Valve explică cum Steam Machines au deschis calea pentru Steam Deck

Sursa: Supapă

Ce trebuie sa stii

  • Steam Deck este viitorul dispozitiv portabil de jocuri de la Valve, conceput pentru a prelua jocuri pentru PC din mers.
  • Încercarea anterioară a lui Valve de hardware-ul concentrat pe Steam, Steam Machines, nu a reușit să găsească un public mare.
  • Valve explică că Steam Machines l-au ajutat pe Valve să învețe lecții importante atunci când a proiectat Steam Deck.

Steam Deck nu este prima dată când Valve a lovit hardware-ul centrat pe Steam, cu infamele Steam Machines sosind și apoi dispărând rapid în 2015. Vorbind cu IGN, Valve indică faptul că lansarea Steam Machine a fost un proces important de învățare care a deschis calea pentru Steam Deck.

„Nu ne-am dorit cu adevărat să aducem aceste servicii până când am simțit că este gata și că toate acele casete au fost verificate în esență”, spune designerul Greg Coomer, adăugând „Nu cred că am fi făcut” Am făcut la fel. de mult progres pe Steam Deck dacă nu am avut această experiență."

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Designerul Scott Dalton adaugă că experiența lui Valve în încercarea de a crea un PC de gaming care să ruleze pe Linux a condus în cele din urmă la Proton, nivelul de compatibilitate permițând Steam Deck-ului să ruleze jocuri Windows, cel puțin în teorie. Valve explică, de asemenea, pentru proiectarea Steam Controller a oferit și o perspectivă valoroasă asupra eventualului design al Steam Deck-ului.

Lista de specificații Steam Deck indică că sunt o tehnologie portabilă impresionantă, deși Valve a remarcat că multe jocuri vor viza 30 FPS.

Un computer portabil suprem

Steam Deck

Joacă-ți biblioteca Steam oriunde

Am vrut mai multe locuri pentru a vă juca biblioteca Steam? Acum vei putea cu Steam Deck. Această mașină vine în trei iterații, fiecare permițându-vă să vă jucați jocurile locale și portabil.

  • De la 399 USD la Steam

Extinde-ți jocurile

Card SD SanDisk de 256 GB

Stocați mai multe jocuri

Steam Deck acceptă stocare extensibilă prin carduri SD, ceea ce înseamnă că poți lua unul și poți introduce pentru a face loc pentru mai multe jocuri, dacă nu există un model cu un SSD.

  • 34 USD pe Amazon
  • 45 USD la Best Buy

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here