Universitatea din Akron propune să construiască cea mai mare instalație de esports din lume și mai multe știri despre esports

Există o nouă casă de muzică esports în oraș, iar Universitatea din Akron dorește să construiască cea mai mare facilitate de esports din lume pentru studii și cursuri compatibile. ESPN crede, de asemenea, că scena are un potențial masiv pe platformele tradiționale de difuzare după un început lent cu Overwatch.

Intră în arena esporturilor în loc să studiezi ...

Universitatea din Akron intenționează să construiască cea mai mare unitate de sport din lume în campus. În timp ce planul a fost întâmpinat cu o alegere care se simte că esporturile ar trebui să fie mai proeminente la fața locului decât studiile academice, se pare că Akron propune să continue să vadă câte mulți studenți să joace.

Nu este singura universitate sau colegiu care oferă nici studii sau facilități de esports, iar odată cu creșterea scenei și a carierelor în jocurile profesionale, puteți aștepta să vedeți evoluții ulterioare. Dacă sunteți interesat să vedeți la ce lucrează Akron, consultați postarea oficială pentru mai multe detalii.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Măriți volumul în timpul transmisiilor

Un remix incredibil al piesei excelente Piercing Light pentru League of Legends.

Universal Music Group și ESL au anunțat un parteneriat pe mai mulți ani cu lansarea unei case de discuri comune. Prin această cercetare, artiștii semnați cu noua etichetă, vor juca munca în timpul transmisiunilor de esporturi, oferind în esență sau promovare directă pe canalele și propriile platforme.

Vă puteți aștepta să vedeți o varietate mai mare de artiști și genuri în timpul transmisiunilor ESL.

ESPN vede o creștere a sporturilor pentru TV

Esports nu a avut un început deosebit de bun pe ESPN, care a suferit din cauza ratingurilor destul de slabe după ce a prezentat Overwatch League pe 27 iulie. În ciuda faptului că se confruntă cu o audiență slabă, președintele ESPN, Jimmy Pitaro, vede un viitor pozitiv pentru esports pe ESPN și alte rețele. Din Pitaro:

Uite, esporturile nu sunt un moft. Nu merge nicăieri. Cred că este în ascensiune și, în spiritul atragerii unui public mai tânăr, esports-ul trebuie să fie o prioritate a noastră.

Problema pe care o au radiodifuzorii cu sporturile este principala categorie demografică: jucătorii. Jucătorii tind să facă plăcere să folosească Twitch și alte platforme de streaming dedicate canalele TV tradiționale. Saloanele și barurile Esports care se adresează jucătorilor și fanilor esporturilor ar putea ajuta la atenuarea acestor probleme, afișând jocuri live prin ESPN în loc de site-uri de streaming online.

Evenimente live viitoare

  • League of Legends Championship - 31 august (UE), 1 septembrie (UE și U.S.), 2 septembrie (SUA), urmăriți pe Twitch.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here