Faceți upgrade la Wi-Fi 6 cu acest router mesh Linksys AX6000 la vânzare pentru 250 USD,

S-ar putea să vândă weekendul de Ziua Muncii Best Buy să fie făcută, dar asta nu înseamnă că economiile sunt. Aveți un set complet nou de oferte care vă pot economisi niște bani buni. De exemplu, aruncați sau priviți la routerul Wi-Fi 6 mesh Linksys MR9600 AX6000 la vânzare pentru 249 USD.99 astăzi. Acesta este cel mai mic preț de pe acest router de oriunde, 50 USD reduce ceea ce Best Buy îl vinde în mod normal și 20 USD reduce prețul obișnuit la alți comercianți cu amănuntul. În unele locuri, cum ar fi B&H, costă chiar și 300 USD. Prețul expiră la sfârșitul zilei, dar este o bucată bună de a economisi dacă sunteți în căutarea unui upgrade de router.

Router Linksys Max Stream AX6000 Wi-Fi 6 | 50 USD reducere

Una dintre ofertele Best Buy ale zilei vă poate economisi sau bucată bună de schimbare și vă poate acoperi casa cu Wi-Fi super rapid. Cu raza de actiune si puterea acestui dispozitiv, nu veți fi niciodată frustrat să vă mutați în colțul îndepărtat al autocarului doar pentru a urmări scăderea puterii semnalului wireless.

  • 249 USD.99 la Best Buy

Linksys MR9600 este un router foarte puternic. Îți poate acoperi casa cu până la 3.000 de metri pătrați de acoperire wireless. Asta înseamnă că nu există mai zonă moarte în care semnalul pur și simplu scade pentru că te-ai deplasat la doi metri la stânga. Cu atâta putere, puteți accesa în continuare Wi-Fi și în curtea din spate sau din garaj. Dacă ați ajuns vreodată să configurați o casă inteligentă sau ați făcut-o deja, atunci veți descoperi că obținerea acoperirii în acele locuri este destul de importantă pentru deschizătoarele inteligente de uși de garaj, sonerii video și lucruri de genul acesta.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Deoarece acest router are Wi-Fi 6, poate trimite și primi mai multe fluxuri de date simultan, oferindu-i de patru ori capacitatea Wi-Fi de a gestiona fiecare dispozitiv conectat la el. De asemenea, vă poate izola rețeaua, prevenind interferențele de la rețelele Wi-Fi vecine și eliminând aglomerația, astfel încât să nu simțiți sau să încetați.

Utilizați aplicația Linksys pentru a configura și controla cu ușurință noul router. Acordați prioritate anumitor dispozitive, accesați rețeaua de oriunde și faceți și mai mult cu controlul parental și funcțiile de securitate.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here