Faceți upgrade la televizorul inteligent 4K de 65 de inchi de la Samsung și economisiți 200 USD astăzi

Dacă sunteți gata să faceți saltul către un televizor mai mare, oferta de astăzi pentru televizorul inteligent Samsung 4K UHD de 65 inchi cu HDR (RU8000) nu trebuie să aveți trecut cu vederea. BuyDig are la vânzare acest ultim model din Seria 8 pentru 699 USD, deși nu veți vedea acel preț până când ajungeți la pagina finală de finalizare a celor mai bune. În caz contrar, vă economisiți puțin peste 200 USD din prețul său. Reducerea de astăzi marchează unul dintre cele mai mici prețuri la care s-a atins vreodată, deși nu va rămâne mult timp. Transportul este gratuit.

Screen saver

Televizor LED Smart 4K UHD Samsung de 65 inchi (RU8000)

Televizorul inteligent RU8000 de 65 de inchi de la Samsung este echipat cu un procesor puternic 4K UHD, compatibilitate cu Amazon Alexa și Google Assistant și capacitatea de a transmite în flux servicii Netflix și Disney+. Prețul de reducere de astăzi se afișează numai după ce ați ajuns la casă.

699 USD.00 899 USD.00 200 USD reducere

  • Vezi la BuyDig

Televizorul inteligent 4K UHD de 65 de inchi de la Samsung RU8000 are un 64 uimitor.Panou LCD cu iluminare din spate LED de 5 inchi, împreună cu conectivitate Wi-Fi și Ethernet încorporată, astfel încât să vă puteți conecta la internet de acasă și să accesați aplicații și servicii de streaming, cum ar fi Netflix, Disney+ și multe altele. A avea un televizor inteligent ca acesta este grozav, deoarece nu va trebui să onoare un dispozitiv de streaming separat, cum ar fi Amazon Fire TV Stick. Are doar o funcționalitate similară încorporată.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alături de tehnologia Motion Rate 240, acest televizor include și suport pentru formate HDR, cum ar fi HDR10, HDR10+ și HLG HDR, precum și funcții precum și oglindirea ecranului de pe celelalte dispozitive, cum ar fi telefonul sau tableta. De asemenea, sunt patru intrări HDMI, două porturi USB, Dolby Digital Plus și funcționalitate de control vocal cu Bixby, Google Assistant și Amazon Alexa.

Acest televizor inteligent include atât tunere digitale, cât și analogice, ceea ce îl face sau alegere fantastică pentru cei care doresc să scape de viața companiilor de cablu. Conectați o antenă și veți putea viziona gratuit canale TV în direct din zona dvs. Cu antena potrivită, puteți viziona în HD sau 4K fără să vă faceți griji cu privire la factura lunară. Ați putea nota un model precum Antena Mohu Curve 50 4K-ready și să îl considerați factura finală atunci când vine vorba de plata TV în direct.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here