Vizitați Marte pe Windows Phone cu aceste aplicații grozave

Atacurile lui Marte!

Odată cu aterizarea cu succes de către NASA a roverului Curiosity pe Marte duminică seara târziu (a fost transmis în direct pe Xbox 360), ne-am gândit că vom menționa câteva legături Marte pentru telefonul tău Windows și chiar pentru Xbox, în cazul în care să aibă grijă. ai vrea să o faci. intră în toată acţiunea.

Deși nu există o cantitate copleșitoare de aplicații specifice Marte pentru Windows Phone, există câteva care sunt în evidență pentru a vă pune în starea de spirit...

NASA – Fii marțian

Acest bonus este lansat oficial de NASA și chiar a fost susținut de ei în timpul aterizării Curiosity. Aplicația este plină de funcții unice care vă vor ține ocupat ore întregi și are patru zone principale: Vizualizați, Participați, Învățați și Explorați.

  • Vedere este un simplu vizualizator de imagini care care conține unele dintre cele mai recente imagini de pe planeta roșie. Este destul de simplu (nu poate mări sau parteja), dar vă va ține ocupat. De asemenea, sunt videoclipuri precum „explorarea Marte” și „creșterea curiozității”, care sunt bine făcute.
  • Participa are o subzone Introducere, Etichete Marte și Count Craters care vă permite să ajutați efectiv la identificarea lucrurilor NASA de pe planetă folosind telefonul dvs. Chestii foarte tari. Pur și simplu parcurgeți imagini și etichetați articolele pe care le vedeți cu categorii predefinite.
  • Învăța vă oferă o secțiune. ).
  • Explora este ca Bing Maps, dar pentru Marte. Trebuie să spunem mai multe? deplasa și mărimea planetei imagini din satelit, atingând regiuni cu caracteristici unice cu o descriere detaliată.

În general, NASA - Be a Martian este o aplicație grozavă pentru Windows Phone și îi încurajăm pe toți tocilarii științei sau pe cei care vă îngrijesc sunt doar curioși despre Curiosity să o ia aici în Marketplace. (Mulțumesc, Karl, pentru pont!)

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În cazul în care acea aplicație nu este suficientă pentru dvs., veți dori să verificați aceste spații suplimentare:

Mars Rover Landing – Numai pe Xbox 360 cu Kinect (gratuit). De ce să nu te prefaci că ești NASA pe Xbox 360??

„Cât de greu este să aterizezi pe Marte? Testează-ți abilități! Misiunea ta: ghidează roverul Mars Curiosity la NASA la locul său de aterizare în siguranță și la țintă. Folosește-ți corpul pentru a direcționa ambarcațiunea și a controla propulsoarele pe măsură ce cobori. Obține echipament avatar și realizări pentru o aterizare în siguranță. Succesul roverului depinde de tine!”

Vremea Spațială – Disponibil pe Windows Phone. Deși nu vă va oferi vremea pe Marte, este una dintre cele mai tari aplicații spațiale din jur. Consultați raportul nostru anterior pentru mai multe informații. (Piață - 0 USD.99)

Mars Runner – Am revăzut acest bonus în mai 2011 și încă merge. Dispunând de niște grafice 3D destul de captive, jocul prezintă nava ta care navighează cu viteze vertiginoase în jurul planetei roșii, evitând obstacolele de pe drum. Atingeți și mențin apăsat ecranul pentru unele efecte de „încet” care mențin jocul distractiv. Deși poate deveni puțin plictisitor, este distractiv pentru un freebie și te va ține în starea lui Marte. (Piata – gratuit)

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here