MMO de luptă cu vehiculul „War Thunder” se lansează pe Xbox One

În urmă cu câteva săptămâni, pe Xbox Store a apărut o listă pentru War Thunder. Pagina spunea că jocul va fi lansat pe 1 iunie 2018, dar dezvoltatul Gaijin Entertainment a spus că aceasta a fost o greșeală din partea Microsoft. Cu toate acestea, ceea ce era în magazin a fost o dovadă suficientă că jocul va fi lansat în curând pentru proprietarii de Xbox One.

Astăzi, într-o mișcare destul de surprinzătoare, Gaijin Entertainment a lansat War Thunder pe Xbox One în formă de acces anticipat. Dacă nu doriți să așteptați versiunea free-to-play, puteți alege "Early Access Starter Bundle" pentru 19 USD.99 și începeți să jucați. Jocul acceptă Xbox One X și atinge rezoluția „4K Ultra HD” pe consolă.

War Thunder este un joc popular de luptă cu vehicule militare multiplayer online (MMO). Ca și în cazul multor MMO-uri din zilele noastre, jocul va fi în cele din urmă free-to-play și va avea suport multiplatform. Titlul aduce bătălii aeriene, terestre și maritime direct în camera ta de zi. Potrivit Gaijin Entertainment, include și vehicule atent cercetate și reconstruite, de la Războiul Civil Spaniol până la perioada Războiului Rece.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

War Thunder oferă peste o mie de avioane jucabile, vehicule blindate și nave. În joc sunt reprezentate vehicule militare americane, sovietice, britanice, germane, italiene, japoneze și franceze. Titlul primește și actualizări regulate, așa că există întotdeauna conținut proaspăt de explorat. Este grozav să vezi că War Thunder face în sfârșit drum pe Xbox One, mai ales după ani de cerere de utilizatorilor consolei. Sperăm că va câștiga multă popularitate pe sistem.

Vezi la Microsoft Store

Fii cu ochii pe WindowsCentral.com/Gaming pentru toate cele mai recente jocuri, accesorii, știri și recenzii pentru Xbox și Windows 10!

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here