Viper Mini este cel mai ușor mouse al lui Razer de până acum, egalat doar de prețul mic

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Razer nu se sfiește să lanseze noi mouse-uri pentru anumite scenarii de joc. Cel mai recent care s-a alăturat gamei este noul Viper Mini. După cum sugerează și numele, acest mouse este o versiune mai mică a Viperului, pe care ne-a plăcut când am revizuit câteva luni.

Preluând doar 40 USD (50 EUR) și cântărind doar 61 de grame, Viper Mini este perfect pentru cei cu mâinile mai mici sau dacă ai un mouse de gaming solid cu fir pentru călătorii. Iată ce trebuie să știți.

Ușoară din punct de vedere fizic, dar bogat în caracteristici

Razer Viper Mini

Concluzie: Viper Mini este o mică putere care, de asemenea, nu costă mult.

Pro:

  • Cel mai ușor mouse Razer de până acum
  • Construit pentru cei cu mâinile mai mici
  • Ambidextru
  • Specificații excelente
  • Pret foarte accesibil

Contra:

  • Specificațiile nu sunt la fel de înalte ca Viper
  • Cablat
  • 40 USD la Razer

Specificații și caracteristici Razer Viper Mini

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Cu un design similar cu Viperul mai mare, Viper Mini aduce un design ambidextru și ergonomie, făcându-l ideal pentru orice jucător.

Având în vedere că Viper Mini este jumătate din prețul (40 USD) față de Viper (80 USD) și mult mai accesibil decât Viper Ultimate (150 USD), ați putea paria că unele dintre specificații sunt, de asemenea, reduse. Iată cum se compară toate:

Categoria Viper Mini Viper Viper Ultimate
Formă Fals-Ambidextru Ambidextru adevărat Ambidextru adevărat
Senzor Optic 5G FOCUS+
Sensibilitate (DPI) 8.500 16.000 20.000
Viteza maxima (IPS) 300 450 650
Accelerație maximă (G) 35 50 50
Funcționalități senzorului AI n / A n / A da
Comutator mouse Optic Optic Optic
Faceți clic pe Cicluri de viață 50m 70m 70m
Greutate 61 g 69 g 74 g
Memorie la bord 1 profil 1 profil 5 profiluri
Butoane programabile 6 8 8
Iluminează RGB Iluminare THS Logo/Underglow Logo THS Logo THS
Preț 40 USD 80 USD 150 USD

Ceea ce este unic la Viper Mini este noua sa ilumineze RGB strălucitoare. În timp ce Viper și Viper Ultimate au avut o iluminare RGB pentru logo-ul „șarpe cu trei capeți” (THS), Viper Mini face un pas mai departe cu o iluminare de margine care face acest mouse un pic special.

Razer observă că Viper Mini este „perfect pentru jucătorii cu mâinile mici sau medii sau pentru cei care să caute un mouse de înaltă performanță, bogat în funcții, într-un șasiu mai ușor și mai portabil."

Razer Viper Mini Cum este?

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

Am folosit Viper Mini în ultimele săptămâni și, deși este un pas mai jos în funcții față de Viper mai mare, este un mouse impresionant, mai ales pentru 40 USD. Majoritatea șoarecilor din acest interval de preț nu au un nivel de sensibilitate de 8.500 DPI sau chiar un senzor optic, darămite iluminare RGB, cablu Speedflex de la Razer sau profile integrate (ideal pentru comutarea între diferite PC-uri).

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

În timp ce Razer poziționează Viper Mini pentru jucătorii cu mâinile mai mici, am găsit mouse-ul ideal și pentru a folosi simplă a productivității atunci când călătoresc. Cu 61 de grame, Viper Mini este foarte ușor și ușor de împachetat, iar acel DPI asigură o funcționare netedă a mouse-ului, indiferent dacă este în Excel sau în shooter-ul tău preferat la prima persoană.

În timp ce unii pot prefera o experiență wireless (vezi excelentul Razer Atheris), Viper Mini are specificații mai bune pentru jocuri la un preț similar și obții acel spate frumos sub iluminat strălucitoare.

Sursa: Daniel Rubino/Windows Central

În general, Viper Mini este o altă completare excelentă la portofoliul de mouse-uri de gaming din ce în ce mai masiv al Razer. De asemenea, este util să recunoaștem că nu toată lumea are mâini mari și poate prefera un mouse de gaming performant, construit pentru călătorii și pe cei cu cadru mai mici.

Căutați Viper Mini la Razer.com și alți retaileri autorizați de astăzi.

Putere mică

Razer Viper Mini

Dimensiune mai mică, preț mai mic, tot un mouse de gaming

O versiune mai mică, cu fir, a popularei serie Viper, Viper Mini are doar 61 de grame și este perfectă pentru cei cu mâinile mai mici sau pentru cei care doresc un mouse de gaming portabil excelent, fără a pierde banii.

  • 40 USD la Razer

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here