Visceral Games: Dezvoltatorul Battlefield Hardline ar putea revedea Dead Space

Când EA a anunțat că Visceral Games a fost dezvoltat pentru Battlefield Hardline, mulți jucători s-au trezit scărpinând capul colectiv. Visceral este cel mai bine cunoscut pentru Dead Space - probabil cea mai puternică franciză horror triple A din generația anterioară.

Dead Space 3 a avut criticii împărțiți (și unii fani dezamăgiți) ca urmare a trecerii la mecanismele de acoperire asemănătoare Gears of War, dușmanii umani și jocul de cooperare - toate înainte de a menționa efectul de înfrigurare pe care îl obține jocul-arme- micro -tranzacții mai rapide au avut.

Seria nu a reușit să îndeplinească așteptările financiare ale EA și, astfel, a suferit un vârtej de zvonuri despre anularea sa.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Cu Battlefield Hardline în cutie gata de lansare pe 17 martie, mulți se întreabă ce urmează pentru Visceral Games?

Pe lângă zvonurile despre un joc Star Wars, directorul general Visceral Steve Papoutsis a confirmat publicația britanice Games TM că dezvoltatorul nu a terminat cu populara franceză de groază:

„Mulți, mulți oameni de aici, la Visceral, au un loc cald în inima lor pentru Dead Space și chiar acum suntem ocupați cu Hardline și

alte lucruri, dar cu siguranță este ceva la care ne-ar plăcea să nu uităm din nou."

Dead Space continuă să se bucure de un statut aproape de cult în rândul fanilor de groază. Este posibil ca franciza să nu aibă puterea de marcă a lui Resident Evil, dar a zburat în fața opiniilor predominante conform cărora triple A horror pur și simplu nu ar putea funcționa din cauza atractivității sale de nișă.

Într-o lume în care editorii încearcă din ce în ce mai mult să maximizeze audiența, a fost înviorător să văd jocuri precum The Evil Within și recenta relansare a re-make-ului Resident Evil obținând aprecieri pe scară largă - probabil pe spatele unei mulțimi. de titluri de groază indie populare precum Outlast și Amnesia.

Având în vedere recepția pozitivă de care s-a bucurat Dead Space pentru cotele sale grafice, efectele sale de ultimă oră și roiurile de necromorfi redate încântător - trebuie să nu întrebăm ce ar putea face Visceral utilizând noua tehnologie de generație. Deși, cel puțin deocamdată, am aștepta ceva timp înainte de a păși din nou în cizmele spațiale ale lui Isaac.

Sursa: Game TM prin IGN

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here