Verizon aprobă ATIV SE Windows Phone 8.1.1 actualizări, acum disponibile

Actualizarea este ACUM disponibilă la 1 pm ET!

Verizon este, în mod ironic, înaintea multor operatori americani când vine vorba de eliminarea Windows Phone 8.1 Actualizare 1. Samsung ATIV SE, un Windows Phone, desigur frumos și bine lucrat, este acum pe scenă pentru a primi și actualizarea.

Samsung ATIV SE a fost lansat cu puțină zgomot în aprilie 2014 pentru Verizon Wireless. Dispunând de un ecran de 5 inchi 1080p, telefonul are un aspect construit pentru Windows Phone 8.1. Cu toate acestea, Samsung nu a livrat niciodată un 8 adecvat.1, așa că, în schimb, telefonul funcționează încă cu Windows Phone 8.0 Build 10532 (Actualizare 3) care îl face să se simtă destul de învechit.

Verizon a aprobat oficial Windows Phone 8.1 Actualizare 1 astăzi, 2 martie 2015. Operatorul a postat un PDF care detaliază actualizarea masivă a sistemului de operare și pare să ofere o nouă viață a ceea ce de altfel ar fi un hardware fantastic. (ATIV SE, ca și alte telefoane Samsung, a întâmpinat unele probleme la rularea 8.1 Previzualizare pentru actualizări pentru dezvoltatori fără firmware însoțitor).

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Actualizarea viitoare aduce firmware-ul la 2218.14.12.1 pentru ATIV SE, împreună cu o mulțime de funcții noi, inclusiv:

  • Cortana
  • Placi translucide + fundal
  • Tastatura Word Flow
  • Centru de acțiune și notificare
  • Niveluri personalizate ale volumului
  • Proiecție pe ecran
  • Internet Explorer 11
  • Aplicații Sense: Wi-Fi Sense, Battery Saver, Data Sense, Storage Sense
  • Dosarele aplicațiilor pe ecranul Start
  • Nouă cameră ATIV înlocuiește aplicația Mod de fotografiere, oferindu-o experiență completă a camerei cu interfață vătătă și moduri de fotografiere extinse

Multe dintre aceste funcții există atât de mult timp, așa că este greu să nu ne imaginăm ATIV SE fără ele deja, ceea ce face din această actualizare importantă.

Ar trebui să avertizăm că actualizarea nu este încă disponibilă.

Microsoft face de obicei trecerea pentru actualizări la 1 pm ET (11 am PT), iar asta se poate întâmpla astăzi sau mai târziu în această săptămână. Vom actualiza această poveste în consecință dacă actualizarea va fi disponibilă.

Dacă aveți nevoie de ajutor, să discutați despre actualizare, să accesați forumurile noastre ATIV SE, unde alții se pregătesc!

Sursa: Verizon (PDF); Mulțumesc, Robnhl, pentru pont!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here