Virtual Desktop vă permite să jucați jocuri VR pentru PC la 90 Hz pe Oculus Quest 2

Sursa: Nick Sutrich / Android Central

Ce trebuie sa stii

  • Virtual Desktop permite jocurile VR pentru PC să fie transmise fără fir către un Oculus Quest sau Quest 2 prin conexiune Wi-Fi.
  • Această nouă versiune alfa a desktopului virtual acceptă rata de reîmprospătare mai mare de 90 Hz a ecranului Oculus Quest 2.
  • Jocurile care necesită reflexe rapide, cum ar fi Beat Saber, vor profita în special de rata de reîmprospătare mai rapidă și de conectivitate.

Dacă ați precomandat deja un Oculus Quest 2 cu speranța de a juca jocuri VR pentru PC cu el, cu siguranță sunteți norocos. Virtual Desktop testează acum o nouă versiune alfa cu compatibilitate cu Oculus Quest 2, cu upgrade-uri orientate în mod special pentru capacitatea lui Oculus Quest 2 de a rula jocuri la o rata de reîmprospătare mai mare de 90 Hz. Acest lucru este o jocuri să aibă un ratei de reîmprospătare de 18 Hz față de Oculus Quest original și face să pară și mai fluid decât înainte.

În plus, Oculus Quest 2 acceptă routere Wi-Fi 6 cu rate de transfer de date mai mari și latență mai mică, făcând jocurile VR fără fir pentru PC-ul de rezoluție mai mare, mai clare și mai receptive ca niciodată. Am putut testa noua versiune a Virtual Desktop pe unitatea de revizuire a Oculus Quest 2 și am că experiența a fost demonstrată semnificativă în comparație cu versiunea existentă a Oculus Quest. Jocuri precum Beat Sabre, care necesită timp de răspuns rapid și felii de bătăi în ritm, pot fi acum redate fără fir pe Wi-Fi 6 datorită Virtual Desktop.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Instalarea desktopului virtual este în mare parte simplă, deși va trebui să vă înregistrați pentru un cont gratuit de dezvoltator Oculus pentru a începe. Virtual Desktop a devenit rapid metoda de alegere pentru streaming de jocuri VR pentru PC către Oculus Quest prin conexiune Wi-Fi când a lansat funcția anul trecut. Oculus l-a forțat pe dezvoltatorul Virtual Desktop Guy Godin să anuleze capacitatea utilizatorilor de a transmite în flux VR pentru jocuri PC în Oculus Quest, așa că va trebui să încărcați aplicația în Quest dacă doriți să încercați.

Deși nu nu s-a dat o dată oficială de lansare pentru noua versiune de Virtual Desktop, este de așteptat ca aceasta să fie disponibilă când va fi disponibil după debutul oficial al Oculus Quest 2 pe 13 octombrie.

Comandă în avans acum

Oculus Quest 2

Viteza de care ai nevoie

Oculus Quest 2 are suport Wi-Fi 6, ceea ce înseamnă un streaming VR wireless mai bun de pe computer nu poate niciodată.

  • De la 299 USD la Amazon
  • De la 299 USD la Best Buy
  • De la 299 USD la Walmart

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here