Utilizați AllShare și DLNA pe telefoanele Samsung [Cum se face

Este destul de dulce, există un truc rapid pe Samsung Omnia 7 cu aplicația AllShare. Dacă încercați să rulați aplicația, va apărea sau eroare care afirmă că acest "Acest dispozitiv nu acceptă AllShare. AllShare va fi reziliat.„Ceea ce aplicația nu vă spune este că va reveni (în cuvintele minunate ale lui Arnold Schwarzenegger).

În videoclipul de mai sus (este în franceză, dar ar trebui să pot urmări vizual) putem vedea pe Sogalas, un cititor MonWindowsPhone, explicându-ne cum poate rezolva eroarea și lansează efectiv aplicația. Este incredibil de simplu. De îndată ce lansați AllShare, apăsați butonul rapid de pornire înainte ca eroarea să apară și aplicația se va închide. Acum obțineți apăsat butonul Înapoi pentru a intra în multi-tasking și glisați spre dreapta pentru a găsi AllShare. Selectarea nu va lansa aplicația cu succes, ocolind eroarea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Pentru a recapitula, iată explicația completă:

  1. Descărcați aplicația AllShare de la Samsung
  2. Lansați și apăsați butonul „Acasă” înainte să apară mesajul de eroare (dacă apare înainte de a putea închide aplicația, continuați să încercați)
  3. Reveniți la aplicație ținând apăsat butonul „înapoi” și intrați în controlul multitasking
  4. Selectați AllShare și vă aflați acum în aplicație, ocolind mesajul de eroare
  5. Acum puteți conecta la computer, dispozitive media sau televizor (configurat cu DLNA) și să selectați conținut multimedia partajat cu dispozitivul pentru a le vizualiza pe ecranul mare sau a reda difuzoarele masive

Spuneți-ne în comentarii dacă veți face acest lucru. Am încercat eu și am rulat cu succes aplicația, toate se pare că am întotdeauna probleme cu DLNA și routerul meu (Apple Airport Extreme), astfel încât nu am putut testa capabilitățile de streaming. Nu știm dacă acest truc funcționează sau nu cu Focus, așa că anunțați-ne.

Actualizați: Am confirmat că acest truc funcționează și cu Focus, am actualizat titlul. Bucurați-vă.

Sursa: MonWindowsPhone

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here