Designerul de jocuri „Valorant” dezvăluie detalii despre viitorul shooter al Riot Games în AMA

Sursa: Riot Games

Ce trebuie sa stii

  • Trevor "Classick" Romleski, designer principal de jocuri pe Valorant, a participat la un AMA pe subreddit-ul jocului.
  • El a dezvăluiit noi detalii despre cum vor funcționale și de a-și asigura sănătatea.
  • „Ne-am concentrat pe un joc tactic strâns, letal”, a scris el.

Chiar dacă tocmai ieri am aflat oficial despre noul shooter la prima persoană la Riot Games, Valorant, astăzi am primit câteva informații despre joc, prin amabilitatea Reddit.

Într-un AMA pe subreddit r/VALORANT (transcris de utilizatorul Reddit thepixelbuster aici), designerul principal de jocuri Trevor "Classick" Romleski a dezvăluit că Valorant, cunoscut anterior ca Proiectul A, a fost în dezvoltare de aproximativ șase ani în total (trei ani cercetare și dezvoltare și trei ani de producție).

Deoarece Ressick este un designer de jocuri, el a dezvăluit și multe despre cum va funcționa jocul, inclusiv detalii complicate despre recul, timpii de reîncărcare a armelor și chiar numele campionilor (aceștia se numesc furnizarea). De exemplu, toate armele au recul și anumite abilități pot fi afectate de recul și alergare. Efectele de semnătură și abilități precum vindecarea depind de personaj.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Una dintre cele mai interesante informații este ceea ce spune Ressick despre motivul pentru care fiecare agent are hitbox și sănătate. Aceasta este o schimbare față de alte shootere bazate pe eroi, care folosesc diferențe de hitbox și sănătate pentru a crea clase și strategii diferite.

„Răspunsul simplu este că ne-am concentrat pe un joc tactic strâns și letal”, a scris el. „Schimbarea hp sau hitbox are un impact semnificativ asupra jocului și dorim ca agenți să fie aleși pentru seturile lor de instrumente, nu statistici pasive ca aceasta."

Similar cu Overwatch, Valorant speră să se extindă asupra personajelor și universului nu printr-o campanie pentru un singur jucător, ci prin alte căi.

„Suntem interesați de dezvoltare în continuarea ajutorului prin alte metode în timp”, a scris el.

În general, acest lucru arată destul de diferit de League of Legends. Ressick a dezvăluit că nici măcar nu este legat de League (este un „IP diferit”, a scris el), așa că există loc pentru o mulțime de posibilități. De asemenea, este interesant să vedem cum diferă deja de alte jocuri de împușcături la persoana întâi în cinci-vs-cinci bazate pe eroi, cum ar fi Overwatch. Accentul pe abilități și seturi de instrumente în loc de sănătate este deja o schimbare uriașă. Site-ul oficial subliniază că „creativitatea este cea mai mare armă a ta”, iar Ressick confirmă acest lucru notând modul în care abilitățile și jocul de arme vor funcționa împreună.

consultați AMA pentru alte informații, cum ar fi alte caracteristici de arme și luptă chiar rata de reîmprostare (nu este limitată la 144 hz).

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here