Walmart și Microsoft fac echipă într-o potențială provocare pentru Amazon

Microsoft și Walmart unesc pentru a înțelege într-un parteneriat care va vedea Walmart adoptând serviciile cloud Azure pentru a „accelera și mai mult” transformarea digitală a retailului. Deși Walmart folosește deja unele servicii Microsoft, acest parteneriat extins va vedea compania extinzându-se pentru a accesa soluțiile Microsoft de învățare automată, AI și gestionarea datelor în cadrul afacerilor sale.

Pe acordul de cinci ani, Walmart intenționează să migreze „o parte semnificativă” din prezența online la Walmart.com și samsclub.com la Azure. Walmart va folosi, de asemenea, soluții Microsoft IoT pentru orice, pentru reducerea consumului de energie cu unități de vânzare de refrigerare și HVAC până la optimizarea rutelor pentru camioanele de vânzare de aprovizionare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Microsoft 365 va fi, de asemenea, lansat pentru asociații Walmart, oferindu-le acces la instrumentul de productivitate precum Workplace Analytics, OneDrive și Microsoft Stream.

Și în cazul în care există vreo întrebare, CEO-ul Microsoft, Satya Nadella, a confirmat pentru The Wall Street Journal (prin Engadget) că rivalitatea celor două companii cu Amazon este „absolut esențială” pentru parteneriat. Deși anunțul de astăzi nu menționează asta, s-a zvonit că Microsoft lucrează recent la folosirea modului de a-și AI pentru a automatiza achiziția în magazinele de vânzare cu amănuntul, Walmart fiindzvonit ca unul dintre potențialii parteneri ai gigantului tehnologic. Dacă este adevărat, Microsoft și Walmart ar putea pregăti scena pentru a provoca Amazon Go, magazinul fizic al gigantului online care folosește AI pentru a elimina nevoia de casiere și linii de casă.

Acesta este al doilea anunț important de parteneriat care va avea loc în săptămâna evenimentului partener la Microsoft, Inspire. Ieri, compania a anunțat că face echipă cu GE pentru un set de integrare Azure axate pe aplicații Industrial IoT.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here