VAIO SX12 se potrivește cu nouă porturi într-un 12.laptop de 5 inchi

Ce trebuie sa stii

  • VAIO anunțat SX12, un laptop subțire și ușor, cu o mulțime de porturi.
  • Designul este similar cu VAIO SX14 văzut la începutul acestui an.
  • Laptopul este disponibil momentan doar în Japonia.

VAIO anunțat SX12, un 12.Laptop de 5 inchi care are mai multe porturi decât multe laptopuri mai mari și mai groase (prin Verge). Dispozitivul include trei porturi USB-A, un port USB-C, un slot pentru card SD de dimensiune completă, un port HDMI, un port Ethernet, un port VGA și un port pentru căști/microfon.

Laptopul rulează pe un procesor Intel 8th Gen quad-core Core i5 sau i7 și are un modul LTE opțional. În ciuda numărului său de porturi, VAIO SX12 are doar 897 de grame (1.98 lbs).

SX12 este succesorul lui VAIO S11. SX12 profită de dimensiune a unei margini a unei tastături de la margine și a ramelor subțiri care înconjoară ecranul LCD.

Laptopul arată foarte asemănător cu VAIO SX14 pe care l-am revizuit la începutul acestui an. Ambele dispozitive ar fi utile consumatorilor de afaceri care se bazează pe mai multe porturi.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

SX12 este disponibil în negru, argintiu, roz și maro și este la vânzare cu această săptămână. Laptopul este disponibil doar în Japonia și va începe de la 119.800 de yeni, care se transformă la puțină peste 1.100 USD. Cea mai mare variantă a lui SX12 este de 216.800 de yeni, adică aproximativ 1.992 USD. Nu există informații despre o lansare în SUA a VAIO SX12, dar merită remarcat faptul că atât S11, cât și SX14 sunt disponibile în Statele Unite.

VAIO SX12

VAIO SX12 include noua porturi într-un laptop subțire și ușor, deși în prezent este disponibil doar în Japonia.

  • De la 1.100 USD la VAIO

Accesorii electrice portabile (și accesibile) pe care le iubim

Fiecare dintre aceste gadget-uri de încărcare vă va menține echipamentul și gadgeturile preferate mai mult timp și niciunul dintre ele nu costă mai mult de 30 USD.

Powerbank micro-USB VisionTek de 8.000 mAh (13 USD la Dell)

Acest powerbank cu dublă ie vă poate reîncărca rapid toate dispozitivele, datorită unei „funcții de încărcare rapidă” de doi amperi, folosiți portul său de ie micro-USB. Designul său simplu include un indicator LED și costă aproximativ la fel de mult ca un singur bilet la film.

Baterii Panasonic eneloop AA (de la 13 USD la Dell)

Bateriile reîncărcabile Panasonic sunt printre cele mai bune disponibile și doar câteva dintre ele vă vor menține telecomanda, șoarecii sau alte periferice preferate alimentate atunci când aveți nevoie de ele. Sunt, de asemenea, ecologic. Și încărcătorul accesibil al companiilor se potrivește și încarcă atât bateriile AA, și bateriile AAA cât timp.

Pad de încărcare fără fir Belkin Qi (30 USD la Dell)

This place de încărcare fără fir Qi discretă arată bine (și cam ca un OZN

) și încarcă cu ușurință toate dispozitivele dvs. compatibil cu Qi până la 5W. Indicatorul LED se aprinde atunci când vă încărcați. Și costă doar 30 de dolari.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here