Expansiunea Empyrean a lui Warframe mă trage înapoi

Empyrean este cea mai mare expansiune pe care Warframe a văzut-o; au trecut 7 ani și este aproape aici. Dar aceasta nu este o expansiune tipică, iar Digital Extremes nu vrea să o numiți așa. Acolo unde multe expansiuni de jocuri, inclusiv expansiuni anterioare Warframe, te trimit într-o nouă parte a lumii - izolat de conținutul anterior, păstrând noul separat de vechi - Empyrean îți oferă acel conținut nou, dar în schimbul îl leagă de vechiul.

De la începutul acestei adăugări, cunoscută cu drag ca „Railjack”, când a fost tachinat pentru prima dată la Tennocon 2018 și din nou la E3, jucătorii știau că vom primi nave (Railjack în sine) și luptă spațială. Nu știam cât de aprofundat va fi acest nou sistem și cum va atrage în lumea din jurul nostru. Cum ar fi capacitatea de a recruta personaje non-jucatoare ca membri ai echipajului pentru nava ta, fiecare dintre acestea va oferi upgrade-uri și beneficii pe măsură ce lucrează cu tine.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Împreună cu aceasta, veți putea să actualizați nava în sine într-un mod similar cu setarea încărcărilor pentru warframes-urile pe care să le jucați. Railjack-ul fiecărei persoane poate fi unic cu aceste încărcări, lucrări de vopsire, chiar și numele navei dvs. poate fi imprimat de-a lungul carenei. O parte din această personalizare va veni din resursele pe care să le câștigați în timpul misiunilor pe Railjack.

În acest nivel, acest conținut este conceput ca conținut final de joc, jucătorii care au deblocat conținut. făcut. încă descoperit în conținutul de bază Warframes. Dar adevărate legi dintre conținutul nou și vechi vin odată cu adăugarea balizelor Squad Link; Un „scanner de poliție” pentru Tenno.

Prin aceste balize puteți găsi prieteni, colegi de clan și membri ai alianței care au trimis un apel de primejdie de la Railjack-ul lor; au nevoie de asistență din partea întregului sistem. Dacă acceptați, dumneavoastră și echipa dvs. sunteți trimiși într-o misiune ca suport la sol pentru a vă ajuta. Acest stil de misiune, conform dezvoltatorilor, s-a inspirat din Return of the Jedi prin faptul că urmărește două povești independente ale două echipe separate, în timp ce acestea converg pentru îndeplinirea unui obiectiv comun.

Acest nou sistem se adaugă cu adevărat la sentimentul comunității pentru care Warframe este deja bine cunoscut. Cu toate acestea, nu vă pierdeți speranța dacă nimeni nu răspunde la apelul dvs. de ajutor. Nicio misiune nu este imposibilă, deoarece au fost încorporate sisteme de siguranță. Și dezvoltatorii sunt conștienți de fapt că nu toată baza lor de jucători se alătură unor clanuri mari sau chiar oricărui clan, jucătorul lup singuratic nu este ignorat. Din cauza acestui griji și gândire pe care Digital Extremes o pune pentru a satisface nevoile jucătorilor lor, mă întorc la Warframe.

Am fost întotdeauna un fan al stilului de joc al ninja spațial și al distribuției în continuă creștere de warframes din care poți alege, fiecare cu propriile abilități unice. Și îmi place că încadrarea modei este într-adevăr „adevăratul joc final”, în special cu noul instrument de redare grafică. Dar pentru că Digital Extremes este una dintre singurele companii care au făcut ca un joc free-to-play să aibă succes pe termen lung și cred cu adevărat că acest lucru se datorează în parte modului în care dezvoltatorii și echipa comunității tratează baza de jucători. , ceea ce le permite ea să prospere. Nu există nicio luare de bani cu cuții de pradă sau să plătească pentru a câștiga aspecte. Tot conținutul plătit este exclusiv pentru comoditate și estetică. Oricare dintre ele poate fi ignorat, dar jucătorii -dor- să susțină jocul. Stimulează acest sentiment de comunitate care atrage cei mai buni dintre oameni.

Și așa, mă voi întoarce, întotdeauna mă întunec la Warframe și comunitatea sa. Ne vedem acolo, Tenno.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here