Filele verticale ajung în Edge Canary pentru unii utilizatori

Sursa: Microsoft

Actualizare, 10 august (15:00 ET): Filele verticale prin să fie lansate pentru și mai mulți testeri de canale Edge Canary acum. Dacă nu ați văzut încă funcția, verificați cea mai recentă actualizare și raportare browserul.

Ce trebuie sa stii

  • Noile file verticale ale Edge sunt acum în testare cu unii utilizatori ai canalului Canary.
  • Funcția mută filele dintr-un aspect orizontal deasupra conținutului dvs. într-o vizualizare verticală laterală.
  • Acesta pare să facă parte dintr-un test A/B, deci nu este disponibil încă pentru toată lumea.

Microsoft a anunțat că lucrează la o interfață de utilizare cu fișier vertical pentru Edge la începutul acestui an, iar acum este gata pentru testare (limitată). Edge Insiders care folosesc canalul Canary încep să vadă că funcția este lansată. Cu toate acestea, pare să facă parte dintr-un test A/B sau dintr-o lansare lentă, așa că nu este încă disponibil pentru toți testerii Canary.

Postată inițială de Aggiornamenti Lumia, interfața de utilizare cu fișierul vertical este accesibil printr-o pictogramă mică din stânga fișierelor dvs. normal. Trecând cu mouse-ul peste pictogramă, apare textul „Comutați la file verticale”. Când faceți clic pe butonul, toate fișierele dvs. se vor muta apoi într-o bară laterală din stânga conținutului dvs., care poate fi restrânsă și deschisă în orice moment.

Filele verticale sunt aici #MicrosoftEdge pic.stare de nervozitate.com/0jWmCNkAHd

— Aggiornamenti Lumia (@ALumia_Italia) 3 august 2020

Ideea din spatele interfeței de utilizare cu fișier vertical este de a oferi oamenilor care au multe fișiere deschise o experiență mai utilizabilă. Aspectul tradițional orizontal poate fi dificil de navigat dacă există mai multe fișiere deschise decât poate găzdui ecranul. Cu filele verticale deschise, veți putea întotdeauna să vedeți titlul paginilor pe care le-ați deschis într-o interfață derulabilă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Nu este clar cât de mult răspândit acest test, dar ar trebui să-și facă treptat drum către mai mulți Edge Insider, pe măsură ce Microsoft îl repetă. Pentru moment, dacă există Edge Canary versiunea 86.0.597.0 instalat, veți dacă puteți accesa fișierele verticale dacă aveți disponibil imediat butonul „Comutați la filele verticale” la lansare.

Dacă nu ați încercat încă canalele Edge Insider, puteți descărca canalele Beta, Dev și Canary de pe site-ul Edge Insider.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here