Căști Valve Index VR: tot ce știm până acum

Valve a început să nu dea o idee despre cum va arăta căștile sale de realitate virtuală (VR). Numit Valve Index, arată ca un set de căști de ultimă generație pentru a concura cu alte căști Steam VR, cum ar fi HTC Vive și Oculus Rift.

Avem o mulțime de informații acum, așa că haideți să cercetăm.

Planul supapelor

Indicele supapelor

CHA CHING

Valve Index are niște specificații excelente și alegeri de design cu adevărat interesante. Marea întrebare este dacă va fi suficient să ieși în evidență cu un preț de 1000 USD?

  • 1.000 USD la Magazinul Steam

Ce este nou cu Valve Index?

Actualizat 30 aprilie 2019: Precomenzi pe 1 mai

Astăzi, Valve a anunțat precomanda pentru Index. Data lansării este 21 mai, în jurul orei pe care am bănuit-o, în timp ce precomanda va fi disponibilă pe 1 mai. Întregul kit costă 1.000 USD - care include setul cu cască, controlerele și două stații de bază - care este o investiție semnificativă pentru omul obișnuit și se simte foarte abruptă atunci când alți producători de căști cauți să producă mai puțin costisitoare.

Actualizat 1 aprilie 2019: Lista Steam este disponibilă pentru scurt timp

Ziua Păcălelilor de Aprilie nu este niciodată o zi bună pentru a fi un scriitor de tehnologie, nu știi ce este real. Văzută pentru prima dată de utilizator Twitter Wario64 și confirmată acum de cei de la Engadget, această listă pentru Valve Index pare legitimă, deși a fost scoasă din revista Steam acum.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Lista include specificațiile minime și recomandate, o dată de lansare diferită - acum 15 iunie, nu mai - și o scurtă prezentare generală a ceea ce ați putea avea nevoie. Am actualizat articolul complet de mai jos cu toate detaliile relevante.

Ce este Valve Index?

Valve Index este prima incursiune Valves în spațiul căștilor VR și este setat să concureze cu alte căști VR de ultimă generație pe platforma Steam VR.

Se pare că este exact căștile pe care Road to VR a scurs acum câteva luni, cu foarte puține modificări fizice.

Cu ce ​​va funcționa?

Deoarece Valve și Steam sunt în primul rând platforme pentru PC, probabilitatea este că Indexul va fi doar pentru PC. Știm că va fi compatibil cu stațiile de bază și controlerele actuale, precum și cu noile controlate Knuckle de la Valves.

Cum este hardware-ul index?

Noua pagină de destinație pentru Index ne-a oferit o mulțime de informații despre hardware, așa că sunt aici pentru a detalii puțin pentru dvs.

Camere de luat vederi

Deși indexul are, acestea nu sunt proiectate pentru urmărirea din interior spre exterior. Valve a spus că vor fi disponibil pentru dezvoltatori pentru a crea noi experiențe în aplicații. Cea mai ușoară dintre aceste aplicații trece printr-un simplu videoclip.

Pass-through v-ar să vedeți ce se întâmplă în lumea exterioară fără a scoate căștile. Navigarea în lumea reală poate fi dificilă cu un set de căști VR pornit și aceasta este una dintre modalitățile de a atenua acest lucru.

Lentile reglabile

Indexul are lentile personalizate concepute special pentru a vă crește câmpul vizual, menționând în același timp concentrarea pe margine, ajutându-vă să vă priviți în jur cu ochii, nu doar cu întregul cap. De asemenea, au înclinat lentilele cu cinci grad. Aparent, acest lucru ajută la echilibrarea câmpului vizual, care este fascinant. Sunt încântat să văd diferența.

Căști

Se pare că Valve căutare ceva puțin diferit și foarte interesant, cu căștile sale încorporate pe Index. Folosind termenul „Imersie în afara urechii”, ei spun că vă oferă un sunet mult mai realist decât să le atingă.

În primul rând, vor deveni mult mai confortabili. Dacă aveți căștile pornite pentru perioade lungi de timp în timp, faceți lucruri fizice, faceți să transpirați și să vă simțiți inconfortabil într-o perioadă destul de scurtă. Cu aceste noi căști, totuși, veți putea să vă păstrați recepționați.

Căștile, conform Valve, au fost proiectate astfel "...sunetul interacționează cu geometria urechii externe și a capului.„Nu este ceva ce l-am auzit vreodată și voi fi interesat să văd cât de mult zgomot exterior trece prin căști. Poate că dacă îți ating urechea căștile întrerupe imersiunea, așa cum spune Valve, dar știu că copilul meu care strigă la câine cu siguranță o face.

Curea pentru cap

Așa cum v-ați aștepta la un set cu cască de ultimă generație, cureaua este extrem de bine realizată, cu o cârpă antimicrobiană. Are și o curea peste cap, ceea ce este important atunci când se joacă lungi de timp. O curea halo se poate simți uneori dezechilibrată, dar aceasta arată extrem de bine făcută.

O inovație bună este un sicriu detașabil. Acest lucru vă va permite să-l curățați mult mai ușor, desigur, dar Valve va lansa și specificațiile pentru a permite producătorilor terți să-și creeze propriile sicrie pentru față. Acest lucru ar putea deschide o mulțime de varietate și, cel puțin, vă poate permite să le schimbați atunci când altcineva vă folosește căștile.

Ce zici de controlori?

Este probabil ca Valve să folosească controlerele Knuckle la care a lucrat de ceva vreme. Se presupune că vor urma următoarea generație de control pentru VR și Valve va dori ca Index să aibă cele mai bune accesorii posibile.

Știm deja destul de multe despre controlerele nodului din propria noastră cercetare exhaustivă Essa Kidwell pe acest subiect. Dacă puteți afla mai multe, consultați articolul de mai jos.

Mai multe: Tot ce știm despre controlerele Valve Knuckle

Ce fel de PC voi avea nevoie?

Specificațiile pentru rularea Indexului prin a fi în concordanță cu Vive mai mulți căștilor VR, deși specificațiile minime sunt mai potrivite de Windows Mixed Reality decât de fișa de specificații a lui. Acest lucru poate semna că va funcționa diferit în funcție de configurația dvs. și de cât de bine poate rula sistemul dvs. hardware.

Minim Recomandat
Sistem de operare Windows 10 Windows 10
Procesor Dual core cu Hyperthreading cu patru nuclee +
Amintirea 8 GB 8 GB
Grafică NVIDIA 970, AMD RX480 NVIDIA 1070 sau mai bună

Ce conectori folosește Indexul?

O descoperire interesantă din notele suplimentare arată că camerele pot fi doar camere, până la urmă. Fișa de specificații listează cerințele minime ca să fie un DisplayPort 1 disponibil.2 și portul USB 2.0. Cu toate acestea, în partea recomandată a tabelului, scrie un USB 3.Este necesar 0 sau mai mult pentru "Camera de trecere a căștilor și portul USB"

Un conector nou dezvăluit se află într-o zonă la care Valve se referă ca Frunk. Da, este un cuvânt groaznic, dar conexiunea USB 3 de tip A va fi deschisă pentru ca oamenii să-i atașeze diverse lucruri. Acesta va fi folosit de dezvoltatori terți, precum și de pasionați pentru a transforma setul cu cască în aproape orice doresc ei.

Aceasta este o inovație pe care o pot sprijini și sunt interesate să văd ce se întâmplă cu ea.

De unde și când îl pot obține?

Cea mai recentă precomandă este acum live la Magazinul Steam și ar trebui să înceapă livrarea pe 21 mai. Precomandă este de 1000 USD pentru întregul kit, poți cumpăra toate piese separate.

Deci, dacă obțineți deja un Oculus Rift sau HTC Vive, nu va trebui să cumpărați controler noi și stații de bază noi.

Anunță-ne

Dacă auziți ceva sau idei despre Index, trimiteți-ne un comentariu. De asemenea, ne-ar plăcea să auzim ce ați dori să vedeți de la primul set cu cască Valve.

Planul supapelor

Indicele supapelor

CHA CHING

Valve Index are niște specificații excelente și alegeri de design cu adevărat interesante. Marea întrebare este dacă va fi suficient să ieși în evidență cu un preț de 1000 USD?

  • 1.000 USD la Magazinul Steam

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here