Verizon anunță oficială BlackBerry Pearl Flip 8230

Bine bine...Știu că probabil că există un contingent mai mare de abonați Verizon care citesc acest lucru, care ar prefera ca Verizon să emită comunicatul de presă despre BlackBerry Tour 9630 peste BlackBerry Pearl Flip 8230, astăzi este Flip-ul 3G activat care primește lumini reflectoarelor. Va ajunge în revista pe 19 iunie. Vezi mai jos comunicatul de presă complet. Oricine de acolo va lua copilul asta?

Comunicat de presă

Clienții Verizon Wireless vor răsfoi pentru noul smartphone BlackBerry Pearl Flip compatibil 3G

Verizon Wireless oferă puterea deplină a unui smartphone BlackBerry într-un design popular Flip

BASKING RIDGE, NEW JERSEY și WATERLOO, ONTARIO--(Marketwire - 4 iunie 2009) - Verizon Wireless și Research In Motion (RIM) (NASDAQ:RIMM)(TSX:RIM) a anunțat astăzi smartphone-ul BlackBerry Pearl Flip 8230 va fi disponibil pe cea mai mare rețea de bandă largă 3G a națiunii început cu 19 iunie. BlackBerry Pearl Flip 8230 dispune de cea mai importantă soluție mobilă de e-mail și mesagerie din industrie, combinație de capabilități multimedia bogate și conectivitate de mare viteză a rețelei de bandă largă a Verizon Wireless într-un design popular flip.

Culoare disponibile: Argint

Caracteristici cheie:

 • Două afișaje color de înaltă rezoluție; LCD-ul extern permite posibilitatea lor să previzualizeze mesajele primite fără a deschide receptorul
 • 2.Cameră de 0 megapixeli cu zoom, bliț și capabilități de înregistrare video; înregistrarea video necesită un card microSD, care poate fi găsitonat separat
 • Tastatură mare SureType QWERTY pentru tastare și apelare ușoară
 • Media player avansat pentru muzică, videoclipuri și imagini
 • Slot pentru card microSD/SDHC cu suport pentru până la 16 GB de memorie pe card
 • Suport BlackBerry Internet Service și BlackBerry Enterprise Server
 • Capacitate de apelare și difuzor activate prin voce

Caracteristici ale stilului de viață:

 • Acces mobil ușor la Facebook, MySpace și Flickr, precum și la serviciile populare de mesagerie instantanee (de ex.g. Yahoo! IM, AIM, Google Talk și Windows Live Messenger)
 • Compatibilitate pentru BlackBerry App World, oferind un catalog larg și în creșterea aplicațiilor mobile ale terțelor părți dezvoltate speciale pentru BlackBerry Pearl Flip. Categoriile includ jocuri, divertisment, rețele sociale și distribuire, știri și vreme, productivitate și multe altele
 • BlackBerry Media Sync permite sincronizarea ușoară a colecțiilor de muzică cu BlackBerry Pearl Flip (este posibil ca anumite fișiere muzicale să nu fie acceptate, inclusiv fișierele care să conțin tehnologii de gestionare a drepturilor digitale)
 • Poștă vocală pentru a ajuta să-și priorizeze mesajele
 • Capabil VZ Navigator(SM), ceea ce înseamnă că vrei primii indicații sonore pas cu pas către mai mult de 15 milioane de puncte de interes; De asemenea, puteți obține orice indicație către adresa din S.U.A.S. și împărtășiți indicații cu celilalți

Preț și disponibilitate:

 • Smartphone-ul BlackBerry Pearl Flip 8230 va costa 129 USD.99 după o reducere de 70 USD prin poștă cu un nou contract de doi ani pentru cumpărarea. Clienții vor primi rabat sub forma unui card de debit; la primire, pot folosi cardul ca numerar oriunde sunt acceptate carduri de debit.
 • VZ Navigator este disponibil pentru 9 USD.99 de acces lunar, iar mesageria vocală vizuală este disponibilă pentru 2 USD.99 de acces lunar. Se pot aplica alte taxe la descărcarea sau utilizarea aplicațiilor.
 • Clienții pot folosi BlackBerry Pearl Flip 8230 online și în revista Verizon Wireless Communications. Pentru informații suplimentare despre orice produse și servicii Verizon Wireless, vizitați un magazin de comunicații Verizon Wireless, sunați la 1-800-2.Verizon Wireless.com. Clienții de afaceri pot contacta reprezentanții de vânzări de afaceri Verizon Wireless la 1-800-VZW-4BIZ.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here