Valve vizează 30 FPS pentru Steam Deck

Sursa: Windows Central

Ce trebuie sa stii

  • Valve a distribuit mai multe informații tehnice pe dispozitivul său portabil Steam Deck.
  • Valve a explicat că ținta pentru jocuri este 800p 30 FPS.
  • Vor exista unele variații bazate pe cerințele exacte ale diferitelor jocuri.

Viitorul dispozitiv portabil Steam Deck al lui Valve este o prezentare simplă, o prin care îi permite unui jucător să-și ia biblioteca Steam cu el în deplasare. Când vă uiți la lista de specificații Steam Deck, are în pachet ceva hardware solid având în vedere factorul de formă, dar jucătorii ar trebui să știi că Valve vizează 30 FPS pentru Steam Deck, cel puțin pentru un număr mare de jocuri. Vorbind cu IGN, dezvoltatorul Valve Pierre-Loup Griffais notează că ținta pentru jocuri este 30 FPS.

„Dacă oamenii încă să ratele de cadre ridicate și rezoluții înalte pe diferite platforme”, spune el, „cred că apreciază conținutul se va reduce la ținta noastră de 800p, 30Hz."

Acest lucru va depinde exact de setările pe care le aleg jucătorii atunci când rulează jocuri, ceea ce va afecta și durata de viață a bateriei. Valve a menționat anterior, dacă framerate este setat la 30 FPS, jucătorii care trec prin Portal 2 vor avea aproximativ cinci ore de viață a bateriei. Veți putea accesa majoritatea celor mai bune jocuri pentru PC, dar acestea nu vor arăta la fel de bine sau nu vor funcționa la fel de bine ca pe o platformă masivă de jocuri dedicate.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Steam Deck folosește hardware AMD similar, cum ar fi cele mai recente console, Xbox Series X, Xbox Series S și PS5, despre care inginerul Yazan Aldehayyat notează că va ajuta, de asemenea, la jocurile cu performanțe mai bune pentru Steam Deck.

„Nu suntem singurii oameni cu această arhitectură”, explică Aldehayyat, adăugând că „...Orice dezvoltatori de jocuri de optimizare pe care o fac pentru aceasta noua arhitectura va fi transmisa si tuturor producatorilor de sisteme. Deci cred că suntem într-un loc grozav."

În prezent, Steam Deck urmează să înceapă livrarea comenzilor în decembrie 2021, unele comenzi, în special cele pentru modele de ultimă generație, fiind programate pentru T1 sau T2 2022.

Un computer portabil suprem

Steam Deck

Joacă-ți biblioteca Steam oriunde

Am vrut mai multe locuri pentru a vă juca biblioteca Steam? Acum vei putea cu Steam Deck. Această mașină vine în trei iterații, fiecare permițându-vă să vă jucați jocurile locale și portabil.

  • De la 399 USD la Steam

Extinde-ți jocurile

Card SD SanDisk de 256 GB

Stocați mai multe jocuri

Steam Deck acceptă stocare extensibilă prin carduri SD, ceea ce înseamnă că poți lua unul și poți introduce pentru a face loc pentru mai multe jocuri, dacă nu există un model cu un SSD.

  • 34 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here