Valve explică în continuarea interfeței de utilizare a Steam Deck și a sistemului de operare

Sursa: Supapă

Ce trebuie sa stii

  • Steam Deck este intrarea recentă anunțată de Valve în jocurile portabile.
  • Valve a explicat IGN mai multe despre modul în care sistemul funcționează la nivel tehnic.
  • Steam Deck implică învățarea proiectelor Valve anterioare, cu o interfață de utilizare care a fost concepută special pentru a fi utilizat cu un controler.

Viitorul Steam Deck al lui Valve promite jocuri portabile pentru PC, iar sistemul a fost proiectat pentru a nu permite doar o experiență de joc fluidă, ci și mai mult. Vorbind cu IGN, Valve a explicat mai multe despre modul în care Steam Deck folosește sistemul de operare SteamOS și despre modul în care interfața de utilizare a fost ajustată pentru a fi mai natural să fie folosit cu un controler.

Interfața de utilizare pentru sistemul de operare este complet nouă și, conform IGN, se pare destul de naturală pentru a naviga pentru a selecta diferite jocuri. Valve a explicat, de asemenea, pentru a ajunge software-ul adus Steam Deck-ului ar putea veni la clientul principal Steam PC, permițându-i lui Valve să îmbunătățească ambele piese separate de software-ul utilizat ceea ce funcționează. Un alt punct culminant este o caracteristică majoră a Steam Deck: capacitatea de a suspenda și relua jocurile. Valve descrie această caracteristică ca fiind parte a experienței de bază și o îngrijire a necesității multă muncă pentru a funcționa corect.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocurile nu vor necesita descarcări de drivere, Valve optând în schimb pentru actualizări de software în fundal, care pot fi trimise după cum este necesar. În ciuda faptului că Steam Deck este un dispozitiv de joc, este, de asemenea, în esență un computer Linux, iar Valve confirmă că jucătorii pot descărca și rula lucruri pe sistem cum ar face-o pe un computer Linux obișnuit.

Lista de specificații Steam Deck indică faptul că va fi grozav pentru jocurile portabile, atâta timp cât jucătorii nu se așteaptă la cele mai mari rate de reîmprospătare sau detalii vizuale. Primele rezervări pentru Steam Deck sunt de așteptat să înceapă livrarea în decembrie 2021, deși unele comenzi ar putea ajunge mai târziu în primul trimestru al anului 2022.

Un computer portabil suprem

Steam Deck

Joacă-ți biblioteca Steam oriunde

Am vrut mai multe locuri pentru a vă juca biblioteca Steam? Acum vei putea cu Steam Deck. Această mașină vine în trei iterații, fiecare permițându-vă să vă jucați jocurile locale și portabil.

  • De la 399 USD la Steam

Extinde-ți jocurile

Card SD SanDisk de 256 GB

Stocați mai multe jocuri

Steam Deck acceptă stocare extensibilă prin carduri SD, ceea ce înseamnă că poți lua unul și poți introduce pentru a face loc pentru mai multe jocuri, dacă nu există un model cu un SSD.

  • 34 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here