Video: Hands on The Ascent, un viitor RPG cyberpunk pentru Xbox și PC

Am scris recent despre experiențele mele de joc cu The Ascent, dar acum m-am întors cu niște filmări video ale acelei sesiuni exacte.

Ascent este un viitor shooter RPG de acțiune cyberpunk, plasat într-o distopie extraterestră cu adevărat uimitoare. Amplasat pe planeta Veles, ești împins în centrul unui vid de putere brutală, în timp ce corporația The Ascent Group se prăbușește, lăsând colonia fără o economie stabilă. Servitorii contractuali sau „indenturile” pot muri de foame, securitatea și poliția vor rămâne fără echipaj, iar nevoile și proviziile de bază se vor epuiza. Afacerile rămase și grupurile criminale luptă acum pentru puterea asupra regiunilor, iar tu ești prins la mijloc.

Pe măsură ce îți găsești drumul din pântecele murdare ale acestor colonii spațiale neplăcute, vei construi treptat un uriaș arsenal de arme cyberpunk și puteri cibernetice. Într-un interviu cu dezvoltatorii, am aflat că The Ascent durează aproximativ 20 de ore pentru un joc obișnuit, dar finaliștii pot vedea multe altele. De asemenea, veți putea juca cu până la trei prieteni în cooperare locală sau online, cu dificultatea și recompensele crescând pentru a satisface puterea de foc suplimentară a grupului dvs.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Sursa: Neon Giant și Curve Digital

Ascentul este greu de scuzat, forțându-te să joci în siguranță în spatele acoperirii, gestionând perioadele de răcire și împingând inamicii cu precizie tactică. Pe măsură ce personajul tău se dezvoltă în continuare, vei avea oportunități de a-ți extinde și a-ți personaliza stilul de joc mai în profunzime, cu o gamă largă de statistici și echipamente pentru a-ți personaliza experiența.

Mergeți aici pentru a vedea impresiile noastre complete despre jocul The Ascent, accesați acest link sau vedeți videoclipul de mai sus. Există o mulțime de motive pentru a fi entuziasmat de acesta.

Ascent se lansează direct în Xbox Game Pass pe 29 iulie 2021, ajungând exclusiv pe Xbox One, Xbox Series S, Xbox Series X și Windows PC.

Veles face semn

Ascensiunea

Cyberpunk îl întâlnește pe Diablo

Ascent pare să fie într-o formulă câștigătoare de imagini superbe, un gameplay satisfăcător, învăluire într-o lume profundă și convingătoare. Și abia așteptăm.

  • 30 USD la Xbox

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here