Cască Valve Index VR tachinată pentru dezvăluirea în mai, posibilă lansare în iunie

Știm de ceva vreme că Valve și-a creat propriile căști de realitate virtuală (VR). Potrivit unor rapoarte, echipa a lucrat pe propriul dispozitiv încă dinainte de a decola Oculus Rift. Valve a testat, de asemenea, public controlerele pentru acest set cu cască de doi ani.

Săptămâna trecută, compania a postat o imagine cu „Indexul supapelor”.„Am avut doar o vedere laterală a setului cu cască, dar compania a promis că mai multe informații vor fi dezvăluite în mai. Sloganul este „îmbunătățiți-vă experiența”, așa că va trebui să așteptăm până în luna mai pentru a vedea dacă este adevărat. Există o mulțime de concurență în acest moment în spațiul VR cu HTC și Oculus împrospătându-și produsele. Valve Index trebuie să scoată concurenții din apă.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Valve Index pare să aibă două camere în față și un tip de reglator în partea de jos. Nu este clar pentru ce este folosit butonul suplimentar din dreapta imaginii. Poate fi folosit fie pentru a reseta dispozitivul, fie pentru a-l porni. Vă vom ține la curent de îndată ce vom afla mai multe.

Tot ce știm până acum despre Valve Index

Până în acest moment, Valve s-a bazat pe alte platforme VR pentru a promova SteamVR. Acest lucru îi oferă o oportunitate fără precedent de a-și consolida poziția pe piață. Cu toate acestea, bătălia începe cu specificații și preț. Dacă dispozitivul este prea scump, nu va fi adoptat de majoritatea jucătorilor care doresc să experimenteze VR, dar sunt îngrijorați de punctul de intrare înalt.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here