Desfaceți cea de-a patra #HiddenGemsApp pentru a avea șansa de a câștiga un kit de pornire SmartThings #sponsorizat #sweeps

Continuăm cu a noastră 12 zile de pietre prețioase ascunse seria din această săptămână, care se concentrează pe lumea emergentă a IoT (Internetul lucrurilor). Am petrecut primele zile uitându-ne la accesorii de fitness care funcționează bine cu Windows Phone și Windows 8.1, dar astăzi schimbăm vitezele și nu adâncim în casa conectată. prezent află articole până în pe pagina noastră Hidden Gems.

Astăzi este ziua 4 și prezentăm sistemul de automatizare a locuinței SmartThings - funcționează cu o aplicație centrală, o serie de senzori wireless și smartphone-ul dvs. pentru a vă face casa conectată, mai sigură și mai inteligentă.

Înscrieți-vă pentru a câștiga 1 din cele 5 kituri SmartThings Home Starter

Pasul 1: Vizitați articolul de referință SmartThings a 4-a zi a pietrelor ascunse.

Pasul 2: Citiți articolul și urmăriți videoclipul minunat! Când ați terminat, intrați la loterie pentru a avea șansa de a câștiga unul dintre cei cinci kituri SmartThings Home Starter. Există două moduri de a participa la tombolă și veți dori să finalizați ambele sarcini prin intermediul widget-ului din partea de jos a paginii. Termenii și condițiile complete pot fi găsite aici.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Prima șansă de câștig: Conectați-vă la Windows Central și lăsați un comentariu de calitate la articolul SmartThings Hidden Gems.

A doua șansă de câștig: Folosiți widgetul pentru a scrie pe Twitter frază zilei. Tweet-ul de astăzi ar trebui să arate astfel: Desfaceți a patra @WindowsCentral #HiddenGemsApp pentru a avea șansa de a câștiga un kit de pornire SmartThings #sponsored #sweeps //este.gd/nJlTS6 . Nu uitați să utilizați widgetul pentru a trimite tweet-ul, altfel nu ați introdus.

Odată ce ați intrat lăsând un comentariu sau postând pe Twitter (sau ambele!), vă puteți recomanda prietenii și puteți obține la zece intrări suplimentare atunci când aceștia intra. Adică un total de 12 valută la tombolă! Tragerea la sorti se desfășoară până la sfârșitul anului, iar câștigătorii vor fi anunțați în ianuarie. Noroc tuturor!

DUȚI-MĂ LA AL 4-lea ARTICOL PENTRU BIJUTERE ASCUNSĂ CA SĂ POT ENTRARE PENTRU CÂȘTIG!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here