Îmbunătățiți-vă monitorul cu o reducere de 100 USD la afișajul curbat de 27 de inchi de la Samsung Odyssey G7

Gata de upgrade la tipul de monitor care va fi singurul monitor de care are nevoie vreodată? Luați Odyssey G7 de la Samsung astăzi. Este la vânzare la doar 649 USD.99 pe Amazon. puteți găsi această ofertă și la Best Buy. Ecranul de 27 de inchi se vinde în mod normal cu aproximativ 750 USD, iar oferta de astăzi este doar a treia oară când scade la acest nivel de lansare la anul trecut.

Acest monitor are o paletă de culori Roșie inspirată de celebru jucător de la League of Legends de la T1, Faker. În timp ce celelalte versiuni ale G7, nici măcar nu sunt disponibile la Amazon, ele costă până la 700 USD sau mai mult în altă parte, așa că oferta Amazon este la un preț la fel de bun pe care îl veți găsi astăzi.

Preț scăzut

Monitor de gaming curbat Samsung Odyssey G7 de 27 inchi Roșu

Panoul curbat 1000R se potrivește cu curbura ochiului uman pentru imersiune maximă și efort minim. Rezoluția de 1440p vă faceți imaginile cât mai clare posibil. Funcționează cu Nvidia G-Sync și AMD FreeSync. Are o rata de reîmprospătare de 240 Hz și un hub USB.

649 USD.99 750 USD.00 100 USD reducere

  • Vezi pe Amazon

Am văzut pentru prima dată aceste monitoare devenind disponibile în iunie 2020 și au avut întotdeauna ochii noștri dacă nu vă deranjează jocul de cuvinte, deoarece Odyssey G7 are o curbură de 1000R. Aceasta este o curbă a ecranului conceput pentru a fi cât mai aproape de curba ochiului dvs., rezultând o imersiune maximă pentru orice conținut media pe care îl consumați. Are avantajul suplimentar de a mai puțin oboseala ochilor în timpul sesiunilor lungi, de asemenea.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Specificațiile pentru monitor includ o rezoluție de 2560 x 1440 pixeli, o rata de reîmprospătare de 240 Hz și un timp de răspuns de 1 ms. Rezoluția pixelilor este ideală pentru jucători, mai ales că o creștere mare are ca rezultat, în general, o creștere mult mai mare a prețului. În plus, 1440p include o mulțime de pixeli acolo pentru a vă oferi o imagine clară și detaliată. Monitorul are și suport HDR600, astfel încât poate deveni destul de luminos și poate suporta conținut HDR. Este acea frecvență de reîmprospătare care vă faceți să știți că acesta este un monitor creat pentru jucători. Veți obține unele dintre cele mai fluide acțiuni cu aceste afișaj și veți avea de patru ori mai multe cadre în fiecare secundă decât ceva mai tradițional.

Monitorul funcționează atât cu Nvidia G-Sync, cât și cu AMD FreeSync pentru a ajuta la reducerea ruperii ecranului, indiferent de placa dvs. grafică. Se va potrivi cu fiecare cadru de pe placa dvs. grafică, astfel încât să nu ratați nicio ritm.

Veți primi, de asemenea, tehnologia Samsung QLED pentru culori vii. Porturile din spate includ două DisplayPort, un HDMI și un hub USB cu două USB-A 3.0 porturi.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here