Breviar Vito Technology Software

Notă de la Dieter: Bine ați venit la Tim Hillebrand, care nu va oferi primul articol pentru WMExperts, sau rezumat a software-ului disponibil de la Vito Techonology

Fondată în 1999, Vito Technology are 30 de angajați și ocupă patru etaje ale unei clădiri mari din Novosibirsh, Rusia. În timp ce Vito oferă o gamă uimitoare de programe software pentru dispozitive portabile, este specializat în navigație și cartografie digitală. Vito are, de asemenea, o experiență considerabilă în proiectarea software personalizat, dezvoltarea hardware și soluții de afaceri pentru dispozitive mobile. Vito este partener al programului Microsoft Empower.

Să aruncăm o privire la unele dintre programele disponibile pentru dispozitivele Windows Mobile. Recuperează că am testat aceste programe pe un Treo 700wx, așa că am aplicațiile care nu funcționează pe dispozitivul meu.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizare Vito, 15 martie '07

A trecut ceva timp între momentul în care am revizuit produsele Vito și publicarea roundup-ului. Permiteți-mi să profit de această ocazie pentru a oferi câteva actualizări.

Audio Player are un mod special „Reda ca o carte audio” care reia convenabil de unde ați rămas, dar nu înregistrează apelurile telefonice. Cea mai recentă versiune a QuickContact (3.0) poate fi acum invocat prin simpla apăsare a butonului verde. La fel ca un avertisment, ButtonMapper nu funcționează pe smartphone-uri; MobileDownloader și ThemeEditor încă funcționează doar pe Pocket PC-uri, nu pe smartphone-uri. Noua versiune a Navigator II încă nu funcționează pe computerele de buzunar cu ecran pătrat.

Aplicații multimedia

AudioNotes 19 USD.95

AudioNotes este o soluție puternică de înregistrare care vă permite să vă înregistrați totul, de la o conversație telefonică la prelegeri. Îl puteți folosi pentru a face notificări rapide cu mâinile libere în timp ce conduceți. Este simplu de utilizat. chiar să programați un hardware dedicat funcționării acestuia. După ce ați finalizat o înregistrare, sau puteți e-mail în loc să atingeți laborios un mesaj text. Calitatea sunetului este superba. Pentru a economisi spațiu, puteți regla calitatea înregistrării. Pentru a economisi și mai multe spațiu, puteți alege să instalați pe un card de stocare și să stocați și fișiere acolo.

AudioPlayer 9 USD.95

Da, dispozitivul dvs. Windows Mobile 5 vine cu Microsoft Media Player preinstalat. Deci, de ce ai vrea să cheltuiești bani în plus pe încă un jucător?? Pentru mine răspunsul este simplu. Utilizarea Windows Mobile Media player este cel puțin greoaie. Trebuie să navigați prin meniuri și liste de redare nesfârșite pentru fișiere. AudioPlayer îl face din ce în ce mai simplu.

Pentru comoditate, AudioPlayer este configurat astfel încât să puteți controla cu joystick-ul și gustul soft. Desigur, puteți folosi și stiloul. Dacă doar să parcurgeți toată muzica, accesați cardul de stocare și apăsați redare. Alternativ, puteți reda un singur fișier o dată sau puteți repeta, puteți reda doar melodiile dintr-un anumit folder, puteți să amestecați, să amplificați basul. Pentru a economisi energia bateriei, puteți opri ecranul. De asemenea, puteți seta să întrerupă un apel primit.

Redă formatele MP3, OGG și WAV, dar, din păcate, nu WMA și unele dintre celelalte formate acum în vogă, așa că aceasta este o limită. După cum sugerează și numele, este doar un player audio și nu va reda fișiere video și nici unul dintre cărți audio.

Editor de tonuri de apel 9 USD.95

De ce să cheltuiți sau să aveți descarcă tonuri de apel și îmbogățind pe altcineva. Creați-vă propriul clip din orice clip de sunet care vă place, chiar și propriul dvs. yodeling cu Vito Ringtone Editor. Acest editor de tonuri de apel este de departe cel mai bun pe care l-am testat vreodată. Vă permite să vă indiferent găsiți rapid fișierele, cât de adânc sunt încorporate. Vă permite să începeți și să opriți înregistrarea oriunde în fișierul dorit. Aceasta este o caracteristică importantă, deoarece alți editori de tonuri de apel vă vor permite doar să începeți de la început și să vă înregistrați pentru o durată de timp prestabilită. Dacă vă gândiți să vă creați propriile tonuri de apel, acesta este cel de cumpărat. Hei, puteți chiar să creați tonuri de apel pentru a le vinde sau a oferi ca stimulent pe site-ul dvs. web.

SketchArtist 15 USD.95

Dacă ați dorit vreodată să creați desene așa cum fac artiștii criminaliști pentru afișele căutate, iată șansa dvs. Cu această aplicație distractivă, puteți distra foarte mult făcând schițe ale prietenilor și dușmanilor tăiați. Cu alegerea a mii de trăsături faciale, construiți o caracteristică caricatură cu caracteristică. Veți fi uimit de variații de nas, sprâncene, bărbie, urechi etc. Există un set diferit de coafuri și caracteristici pentru bărbați și femei.

Un cuvânt de precauție: odată ce începe să jucați cu acest program, aceasta devine dependență. Paleta SketchArtist nu se potrivește cu ecranul 240x240 al unui Palm Treo; o parte din partea inferioară a feței dispare până când o micșorați, astfel încât să iasă la vedere. Sper că Vito va oferi în curând o versiune configurată pentru ecrane pătrate mici. Poate să așteptați pe acesta.

SoundExplorer 24 USD.95

SoundExplorer este într-adevăr trei programe într-unul. Este un player MP3, un înregistrator de sunet sofisticat și un explorator de fișiere doar pentru fișiere de sunet.

Playerul va gestiona fișiere MP3 și WMA, inclusiv GSM și ADPCM și operează cu un singur buton de înregistrare. folosi chiar și comenzi vocal și poți programa ore de înregistrare prestabilite. vă înregistrați totul, de la o prelegere la un apel telefonic și puteți aștepta la o calitate excelentă a roșu. Din anumite motive, îmi este greu să găsesc fișiere de sunet în MediaPlayer, dar SoundExplorer o face ușor.

Plug-in-ul pentru ecranul Today vă permite să controlați programul direct, ceea ce poate fi foarte util. SoundExplorer vă oferă, de asemenea, un set de instrumente pentru editarea sunetului chiar pe Pocket PC-ul dumneavoastră. Păcat că nu este un player multimedia.

Comunicatii

Contact rapid 15 USD.95

Desigur, Windows Mobile vine cu mai multe metode diferite de recuperare a informațiilor de contact. Cu toate acestea, QuickContact vă poate salva viața, permițându-vă să obțineți acces la informațiile de contact cu o singură mână. Toate comenzile și butoanele mari sunt configurate pentru a fi folosit cu o mână și un deget. Nu trebuie să atingeți niciodată ecranul cu un stylus.

Există trei vizualizări diferite ale panoului de căutare. În vizualizarea Casetă, începeți să inserați litere până când apare contactul dorit. În modul Diamond Panel, puteți utiliza o tastatură modificată a telefonului pentru a introduce numere sau litere pentru a vă căuta contactul. În panoul tactil, puteți utiliza tastatura standard a telefonului.

adăugați un contact nou, puteți sorta după nume și prenume și puteți ajusta fonturile conform specificațiilor dvs.

Ați avut vreodată dilema de a vorbi la telefon și de a trebui să căutați un număr de telefon în același timp? QuickContact vă permite să accelerați acest proces greoi cu o singură mână în timp ce vorbiți.

Acum toate acestea sunt și bune, dar nu există bine o modalitate rapidă de accesare a programului în sine. Pentru a-l face ușor disponibil, este o idee bună să programați un buton hardware pentru a-l invoca. Din acest motiv, poate să investiți în ButtonMapper al lui Vito.

Voice2Go 29 USD.95

Poate pentru că Microsoft vrea să vă vândă programul de gestionare a vocii, dar întotdeauna m-a surprins că nu există niciun program de comandă vocală preinstalată cu Pocket PC-urile. Dacă operarea QuickContact cu o singură singură mână nu este treaba ta, Voice2Go este în schimbul sau aplicarea handsfree.

Voice2Go vă permite să vă gestionați contactați, să trimiteți și să vă permiteți să încheiați apeluri cu o comandă în orice limbă vocală, deoarece înregistrați comanda cu propria voce în propria dvs. limbă. Funcționează bine chiar și în condiții de zgomot ambiental intens.

Porniți trebuie să aplicați un „cuvânt magic” care să îl creați singur, astfel încât să nu atingeți ecranul sau să utilizați niciun buton. Dar, nu puteți opri aparatul până când nu opriți mai întâi Voice2Go. Este posibil să vă conectați la o sursă de alimentare externă atunci când vă aflați în acest mod. Alternativ, puteți programa un buton hardware pentru a activa Voice2Go.

Pe lângă apropierea oricărui contact pe care să îl apelați, puteți, de asemenea, să porniți orice aplicație cu o comandă vocală. Este într-adevăr ca o magie și ar trebui să impresioneze orice spectator.

Dacă nu este suficient, Voice2Go are un motor macro încorporat care vă va permite să duplicați orice set de comenzi sau apăsări de gust și să le activați cu o comandă vocală. Doar imaginați-vă posibilități. Îmi vine în minte să cânt melodiile preferate. Cu toate acestea, puteți deveni mult mai complicat decât cu un catalog întreg de fraze și operații repetate.

Acum, după ce am descris cum ar funcționa Voice2Go într-o lume ideală, sunt dezamăgit să raportez că în practică nu este de încredere 100% din timp. Voice2Go aparent tolerează foarte puțină modulare sau variație a vocii, dacă nu dai comanda exact așa cum a fost înregistrată, vorbești cu tine, omule, și nu se întâmplă nimic.

Vito oferă un alt program numit VoiceDialer care servește doar la formarea numerelor de telefon; nu va lansații aplicații și nu va rula macrocomenzi. Cu toate acestea, nu am putut face să funcționeze mai bine decât Voice2Go. Nu am putut face niciunul dintre programele să funcționeze cu căști Bluetooth. Probabil că ar fi bine să așteptați ca dezvoltatorul să repare orice problemă a acestor două programe care sunt concepute genial, dar dezamăgitoare în funcționarea reală.

Navigație GPS

Vito oferă o multitudine de software de navigație împreună cu hărți din întreaga lume. Nu voi petrece mult timp pe produse de navigație GPS pentru că cred că există și alte aplicații cu caracteristici mai bogate în acest scop. De exemplu, hărțile Americii de Nord nu au toate statele disponibile. Ar trebui să căutați în altă parte dacă îndrumări pas cu puncte și puncte de interes pe parcurs.

Navigator II 19 USD.95

Dacă ești un geocacher, cu siguranță vei dori să te uiți la Vito Navigator II. încărca .loc si .csv puncte de referință în el și va face o treabă excelentă de a vă trasa cursul și de a vă ajuta să găsiți comorile pe care le căutați.

ActiveTrace 29 USD.95

Pentru cei mai interesați de sport, veți dori să verificați ActiveTrace, care vă va permite să vă înregistrați progresul cu ace și să vă împărtășiți datele cu alții.

SmartMap 29 USD.95

Vă puteți crea propriile hărți raster și vectoriale cu mai multe straturi cu Vito SmartMap și apoi puteți utiliza pentru navigarea prin GPS. Este un produs și trebuie să vă fie un produs să vă creați propriile scopuri de navigație.

AstroNavigator 25 USD.00

AstroNavigator este pur și simplu cool. Această aplicație GPS vă va permite să vizualizați cerul nopții în orice direcție în care vă uitați din ora și locația dvs. curente. Vă permite să specificați acest obiect, să vizualizați și să vă puteți controla cantitatea. atinge orice obiect vizualizat și informații despre acesta vor apărea pe ecran. Căutați sateliți, stele, planete și constelații după nume sau număr HR, iar programul vă va localiza pentru dvs., dacă sunt vizibile. Aș fi dat orice pentru acest program uimitor când lucram la insigna mea de merit în astronomie Boy Scout. Poate că nu ești un ciudat al astronomiei, dar acest program te-ar putea transforma rapid într-unul.

Utilități

Vito produce, de asemenea, unele utilități care vă vor beneficia de smartphone-ul, oferindu-vă mai mult control, acces mai rapid la informații și făcându-l mai.

PopUpClock $4.95

Ce zici de un ceas care va apărea oricând prin apăsarea unui buton pentru a vă oferi ora și date exacte? Vito PopUp Clock este și el adaptabil, cu o mulțime de chipuri gratuite de descărcat. Poate că cel mai bun mod de a-l folosi este programat un buton hardware pentru a-l invoca bun să folosească ButtonMapper de la Vito, despre care vom discuta într-un moment.

Am citit că vânzările de ceasuri de mână sunt în scădere, oamenii se bazează mai mult pe PDA-uri și telefoane mobile pentru a ține timpul. În acest caz, PopupClock nu este prieten cu Timex.

ButtonMapper $9.95

Avantajele ButtonMapper sunt multiple, puteți să dublați funcțiile butonului hardware atribuit două sarcini specifice buton. Acest lucru se realizează utilizând o tehnică de atingere rapidă și de apăsare și menținere apăsată, cu o sarcină diferită atribuită fiecărei acțiuni.

Dar devine mai bine decât atât, puteți atribui butoane pentru a îndeplini anumite funcții în cadrul fiecărei aplicații. De exemplu, într-un cititor de cărți electronice, puteți seta un buton pentru a ridica paginile cu o atingere scurtă și pentru a derula înapoi cu o apăsare lungă a aceluiași buton. deveniți cu adevărat creativ cu acest instrument la îndemână, astfel singura dvs. problemă să vă amintiți ceea ce ați programat.

Cu ButtonMapper, puteți opera smartphone-ul cu o singură mână pentru a face aproape orice sarcină și nu trebuie să vă faceți griji că scoateți stiloul și folosiți cu mâinile. pentru chiar să utilizați programul pentru efectuarea operațiunilor macro prin atingerea unui buton. Desigur, puteți programa butoane pentru a rula și programele preferate. De exemplu, am programat butonul Start pentru a porni PopupClock cu o acțiune de apăsare lungă. Funcționează ca un farmec.

MobileDownloader 19 USD.95

Această aplicație vă permite să descărcați mai multe aplicații în același timp. Și mai bine, poate utiliza orice conexiune de rețea disponibilă pe smartphone-ul dvs.: LAN, WI-FI, GPRS, CDMA, EVDO, modem dialup și ActiveSync. Acesta va relua de unde ați rămas dacă conexiunea este întreruptă. De asemenea, va gestiona descărcări HTTP și FTP și chiar va calcula costul pe megaoctet pentru descarcare atunci când costul este o considerație. Pentru a facilita descărcarea, MobileDownloader se integrează în Pocket Internet Explorer ca element de meniu.

ScreenCapture $5.95

Iată o aplicație binevenită în grajdul meu, pentru că trebuie să faci în mod constant capturi de ecran pentru publicații și prezentări multimedia. Dacă și asta face parte din viața ta, vei dori acest util atât de îndemână și foarte accesibil. Mai degrabă decât rutina obișnuită de a crea o captură de ecran stocată pe dispozitivul dvs., puteți acum să luați o clar de pe desktop și să vă salvați sau să o introduceți într-o altă aplicație.

Am două regrete, totuși. Una este că va salva doar fișierele în .format bmp; nu ai de ales. Aș aprecia o alegere pentru că de obicei trebuie să convertesc fișierele în .jpg, ceea ce este deranjant. Cealaltă sugestie este ca o versiune viitoare să aibă capacitatea de a crea skinuri reprezentând diferite dispozitive. O altă funcție care l-ar face mai utilă este fi interactiv, astfel încât să puteți controla dispozitivul de la distanță de pe desktopul de captură de ecran. Cu aceste amplificări, dezvoltatorul ar putea cu siguranță dubla prețul și nimeni nu s-ar plânge.

Nota editorului: pare că SOTI Pocket Controller Pro se potrivește listei de dorințe. ;)

TaskSwitcher 4 USD.95

După cum probabil știți, una dintre gloriile Windows Mobile este capacitatea de a face mai multe sarcini. Cu toate acestea, atunci când închideți o aplicație aceasta rămâne reglementată în fundal utilizat, în bucată de sistem. toate închide aplicațiile care rulează printr-o serie lungă de atingeri în meniurile de sistem, dar este o problemă. Având la bord TaskSwitcher, acest proces este mult mai ușor. Cu TaskSwitcher, puteți vedea instantaneu ce program rulează și puteți închide pe oricare sau pe toate. Desigur, puteți rula și orice aplicație pe care o alegeți din meniu.

Cel mai eficient mod de utilizare a TaskSwitcher este să programați un buton hardware pentru a-l învoca folosind ButtonMapper și apoi să utilizați butoanele joystick-ului pentru a naviga și pentru a efectua funcțiile TaskSwitcher. Vito oferă, de asemenea, o gamă de cinci skinuri TaskSwitcher gratuit.

SystemTools 19 USD.95

SystemTools este o suită de aplicații neoptimizate încă pentru Windows Mobile 5 sau pentru ecranul mic pătrat al lui Treo. Pachetul include un mapator de butoane, un manager de activitate, un lansator de program și un plugin pentru ecranul Today care afișează informații despre memorie și baterie. Vă sugerez să așteptați când dezvoltatorul lansează sau versiune actualizată. Când se va întâmpla asta, cu siguranță va merita să luați în considerare serios.

ThemeEditor 14 USD.95

Am dat de înțeles că Vito chiar avea ceva care să-ți facă Pocket PC-ul mai frumos și l-am păstrat până la sfârșit; acesta ThemeEditor. ThemeEditor este probabil denumit greșit pentru că este mai mult decât un editor; este un creator de teme. De pe desktopul computerului, poți crea rapid teme pentru a le porta pe dispozitivul portabil sau a le partaja prietenilor. Este intuitiv și ușor de utilizat.

selectați cu ușurință o imagine de fundal și puteți schimba culorile diferitelor elemente ale temei. Din păcate, există o gamă mai mare de opțiuni disponibile pentru versiunile anterioare de Windows 2002 și 2003, nu există pentru Windows Mobile 5, care a blocat multe dintre variabile. Cu toate acestea, este încă o modalitate distractivă de a-ți îmbunătăți aspectul smartphone-ului tău.

Concluzie

Nu cred că niciun alt dezvoltator a adus o asemenea contribuție la productivitatea Pocket PC-ului și a smartphone-urilor precum Vito Technologies într-o gamă atât de largă de aplicații. A fost o sarcină grea, dar plăcută, verificarea multitudinii de programe pe atât de multe fronturi diferite, de la multimedia la comunicații la navigare la toate utilitățile utile.

Am fost dezamăgit că unul nu funcționează încă pentru Windows Mobile 5 și că unul nu sunt optimizați pentru un ecran pătrat. Pe parcurs, am sugerat câteva articole pentru o listă de dorințe pentru versiunile viitoare. Am făcut, de asemenea, o listă de verificare a acelor aplicații despre care ar trebui să spun că sunt preferatele mele și, prin urmare, le recomand cu încredere.

În categoria multimedia, aș alege AudioNotes ca fiind obligatoriu. Permiteți-mi să vă spun rapid o sarcină pe care tocmai am îndeplinit-o cu ea pentru un prieten ai așa mamă tocmai a murit. Prietena mea avea telefonul ei mobil și dorea să-și păstreze mesajul de răspuns vocal înregistrat. Pur și simplu am sunat la numărul și am înregistrat răspunsul la AudioNotes și am trimis fișiere prin e-mail prietenului meu care a fost cel mai recunoscător.

La categoria comunicații, aveam mari așteptări pentru Voice2Go și am fost dezamăgit de performanță, dar sper să fie în curând din cauza tuturor funcționalităților promise. Asta lasă destul de mult QuickContact WM 5.0 câștigător aici, cu formatul său mare cu o singură mână și ușurința de utilizare, mai ales dacă îl combinați cu ButtonMapper.

În domeniul navigației GPS, Vito acoperă întreg lume, dar nu toate Statele Unite și cred că sunt disponibile programe de ghidare mai robuste. Cu toate acestea, dacă ești geocacher, ai face bine să încorporezi Navigator II în geanta ta de trucuri. Dacă aveți vreo fascinație, cu siguranță veți să instalați AstroNavigator cât mai curând posibil. Acum că îl am, ca Vincent van Gough, anticipez cu nerăbdare nopțile înstelate și detest cerul înnorat.

Am găsit fiecare dintre utilități Vito utile și valoroase. Dacă aș putea alege doar una, ar fi SystemTools, deoarece include atât de multe alte utilități precum un cuțit elvețian.

În încheiere, aș dori doar să spun: „Mulțumesc Tehnologiei Vito pentru toate contribuțiile tale pentru a face Pocket PC-urile și smartphone-urile mai productive și mai valoroase."

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here