Actualizare deblocată din Marea Britanie pentru Nokia Lumia 800 Windows Phone Tango observată

Se pare că vedem în sfârșit lansarea actualizării Tango pentru dispozitivele Lumia. În această dimineață, operatorul meu deblocat Lumia 800 a primit notificarea că este disponibilă o actualizare. La conectarea dispozitivului, actualizarea este listată ca OSVersion 7.10.8112.7, care a fost raportat a fi prima dintre cele trei actualizări pentru dispozitiv (a doua este Tango 8773, iar a treia este firmware-ul). În timp ce Tango a fost văzut ieșind în altă parte și pe alte dispozitive. Se pare că Lumia 800 va începe în sfârșit să încerce Tango.

**Actualizați** Actualizări din prima etapă 8112 - Etapa a 2-a arată actualizarea versiunii 7.10 8773.98 Etapa a 3-a Actualizare NOKIA pentru Windows Phone

Rezultatele unui telefon complet actualizat, după cum urmează

Versiunea OS          7.10.8773.98

Firmware            1750.0805.8773.12220

Radio S/W          1.7.50.08

Ca parte a acestei actualizări, îmbunătățirile includ un suport mai bun pentru MMS, exportarea contactelor pe o cartelă SIM și importarea selectivă a contactelor de pe cartelele SIM. Împreună cu acestea sunt o serie de „îmbunătățiri de calitate” aduse dispozitivului. După finalizarea actualizării, dispozitivele Lumia vor avea acces la unele dintre aplicațiile exclusive Nokia actualizate care se bazează pe sistemul de operare cu aromă Tango.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

După ce actualizarea Tango, Nokia Camera Extras nu este încă disponibilă pe dispozitivul meu, luăm legătura cu Nokia pentru a afla mai multe despre disponibilitate.

Dacă vedeți lista de actualizare a dispozitivului dvs., asigurați-vă că ne anunțați. .Detaliile despre dispozitiv și transportor ar fi de asemenea utile.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here