Vampire: The Masquerade - Previzualizare Bloodlines 2: Un clasic de cult revine împrospătat

Fotografii oferite de Paradox Interactive.

Tot ce este vechi este din nou nou, mai ales când vine vorba de jocurile de rol vechi.

Paradox Interactive, editorul din spatele Crusader Kings II, Stellaris și alte jocuri pe care probabil ați petrecut prea mult timp jucând, a anunțat joi la GDC că va lansa Vampire: The Masquerade - Bloodlines II, continuarea filmului. joc clasic de acțiune cult care a debutat în 2004.

Jocul este dezvoltat de Hardsuit Labs, compania din spatele jocului gratuit Blacklight: Retribution. Se bazează pe RPG-ul de masă World of Darkness cu același nume, care a introdus jucătorii în lumea politică a vampirilor nemuritori, a clanurilor și a ambiguității morale din 1991.

În mod ciudat, fanii se așteaptă la un anunț oficial după ce un ARG lansat de Paradox părea să tachineze jocul.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

„A ține secretul acestui joc în ultimii ani a fost o adevărată mascarada pentru noi!„Ebba Ljungerud, CEO al Paradox Interactive, a declarat într-un comunicat de presă. „Este atât incitant, cât și ușurator să anunțăm în sfârșit pe toată lumea ce avem pregătit pentru ei."

Am avut ocazia să vedem o mică mostră a jocului, care urmează să fie lansat în Q1 2020. Paradox a scos în evidență primele 30 de minute ale versiunii pre-alfa, astfel lucrurile, inclusiv elementele poveștii, jocul și arta cheie pot fi modificate

Comandă în avans acum

Te trezești într-o sală de judecată

Primul lucru pe care îl experimentezi în Bloodlines II este o sală de judecată și tu ești cel judecat. Un bărbat chel în costum spune că, cu două săptămâni înainte, ai fost creat într-un atac de vampir și vrea să știe de ce. Un flashback arată că te plimbai prin Piața Pioneer din Seattle când un grup de vampiri la început să atace cetățeni la întâmplare și să creeze noi rude (numele serialului pentru vampiri) fără aprobarea unui clan.

Dar nu știi mult mai mult decât atât, pe măsură ce îți povestești povestea, partea superioară – reprezentând clanuri în război – începe să lupte și întregul loc arde în flăcări. Evadați în Seattle Underground și descoperiți că aveți simțuri sporite și noi puteri. Aici jocul introduce cele trei stiluri de joc dintre care pot alege: Chiropteran, care se bazează pe puterea liliecilor; Nebulație, unde control asupra ceață; și Mentalism în care folosiți abilități precum telekineses pentru a lupta și a vă mișca.

Evadezi, dar te confrunți cu un bărbat cu un telefon mobil. Afli că este controlat de o femeie misterioasă care este pe cealtă linie și îți spune că ești și ce trebuie să faci. E un bărbat pe dig care poate ajuta, spune ea. Ea îți mai spune că trebuie să te hrănești, așa că scurgi sânge de la bietul om din fața ta.

Ajungi la dig după prima ta întâlnire de luptă și dai peste un bărbat pe nume Dominic. Îți spune că este ceva misterios la lucru în burta orașului și îți dai o adresă la un apartament, dar în curând este decapitat de un așasin cu părul cărunt. De asemenea, este pe cale să te omoare, dar spune că nu ești pe lista lui și te lasă să pleci.

Te duci la apartamentul unde întâlnești un alt vampir pe nume Dale. El vă oferă câteva elemente de bază despre lume - că există clanuri în război și că, ca vampir fără clan, sunteți în pericol imediat. El vă spune că stai departe de lumina soarelui și din calea oamenilor normali. Aici intervine "Mascarada". Vampirii nu trebuie să se dezvăluie oamenilor și să facă acest lucru este încălcare majoră. Îți dă cheia apartamentului și îți dă drumul.

În acest moment, personajul tău poate pleca să exploreze, fie că este pentru a se hrăni, a lupta cu inamicii, a găsi indicii pentru misterul mai mare sau pentru a-ți încerca să încerci. Există o poveste principală, dar restul depinde de tine.

Cum te urmărești după atât de mult timp?

Au trecut 15 ani de la Vampire: The Masquerade - Bloodlines. Jocul de acțiune de rol, dezvoltat de acum dispărută Troika, a devenit un cult clasic după lansare și este ușor de înțeles de ce. În comparație cu alte jocuri de la acea vreme, a oferit acest amestec unic de joc de rol, narațiune și luptă - încapsulând toate cele mai bune părți ale jocului de masă cu creion și hârtie.

În zilele noastre, jocurile sunt extrem de bune în echilibrarea mai multor elemente, genuri și stiluri de joc, așa că pe hârtie, Bloodlines 2 nu este deosebit de inovator. Cu toate acestea, există elemente cheie pe care Paradox și Hardsuit le-au arătat în versiunea pre-alfa, despre care au dezvoltat-o ​​speră că vor aduce un omagiu jocului mai vechi, dar îl vor extinde.

În primul rând, piese cheie se întorc. Hardsuit a reușit să se conecteze cu Brian Mitsoda, care a lucrat la jocul original și se întoarce ca designer narativ principal. Tonul întunecat, noir este și prezentul, la fel ca și ceața.

La previzualizare, dezvoltatorii au explicat că au folosit ultimul joc ca o piatră de temelie, luând elemente care ar fi putut să nu fi fost ideal și să încerce să le perfecționeze. În primele linii de sânge, de exemplu, imediat pus în miezul tuturor intrigilor politici și clanurilor care definesc jocurile RPG World of Darkness. Problema este că oamenii care se interesează în joc ar putea să nu fie familiari.

„Primul joc în care tocmai ești aruncat în crearea personajelor fără a înțelege pe deplin în ce te bagi”, a spus Rachel Leiker, designerul principal UX și UI pentru Hardsuit. „Pentru acest joc, am vrut să vă concentrați pe construirea vampirismului mai întâi înainte de a vă aduce în întregul mediu al clanului, deoarece cele două pot fi două experiențe diferite pentru joc."

Fanii mai familiarizați cu seria nu vor rata nicio complexitate. Creatorul inițial al personajului vă va permite să alegi cum arăți din punct de vedere estetic, dar te va permite și să alegi cine ești înainte de a veni cu un caz de vampirism. Pe măsură ce jocul continuă, veți putea să vă alegeți locul din cinci clanuri, să aflați misterul de ce ați fost transformat și cum se schimbă climatul politic din Seattle.

Cei cu experiență în serie știu că aspectul tău exterior nu este grozav doar pentru a-ți consolida caracterul, ci și pentru a informa modul în care alții din lume interacționează cu tine. Același lucru este valabil și pentru Bloodlines II. Pe măsură ce decideți dacă vă hrăniți în mod constant, la ce clan să vă alăturați, stilul dvs. de joc și alți factori, va schimba misiunile pe care le întâlniți, opțiunile de dialog pe care le veți obține și, în general, modul în care oamenii reacționează la dvs.

Alegerea jucătorului a fost o parte cheie a primelor linii de sânge, și dezvoltatorii au vrut să mențină asta aici. Totul se adaugă la ce poveste veți obține pe măsură ce progresați - lucruri la fel de mici opțiunile de dialog la evenimentele din povestea principală pot fi afectate de deciziile dvs. Nu este clar câte stiluri de joc diferite, tipuri de personaje și piese există, dar Leiker a spus sunt „multe."

„Am construit sisteme și experiență pentru a ne asigura că jucătorul are control absolut asupra tipului de lucruri pe care vrea să le facă în joc”, a spus ea.

Seattle este grozav pentru vampiri. Plouă tot timpul

O schimbare uriașă între cele două jocuri este locația. Prima a avut loc în diferite locuri din Los Angeles, în timp ce a doua are loc la Seattle. Ultimul oraș nu ocupă un loc proeminent în niciuna dintre campaniile pe hârtie, dar a fost ales pentru că acolo se bazează Hardsuit. Este, de asemenea, un cadru grozav pentru Vampire: The Masquerade, o poveste care este intrinsec despre conflictul politic și progres vs. tradiţie.

„De fapt, există multă istorie acolo”, mi-a spus Martin Ka'ai Cluney, director de creație la Hardsuit. „Seattle este, din punct de vedere istoric, un oraș foarte pionier, progresist, tradițional și în ultimii ani, Microsoft, Amazon, toată chestie tehnologică afectează Seattle. Există cu siguranță o forță constantă între și tradiție. a reflectat teme mai mari care se desfășoară în toată țara și în întreaga lume ... Tensiunea aceea constantă, acolo unde chiar nu există nicio cedare, a fost un pat foarte bun pentru poveste."

Plus ca arata grozav noaptea. Și în ploaie. Nu asta-i tot ce dorește un vampir?

Istoria profundă și tradiția este, de asemenea, ceva ce ați putea dori. Dominic — acea sărmană seva care a fost decapitată — a cercetat clanurile de vampiri, dar și istoria Seattle ca orașul condus de criminali. În esență, găsești un pachet de cercetare în apartamentul lui. În lumea Bloodlines II, evenimentele din lumea reală au răsturnări supranaturale și puteți găsi aceste fragmente în timp ce explorați. Există, de, o căutare secundară în care, așa cum poți să găsești cei ceilalți oameni care au fost transformați în noaptea în care ai fost. Totul este opțional, dar este o parte importantă a jocului nu numai în ceea ce privește jocul, ci și profunzimea și sensul. Bloodlines II pare a fi un joc care ține la fel de mult despre locația sa, cât și despre protagonist.

Gânduri final

Este întotdeauna greu să spui cum va arăta un joc la lansare când tot ce ai este o versiune pre-alfa. Acestea sunt spuse, există o mulțime de promisiuni pentru fanii jocurilor de rol și ai alegerii jucătorilor. World of Darkness are fani nu doar pentru a putea juca ca creaturi supranaturale. Hardsuit pare să înțeleagă că libertatea și o narațiune complexă sunt cheia pentru Vampire: The Masquerade și aceasta este încorporată în fundația jocului.

Nu este clar cât de mare va fi acest joc, câte piese există pentru jucători sau chiar ce clanuri sunt implicate (care vor fi dezvăluite la o dată ulterioară), dar pe baza a ceea ce este aici, acolo Sunt multe de așteptat, chiar și pentru cei noi în serial.

Bloodlines 2 este acum disponibil pentru precomandă pe Steam, Epic Games Store, GOG și Paradox Store pentru 60 USD. Paradox oferă, de asemenea, un permis de sezon „Season of the Wolf” la prețul de 90 USD, care oferă jucătorilor acces la conținut suplimentar de poveste care urmează să fie lansat după lansare. Jocul este de așteptat să debuteze în Q1 2020 pe PC, PlayStation 4 și Xbox One.

Ești încântat de un nou joc Vampire: The Masquerade? Ai jucat prima parte?? Sună stins în comentariile de mai jos.

Comandă în avans acum

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here