Primele două laptop-uri post-Sony ale VAIO sunt, de asemenea, hibrizi 2-în-1

Primul Windows 8 complet nou al VAIO.1 laptopuri de la despărțirea de Sony în 2014 au fost dezvăluite astăzi. Atât VAIO Z, cât și VAIO Z Canvas sunt hibrizi 2-în-1. VAIO Z include o balama pe afișaj pentru a putea fi transformat într-o tabletă, în timp ce VAIO Z Canvas este proiectat astfel încât ecranul să se poată detașa de la tastatură.

Cele 13.VAIO Z de 3 inchi va avea în interior un procesor Intel Core i7 fără nume și se presupune că va avea o durată de viață impresionantă a bateriei până la 15.5 minereu. Greutatea VAIO Z este de doar 2.95 de lire sterline și ar trebui să aibă 16.8 mm grosime. Notebook-ul va fi pus în vânzarea astăzi în țara sa natală, Japonia, pentru 190.00 de yeni, sau puțin peste 1.600 de dolari.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

VAIO Z Canvas va fi lansat în mai și pe 12.Notebook-ul de 2 inchi va avea un ecran tactil cu o rezoluție de 2560x1704. Ecranul detașabil va veni cu un suport încorporat, similar cu Surface Pro 3, împreună cu propriul stilou digital. De asemenea, va suporta un procesor Intel Core i7, împreună cu până la 8 GB RAM și un SSD de 256 GB. Nu a fost dezvăluit încă prețul pentru laptop.

În acest moment, ambele laptop-uri VAIO nu sunt exclusive pentru Japonia și nu se știe când ar putea fi lansate în alte părți ale lumii.

Sursa: VAIO; Via: Engadget

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here