A fost renunțat suportul Xbox Live pentru Tetris Blitz pe Windows Phone? [Actualizat

Acesta a fost un an groaznic pentru jocurile Xbox pe Windows Phone. Microsoft aproape că a renunțat la suportul pentru brandingul Xbox pe telefoane, dezvoltatorii au încetat să mai lanseze jocuri Xbox în masă, iar noi jocuri Xbox sunt practic o întâmplare rară în zilele noastre. Nu ați dori ca echipa Windows Phone să-i pese un pic de jucători?

Cel mai recent semn al dispariției inevitabile a Xbox pe Windows Phone vine cu actualizarea Tetris Blitz de săptămâna trecută. Jocul a fost lansat într-o stare plină de erori (vezi recenzia noastră). Dar spre meritul Electronic Arts, editorul a lansat un flux constant de actualizări pentru a-și putea beneficia. Cea mai recent actualizare include cu siguranța nu mai recente, dar se pare să elimine brandingul Xbox al lui Tetris Blitz. Ar putea fi acesta sfârșitul asistenței Xbox de la EA sau doar o snafu?

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizați: răspunsul oficial al EA după pauză!

Tetris Blitz versiunea 1.4 note de lansare

  • Mod nou turnee – Concurează împotriva altor jucători în evenimente pe timp limitat, fiecare cu propriile reguli și clasamente unice
  • Profiluri și avatare jucători – creează-ți propria identitate de turneu
  • Secțiunea de știri actualizată – Rămâneți la curent cu noile turnee și provocări
  • Conținut de vacanță – Fii sărbători în acest sezon de sărbători cu conținut surpriză

This updatee prinde practic jocul Windows Phone 8 cu versiunea iOS, care a primit actualizarea pe 26 noiembrie.

This updatee reînnoiește complet sistemul de meniu al jocului. Mai multe funcții precum Bonus Blitz, Setări și Realizări sunt ascunse sub butonul portocaliu cu trei linii în colțul din stânga sus al ecranului. Tipurile reale de jocuri sunt selectate prin glisarea spre stânga sau spre dreapta în fereastra principală de mai jos. Butonul Strategii de scor profesional din partea de jos a meniului duce la mai multe videoclipuri de strategie YouTube.

Actualizarea adaugă câteva noi power-up-uri pe care jucătorii le pot cumpăra: Blitz’n și Bulldozer. De asemenea, fixează prețurile nepotrivite pe Puterea săptămânii. Sau poate să rezolve asta în actualizarea anterioară; am uitat.

Încă nu am reușit să descopăr conținutul sărbătorilor. Poate că este ascuns în modul Turneu sau așa ceva?

Modul turneu

În ceea ce privește noul mod Turneu, din păcate, acesta nu se deblochează când jucătorul ajunge la nivelul 11 ​​​​(sunt la 8). Sistemul de meniu recent reproiectat are un buton etichetat „DEBLOCARE Nivelul 11” chiar în partea de sus a ecranului. Probabil că acest lucru este menit să permită jucătorilor să deblocheze modul Turneu imediat, făcându-se în aplicare. Cu toate acestea, butonul nu face nimic.

Știm că turneele sunt competiții cronometrate la nivel mondial. Primii trei participanți câștigă o mulțime de bani. Nu aș putea fi niciodată eu pentru că, din păcate, sunt prea lent pentru a excela la Tetris Blitz.

Nu mai trăi?

Motiv pentru care mulți se tem că jocul a scăzut suportul Xbox: bannerul Xbox a dispărut de pe tigla sa din Windows Phone Store! Într-adevăr, este foarte neobișnuit; Nu mă pot gândi la un alt joc care să fi făcut acest lucru în acest fel. Vedeți, Xbox nu a fost niciodată remediat dintr-un joc Windows Phone - versiunea Xbox există este de obicei eliminată în timp ce o nouă versiune non-Xbox apare în Magazin.

Tetris Blitz versiunea 1.4 cu siguranță nu este o versiune separată și încă apare în secțiunea Xbox a hub-ului Jocuri. Pagina Magazin încă listează Xbox Live în descriere. În plus, realizările continuă să apară în meniul realizărilor din joc, sub noul antet „Xbox”. Meniul Realizărilor listează, de asemenea, provocările și realizările non-Xbox acum.

Din punctul meu de vedere, se pare Tetris Blitz are în continuare aceleași realizări Xbox pe care le-a avut întotdeauna – plus unele în plus care nu acordă GamerScore. Și câțiva cititori au raportat că au câștigat realizări Xbox autentice după actualizare. Dacă e de crezut receptorii mei optici și acei tipi, Tetris Blitz nu a scăpat de cutie.

Cea mai bună presupunere că este eliminarea bannerului Xbox din țiglă Magazinul jocului este pur și simplu o eroare. Am contactat EA, dar nu am primit încă un răspuns. Dacă vă oferă o explicație oficială, vă vom actualiza și vă vom anunța.

  • Tetris Blitz – Windows Phone 8 – 42 MB – Gratuit – Link magazin

Actualizați

Electronic Arts a emis o declarație pe această temă:

„Nu eliminăm funcționalitatea XBOX Live din acest titlu; mai degrabă, echipa noastră de distribuție a încărcat din greșeală pictograma greșită și este în curs de a o modificare, dar procesul de certificare durează câteva săptămâni.  Acestea sunt spuse, cu siguranță lucrăm la corectarea problemelor și, între timp, funcționalitatea Xbox Live ar trebui să funcționeze normal."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here