Actualizat: Silverlight împlinește 2 ani.0 marti

Ei bine, ce zici de asta. Silverlight primește upgrade la Big 2.0. (Presupun că acești tipi nu vor veni la petrecere.)

Spune Mary-Jo Foley la ZDNet:

Oficialii Microsoft au declarat că Silverlight 2 va fi disponibil pentru descărcare de pe site-ul Silverlight la companiile deschise cu 14 octombrie. Ei au mai spus că oricine folosește o versiune beta a Silverlight 2 sau Silverlight 1 va fi „actualizat automat” prin diferitele sisteme de corecție ale Microsoft la Silverlight 2 în lunile următoare. (Cu toate acestea, utilizatorii vor putea bloca descărcarea Silverlight 2 dacă decid să facă acest lucru.)

Alternativa Microsoft la Adobe Flash a avut parte de suișuri și coborâșuri, dar este încă în viață și este, sperăm, un pas mai aproape de a-și face drumul pe un dispozitiv mobil. Și pentru dovada că lucrează activ la asta, apelăm din nou la dna. Foley, care a actualizat o postare anterioară pe blog în care afirmă că Silverlight pentru mobil va fi un subiect la Conferința pentru dezvoltatori profesioniști din această lună.

„În această sesiune plină de demonstrații, aflați cum să extindeți aplicațiile Silverlight 2 existente pentru funcționarea Windows Mobile și cum să creați aplicații Silverlight mobile bogate care accesează periferice ale dispozitivului, cum ar fi camera foto; GPS sau WiFi sau stack radio pentru locație; precum și servicii web mobile. Vorbim, de asemenea, despre dezvoltarea instrumentelor din Microsoft Visual Studio care acceptă dezvoltarea aplicației Silverlight pe Windows Mobile, despre ce trebuie să luați în considerare atunci când furnizați sau interfață de utilizare extraordinară pe mobil și vă ajutați să înțelegeți diferențele de dezvoltare a aplicațiilor Silverlight. pentru desktop.”

Se pare că e mult mai departe decât să te chinui în vechiul garaj. Oricum, în timp ce așteptăm ca bunătatea mobilului tachinat să iasă din acele luni în urmă, prindeți Silverlight actualizat marți și cumpărați degetele încrucișate că vom vedea ceva când Windows Mobile 7 va vedea în sfârșitul luminii zilei.

Actualizați: Este heeeeere. A se distra.

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here