Hotspot personal Verizon iPhone 4

Una dintre caracteristicile de știri introduse cu iPhone-ul Verizon este hotspot-ul personal. Hotspot-ul personal vă permite să vă conectați până la 5 dispozitive la rețeaua 3G Verizon prin iPhone 4 prin Wi-Fi. Urmărește videoclipul de mai sus pentru o privire rapidă asupra modului de conectare la unui Mac și iPad la Wi-Fi cu un hotspot personal.

Conectarea la un hotspot personal Wi-Fi este ușoară. După ce l-ați activat în setările iPhone 4, doar găsiți rețeaua cu dispozitivul la care aveți grijă să vă conectați, introduceți cuvântul și sunteți gata de plecare. Consultați sfatul nostru despre cum să utilizați hotspot-ul personal Wi-Fi pentru mai multe detalii și continuați după pauză pentru a vedea cum funcționează...

Viteză

Deci, hotspot-ul personal este ușor și convenabil, dar este rapid? Absolut. Sunt foarte impresionat de cât de repede se încarcă site-urile atât pe MacBook, cât și pe iPad în timp ce sunt conectat la un hotspot personal Wi-Fi din rețeaua 3G Verizon. Mă aștept la rezultate mult mai lente. Ally face teste de viteză, așa că reveniți în curând pentru mai multe detalii despre numerele exacte,

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Durata de viata a bateriei

Hotspot-ul personal are un impact asupra bateriei iPhone 4. În 20 de minute, mi-am pierdut 7% durata de viață a bateriei când eram conectat la MacBook-ul meu. Din acest motiv, atunci când utilizați un dispozitiv care se poate dubla ca sursă de alimentare pentru iPhone, cum ar fi un laptop, vă recomandăm să faceți acest lucru. S-ar putea să credeți că acest lucru învinge Wi-Fi și nu îl face diferit de tethering-ul prin USB - vitezele sunt comparabile. Cu toate acestea, cel mai mare avantaj al hotspot-ului personal Wi-Fi față de tethering-ul USB este capacitatea de a conecta dispozitiv precum iPad-uri sau alte telefoane mobile care nu au porturi USB. În plus, hotspot-ul personal Wi-Fi permite conectarea până la 5 dispozitive simultan. Deci, dacă un dispozitiv ajuta la alimentarea iPhone-ului dvs., Acesta mai lasă loc pentru până la 4 altele prin Wi-Fi.

(Dacă chiar urăști ideea de a te conecta pentru alimentare, poți folosi o carcasă externă a bateriei, cum ar fi mophie juicepak air sau juicepak plus)

Prețuri

Personal Hotspot necesită un plan 3G Mobile Hotspot pe Verizon și costă 20 USD în plus față de planurile de voce și date necesare. Acest plan include 2 GB separat rezervat doar pentru hotspot mobil 3G, dacă depășiți 2 GB, vă va costa 20 USD în plus.

Voce și date simultane

Deoarece rețeaua CDMA EVDO Rev A a Verizon nu este capabil să gestioneze vocea și datele simultane, conexiunea la hotspot personală va fi indisponibilă pe durata oricăror apeluri telefonice primite și ieșite. dacă ignorați apelurile și puteți continua să utilizați datele, dar dacă acceptați un apel, datele sunt întrerupte. Odată ce apelul este încheiat, hotspot-ul personal se va reconecta automat.

Hotspot personal pe AT&T

De acum, hotspot-ul personal Wi-Fi nu este disponibil pentru AT&T, dar s-a anunțat că funcția va fi într-adevăr disponibilă în curând, dar încă nu au fost date date și va necesita un iOS 4.3 actualizare. Cu toate acestea, AT&T oferă tethering prin USB și Bluetooth.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here