îi șochează pe inamici, un K.O. pumn pentru eliminări rapide, o rangă pentru o armă ușoară de corp la corp și, de asemenea, suferă mai puține daune corp la corp. Găsirea personajului potrivit pentru situația potrivită vă poate oferi avantajul de care aveți nevoie. Totuși, fii atent pentru că pot avea și abilități negative. Unii au chiar și un atribut permadeath.

Indicatori asupra punctelor tehnice

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Unul dintre cele mai bune lucruri despre Watch Dogs: Legion este varietatea de gadgeturi, arme, hack-uri și upgrade-uri care vă stă la dispoziție. Investește-ți punctele tehnologice în gadgeturi care te pot ajuta în luptă, precum și în arme suplimentare, cum ar fi pușca și lansator de grenade. Poate fi ușor să uiți că alergi în mod normal doar cu un pistol.

Mai exact, verificați că armele sunt fabricate de DedSec și au upgrade-uri utile pentru a ușura lupta. De exemplu, în meniul de upgrade-uri, există o abilitate numită „AR Shroud” în care, la eliminarea furișă, aceștia se ascund automat. Dacă învingi un inamic în luptă corp la corp, poți învălui corpul după aceea pentru a-l face să dispară.

Punctele tehnice pot schimba dramatic jocul și este o zonă pe care să vă puteți concentra la începutul jocului. Cu cât ai deblocat mai mult, cu atât mai ușoare vor fi cele mai multe zone mai târziu în joc. Există o mulțime de distracție haotică pe care o puteți crea, dar depinde de tine cum să o crezi.

Spiderbot este cel mai bun prieten al tău

Sursa: Windows Central/Jared Eden

Versatilitatea spiderbot din Watch Dogs: Legion este impresionantă. Acesta este un gadget fără de care nu puteți juca, mai ales după ce l-ați actualizat complet. Poate alerga pe platforme mici, are un salt dublu puternic, sprintează, se învelește, ridică obiecte și poate sparge alte componente electronice. Există multe ocazii în care poți trece printr-o zonă de înaltă securitate doar cu spiderbot și nu trebuie să nu trimiți niciodată cu persoana ta.

Un alt avantaj al spiderbot-ului este capacitatea de a-l arunca și de a-l desfășura de la distanță. arunca cu ușurință robotul peste un perete sau o corvadă direct într-un complex inamic sau să porniți pentru a dezactiva măsurile de securitate. Cu saltul și sprintul dublu îmbunătățit, poți lansa cu adevărat robotul la distanță. Dacă este făcut corect, poți, de asemenea, să ocoliți cu ușurință colțuri ascuțite sau obstacole în aer.

Sfaturi de luptă

Sursa: Windows Central

Există multe moduri de a combate inamicii în Watch Dogs: Legion, până la punctul în care toată lumea poate juca. Intră cu armele aprinse, găsește-ți drumul cu robotică sau furișează-ți un ninja și fă corpurile să dispară. Deși, dacă vrei cu adevărat să scapi de inamici, mergi pe calea stealth. alerga rapidă în majoritatea locurilor de înaltă securitate, cum ar fi Sam Fisher în Splinter Cell, lovindu-se din capac în capac, utilizarea modalităților tăcute sau indiscrete de a elimina inamicul.

Uneori, deși este distractiv să dai ușa și să vezi ce a putut crea. Re cumpărați, dacă preferați persoana pe care îl jucați în prezent, aceasta ar putea să nu fie cea mai bună idee. Un atac frontal este destinat doar celor în răzneți, există câteva surprize urâți în zonele de înaltă securitate, iar unele personaje au murit definitiv. Dacă această direcție îndrăzneață este pentru dvs., atunci asigurați-vă că rămâneți la acoperire. Este foarte ușor să îndepărtezi inamicii și să fii siguranța făcând acest lucru (cu excepția cazului în care există).

Sursa: Windows Central

Urmăriți-vă capcanele pe care le puteți activa rapid în mijlocul în conjurător, pentru a ajuta și la eliminarea inamicilor în mijlocul unei lupte. Deoarece AI-ul va căuta să se adăpostească sau să se miște pentru a încerca să te flancheze, există o șansă mai mare să se iubească de o capcană activată. De asemenea, fii atent la obiectele explozive care pot fi împușcate pentru a detona. Cui nu-i place o explozie bună, nu?

Luptă corp la corp

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Indiferent dacă te înfrunți cu un paznic Albion sau cu un bețiv, a intra într-o luptă cu pumnii poate deveni puțin frustrant. Nu o bară de sănătate de urmărit, așa că trebuie să vă asigurați că o jucați în siguranță. Dacă inamicul se ridică cu pumnii pregătiți și sări, pregătiți-vă pentru un atac. Evită atacurile și continuă cu un contraatac rapid pentru a-ți oferi o dragoste garantată asupra inamicului.

După ce se întâmplă acest lucru, ei într-un bloc imediat. Scoateți-le din bloc și continuați să vă bateți cu pumnii, dar fiți gata pentru un contra de la inamic. Vor începe să arunce cu pumnii. Repetați cu o lovitură și urmați modelul. Acest lucru va face ca cele mai multe lupte cu pumni să funcționeze rapid. Dacă puteți face lupta să cumpere și mai repede sau să intrați accidental-o luptă când nu veți participa, folosiți rapid pentru a distrage atenția. Distragerea atenției unui inamic în luptă îl va deschide pe inamicul pentru o doborare, iar lupta se va încheia cu tine învingător.

Unele dintre personajele tale vor veni, de asemenea, cu o armă de corp la corp sau cu distrugeri "instantanee", așa că fii atent la acestea când alegi pe cine vrei să intri în luptă.

Mergeți cu drona cargo

Sursa: Windows Central

Dronele sunt toată lumea în viitorul apropiat de Londra, așa că nu folosiți asta în avantajul dvs? Una dintre cele mai distractive și utile moduri de a traversa aleile din spate ale Londrei este mersul cu drona de marfă. Este drona uriașă pe care o puteți deturna și călători ca o platformă plutitoare uriașă. Distanța pe care o poate atinge în înălțime nu este extraordinar de mare, dar te poate duce peste acoperișurile caselor și ale majorității afacerilor.

Cea mai bună parte a conducerii dronei de marfă la astfel de înălțimi este accesul rapid la intrările înalte ale clădirii, cum ar fi o terasă în aer liber sau trece. Pentru a găsi o dronă de marfă, puteți fi să jucați ca un muncitor în construcții care poate chema la comandă, fie să găsiți o platformă de lansare. Platformele de lansare sunt împrăștiate în tot orașul, pictograma fiind un pătrat cu un cerc în centru.

Cash din mers

Sursa: Windows Central / Jared Eden

Londra este un oraș plin de viață plin de oameni cu care să interacționeze și locuri de văzut. În timp ce vă plimbați pe străzi, fiți atenți la bancomate. De obicei, le veți găsi grupate într-un perete într-un loc public aglomerat sau într-un centru comercial. Aceasta este o modalitate excelentă de a câștiga un pic suplimentar de ETO, moneda folosită pentru a cumpăra cumpărarea și accesorii în Watch Dogs: Legion. Tot ce trebuie să faci este un hack rapid pentru a recupera banii. Nu este o cantitate mare, dar se adună rapid în timp.

Orice sfaturi pe care le-am ratat?

Sunt multe de despachetat în vastul Watch Dogs: Legion, așa că ați înțeles un sfat pe care l-am ratat, sunați comentariile de mai jos.

Watch Dogs: Legion este disponibil în octombrie. 29 pentru PC, Xbox One, Stadia și PlayStation 4. Va fi disponibil și pentru Xbox Series S|X și PS5.

Viitorul Apropiat de Londra

Watch Dogs: Legion

Recuperează-ți viitorul

Watch Dogs: Legion este a treia intrare în franciza Ubisoft Watch Dogs. Vizitați Londra într-un cadru apropiat de stil cyberpunk și eliberați orașul!

 • 60 USD pe Amazon
 • 60 USD la Best Buy
 • 60 USD la Walmart

Xbox Series X/S

Principal

 • Xbox Series X: Tot ce știm
 • Cele mai bune jocuri care vin pe Xbox Series X/S
 • Lista specificațiilor Xbox Series X
 • Care este data lansării Xbox Series X?
 • Cât costă Xbox Series X?
 • De ce nu poți precomanda încă Xbox Series X
 • Cele mai bune căști Xbox Series X

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here