Folosiți această antenă OTA HD de 11 USD pentru a surprinde unele dintre jocurile NCAA March Madness”,

Este vremea nebuniei din martie, ceea ce înseamnă că s-ar putea să vă gândiți din nou să vă abonați la cablu pentru a vedea jocurile. Din fericire, ridicarea uneia dintre aceste antene OTA de interior vă poate ajuta să urmăriți jocurile fără abonament lunar. Cod cupon KMU4ZZPA reduce acest lucru la doar 10 USD.99, care reprezintă o reducere de peste 50%. Există, de asemenea, o antenă de 60 de mile, care este redusă la 12 USD.99 cu cod cupon F6FZWXVX.

Această antenă are o rază de acțiune de 50 de mile și poate accesa emisiuni de până la 1080p de la o varietate de canale, inclusiv ABC, CBS, NBC, PBS, Fox și multe altele. Cablul coaxial este de 16.Lungime de 5 picioare, astfel încât să se poată întinde de la televizor la fereastră pentru cea mai bună recepție. Desigur, ajută și dacă locuiți într-un mediu mai urban. Dacă doriți să știți câtă recepție veți găsi, puteți utiliza acest site web FCC.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Dacă vrei să fii sigur că poți urmări toate jocuri, poate doriți să luați în considerare această promoție minunată DIRECTV NOW. Vă oferă trei luni de acces la serviciu pentru doar 10 USD pe lună. Serviciul rulează în mod normal 35 USD pe lună, așa că de ce să nu obțineți acces la trei luni pentru mai puțin decât prețul uneia??!

Chiar dacă sunteți abonat la cablu sau aveți un serviciu de streaming care vă place, să aveți o antenă OTA în preajmă este o rezervă excelentă. Sunt utile atunci când cablul sau internetul se întrerupe și vă pot oferi un semnal mai fiabil.

Vezi pe Amazon

Este posibil să câștigăm un comision pentru achiziții folosind link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here