Warhammer 40.000: Previzualizare Battlesector – O adaptare provocatoare, dar plină de satisfacții pentru masă

Sursa: Windows Central

Warhammer 40.000 este un joc de război de masă care se desfășoară într-un univers sumbru în care pacea nu mai există, iar omenirea este veșnic în război cu extratereștrii, demonii și ororile cosmice. This franciza a cunoscut multe adaptări de jocuri video de-a lungul anilor, cum ar fi seria Dawn of War, Warhammer 40.000: Space Marine, Warhammer 40.000: Darktide și Space Hulk: Deathwing, pentru a numi câteva.

Acum, Black Lab Games și Slitherine Ltd au făcut un pas pentru a-și prezenta punctul de vedere asupra decorului brutal al celui de-al 41-lea Mileniu cu Warhammer 40,000: Battlesector, un joc de strategie pe rând, care urmează să fie lansat. pentru PC, Xbox One, Xbox Series X. , Xbox Series S și PS5 pe 15 iulie 2021.

Acest joc caută să combine regulile jocului de război de masă cu modul de joc al titlurilor de strategie pe rând, cum ar fi seria XCOM. Reușește? Ei bine putem, datorită unui cod de previzualizare pentru versiunea pentru PC oferită de Slitherine afla. Iată o previzualizare practică a Warhammer 40,000: Battlesector.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Care este misiunea?

Sursa: Windows Central

Codul de previzualizare ne-a oferit acces la primele șase misiuni ale campaniei single-player și un tutorial pentru a-i ajuta pe nou-veniți. Am fost mai întâi pentru tutorial pentru că nu am jucat multe jocuri de strategie. Din fericire, face o treabă bună predând mecanică de bază pe un novice ca mine. cum ar fi să folosești mecanicul de supraveghere pentru a trage la încărcarea inamicilor în timpul rândurilor lor sau pentru a folosi abilitățile unității.

Odată ce am terminat, m-am dus la campanie și am setat setarea de dificultate la mediu. De asemenea, puteți personaliza orice aspect individual al dificultatii jocului, cum ar fi AI-ul inamicului, câte dintre primii întăriri sau statisticile lor. Din start, este interesant să vezi un joc care vă permite să modifice aspecte ale dificultăților unui joc; puteți reduce tonul mecanicilor care vă înervează, în timp ce le creșteți pe altele care vă îngrijesc. Îmi doresc ca mai multe jocuri să includă opțiuni de dificultate aprofundate ca aceasta.

Sursa: Windows Central

Campania pentru un singur jucător vă pune la comanda Space Marines, o armată de super-soldați ați creat genetic, menționați să apere omenirea de orice amenință să o distrugă. Există multe tipuri de marine spațiale, iar cel pe care îl îngrijesc îl controlați în mod special în acest joc este Blood Angels. Misiunea ta este să-i comandă sergentului Carleon și echipa sa de îngeri de sânge să curețe luna din lumea lor natală de Tiranizi, care sunt un roi de monștri extratereștri însetăți de sânge, care sunt hotărâți să consume fiecare ființă vie din univers, lăsând planetă. întregi. ca coji goale.

Curățați-le în flăcără

Sursa: Windows Central

Înainte de fiecare misiune, vă pregătești armata pentru luptă. Îți poți construi armata cu unități specializate în luptă la distanță, luptă la sferturi scurte sau în avansarea unui inamic. Cu toate acestea, există o limită maximă a numărului de unități pe care le puteți aduce la o misiune, în funcție de punctele armate lor, așa că alegeți cu înțelepciune.

Mi-am construit armata pentru a avea un echilibru de tipuri de unități, astfel încât să fiu gata să facă față oricărei situații apărute în timpul unei misiuni. Trebuie să folosiți unități de eroi precum Căpitanul Carleon, cel puțin în campanie. Acest lucru nu este un lucru rău, totuși, deoarece aceste unități de eroi sunt extrem de puternice și vă pot salva într-un strop, dacă sunt folosite corect.

Sursa: Windows Central

Odată ce pregătirile sunt finalizate, este timpul să înceapă o misiune. Fiecare misiune are de îndeplinit un set de obiectiv, cum ar fi apărarea unei poziții pentru câteva tură sau asigurarea unui element de importanță. Trebuie să finalizați rapid aceste obiective, altfel Tiranizii nu vor înceta să dea mai multe unități și vă vor măcina armata în mulci.

După finalizarea obiectivelor, tiranizii nu vor mai primi întăriri și va trebui să curățați ceea ce a mai rămas pentru a termina misiunea. Space Marines nu-și lasă dușmanii să trăiască pentru a lupta în altă zi.

Când finalizați o misiune, veți fi recompensat cu punctele HQ pe care le puteți cheltui pentru a vă asigura armata. Aceste upgrade-uri includ noi abilități, noi arme pentru a vă echipa unități, puteți dezvolta ale statisticilor, abilități de comandă pe care căpitanul Carleon le poate activa pentru a schimba cursul luptei și multe altele.

Fiind relativ nou venit la jocurile de strategie pe rând, m-am luptat la început. Acest joc nu se încurcă la început când nu ai upgrade-uri și doar o mică armată cu care să lupți. Va trebui să vă planificați cu atenție și să decideți când să jucați în atac sau să treceți la ofensivă. De asemenea, este ideal să vă salvați jocul în cazul în care o bătălie merge prost din cauza unei mișcări proaste sau a norocului pur.

Sursa: Windows Central

Cel mai mare obstacol pentru mine a fost a treia misiune când am luptat împotriva a zeci de tiranizi conduși de un tiranid uriaș numit Tyrannofex. După ce am rămas blocat timp de o oră, am reușit trec de comandă unităților mele să atace direct Tyrannofex-ul, eliberând echipa că unități mele vor muri. Agresiunea a dat roade deoarece atacarea Tyrranofex-ului a umplut contorul de impuls al căpitanului Carleon. În acest joc, fiecare unitate are un contor de impuls care se acumulează pe măsură ce o unitate atacă sau ucide un inamic. Când este umplut, oferă opțiunea fie să împuterniciți abilități unități o tură, să vă atacați pentru a obține un punct de acțiune suplimentară pentru a continua să-și facă în timpul rândului.

Acest joc face o treabă grozavă de a surprinde esența materialului sursă.

Cu contorul de impuls al căpitanului Carleon umplut, am câștigat un alt punct de acțiune pentru a termina Tyrannofex-ul înainte ca acesta să mă omoare. Apoi am redus încet armata tiranidă până când nu a mai rămas niciunul în picioare.

M-am simțit cu adevărat satisfăcător să depășesc acele șanse imposibile. Mi-a dat un flashback nostalgic de a juca jocul de război de masă când eram copil – luptând cu hoarde de Orks cu nimic altceva decât două echipe de Ultramarine și un Comandant. Aș spune că acest joc a făcut o treabă grozavă de a surprinde esența materialului sursă.

Ultima caracteristică pe care aș dori să o menționez este modul foto al acestui joc. În orice moment în timpul bătăliei, puteți întrerupe jocul cu modul foto și puteți face capturi de ecran uimitoare ale armatei tale, realizând fapte epice de eroism.

Feedback pentru viitor

Sursa: Windows Central

Singura mea plângere față de luptă de până acum este această ciudată ciudată a jocului în care, dacă o unitate trage din spate, ținta lor primește același bonus de acoperire. Acest lucru pare contraintuitiv pentru că se simte că pierzi câti câți câștigi, mai ales dacă încerci să rămâi în ofensivă fără a-ți expune unitățile la focul inamic. Cu toate acestea, aceasta poate fi schimbată înainte de lansarea completă. Deci, luați această critică drept feedback pentru moment.

În afară de asta, mi-a plăcut foarte mult timpul petrecut cu Warhammer 40,000: Battlesector și acum aștept cu nerăbdare lansarea completă. Va exista un mod de încăierare în jocul complet și un mod multiplayer online în care puteți juca ca Marinei Spațiali sau Tiranizii. Personal sper că, dacă acest joc se descurcă bine, vor exista actualizări post-lansare care nu vor permite să jucăm ca alte rase în aceste moduri, cum ar fi Necronii, Chaos Marines, Tau, Eldar sau rasa mea preferată - Orks.

Dacă sunteți un fan al Warhammer 40,000 și vă plasați jocurile de strategie pe rând, vă recomandăm să vă puneți Warhammer 40,000: Battlesector pe radar. Ar putea ajunge să devină unul dintre cele mai bune jocuri de pe PC.

Fără retragere, fără capitulare!

Warhammer 40.000: Battlesector

Mergeți încet și purtați o armă mare.

Angajați-vă în război pe rând cu Warhammer 40,000: Battlesector. Un joc de strategie brutal, cu ritm rapid, bazat pe tură, plasat în universul neiertător, crud și nebun de exagerat al lui Warhammer 40.000. Joacă în rolul Blood Angel Space Marines și apără-și lumea natală împotriva tiranidelor genocide în campania pentru un singur jucător. Sau alegeți oricare dintre facțiuni și luptați cu alți jucători în lupte online multiplayer.

  • 36 USD pe Steam
  • 36 USD pe Slitherine
  • 36 USD pe GoG

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here