Unigram este un client Telegram plin de funcții Windows 10

Unigram este un client Telegram bine conceput, disponibil gratuit pe Windows 10, Windows 10 Mobile, Xbox One și HoloLens. Aplicația este în previzualizare, așa că există unele erori și funcții lipsă, dar chiar și în starea sa actuală, Unigram merită verificat.

Înainte de a ne aprofunda în revizuirea Unigram, merită să vorbim despre serviciul pentru care este client.

Telegram este un serviciu de mesagerie care funcționează pe mai multe dispozitive. În multe privințe, arată și acționează similar cu WhatsApp. Conectează un cont la numărul dvs. de telefon pentru a vă identifica, vă permite să trimiteți mesaje prin puterea webului și pune accent pe confidențialitate. Dar există câteva diferențe cheie.

În primul rând, mesajele dvs. se sincronizează pe mai multe dispozitive, chiar dacă telefonul este oprit. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă bazați pe un client web și să vă cumpărați telefonul pornit pentru a trimite mesaje de pe computer sau alte dispozitive. Telegram acceptă chat-uri secrete care sunt stocate local pe un anumit dispozitiv în locul unui cloud, dar în special, Unigram nu acceptă această caracteristică.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

În al doilea rând, Telegram acceptă API-uri și protocoale deschise. Le oferă dezvoltatorilor gratuit. Aceasta înseamnă că, deși Telegram are oficiali pe dispozitivele Windows, sunt de acord și încurajează aplicațiile terțe precum Unigram. Și Unigram face o treabă bună luând Telegram și făcându-l să se simtă acasă pe dispozitivele Windows 10.

Vedeți în Magazinul Windows

Design și caracteristici Windows 10 din belșug

Dezvoltatorii Unigram au aruncat totul, în afară de chiuveta din bucătărie, în Unigram atunci când vine vorba de suportarea funcțiilor Windows 10. Unigram are răspunsuri rapide în centrul de notificări, asistență Continuum, suport Live Tile și chiar acceptă Bara de oameni care vine odată cu actualizarea Fall Creator.

Aplicația este disponibilă pentru aproape orice dispozitiv Windows 10, totul, cu excepția Surface Hub, iar aplicația se potrivește bine pe fiecare dintre ele.

Din punct de vedere al designului, Unigram seamănă mult cu aplicația de mesagerie pe Windows 10, deși mai personalizată. Aveți o listă cu toate chat-urile dvs. în stânga și chat-urile în sine în dreapta. Este un design minimalist, dar pentru o aplicație de mesagerie care nu este un lucru rău.

Aplicația nu are niciun element de design Fluent momentan, dar există planuri pentru a adăuga în viitor.

Funcțiile Telegramă există în cea mai mare parte, dar nu în totalitate

Unigram este cel mai bine folosit ca client de mesagerie. Acceptă chat-uri de grup, "@ing" (menționare) persoane, autocolante, trimitere de gif-uri, trimitere de mesaje vocale, chat-uri de grup și, desigur, mesagerie.

Deși Unigram are multe funcții de la Telegram, nu le acceptă pe toate. Două caracteristici notabile lipsă sunt primirea apelurilor vocale pe dispozitivele mobile și suportul secret pentru chat.

efectuați apeluri vocale pe desktop versiunile mobile ale aplicației și puteți primi apeluri pe desktop, dar în acest moment nu puteți primi apeluri pe dispozitivul mobil, ceea ce este o caracteristică mare de ratat pe telefoane.

În plus, unele funcții sunt disponibile numai pe unele versiuni ale aplicației, de exemplu, versiunea Xbox One nu acceptă apeluri vocale.

Deși o parte din aceasta nu este vina dezvoltatorului Unigram - Xbox One nu acceptă în prezent API-uri VoIP pentru aplicațiile UWP - realitatea este că lipsesc funcții în acest moment. Din nou, Unigram este în previzualizare, așa că este de înțeles când lipsesc lucruri, dar merită remarcat.

Dezvoltatorii au o pagină wiki cu o listă completă de funcții disponibile, precum și cele care nu sunt. De asemenea, descompune acele caracteristici în funcție de versiunile specifice ale aplicației, astfel încât să poată spune care funcții sunt pe fiecare platformă specifică.

Dezavantaje

Unigramele sunt două dezavantaje principale. Lipsa funcțiilor disponibile pentru primiți ai Telegramă și că trebuie să aveți prieteni care folosesc Telegramă pentru a le trimite mesaje.

Desigur, acest lucru nu are nimic de-a face cu dezvoltatorii Unigram sau chiar cu Telegram, care a realizat un serviciu grozav despre care mulți ar susține că este mai bun decât omniprezentul WhatsApp. Acesta este doar un fapt al vieții cu care trebuie să te confrunți. Chiar dacă un serviciu este mai bun pentru uzul dvs. personal, are nevoie de alte persoane pe care le care sunt pe propriul serviciu efectiv pentru a-l folosi.

Aceasta este într-un fel aceeași problemă cu care se confruntă informații utilizatorii Xbox One când vine de titluri populare ale terților. Mulți consumatori cumpără console în funcție de ceea ce folosesc prietenii lor. Dacă toți prietenii tăi sunt pe PlayStation 4, este mai probabil să cumperi pe PS4. Dacă toți prietenii tăi sunt pe WhatsApp, Facebook Messenger sau doar prin SMS, ar putea să nu-i pot determina să comute.

Baza de utilizatori Telegram nu este deloc mic, dar daca cercul dvs. de persoane de contact nu este deja în ea, este posibil să ezite să descarce încă o aplicație de mesagerie.

Faceți cunoștință cu Clatter, noua dvs. aplicație favorită de mesagerie all-in-one Windows 10

Rezumând lucrurile

Unigram este un client Telegram atractiv pentru utilizatorii de dispozitive Windows 10, atât în ​​​​aspect, cât și în setul de funcții. În timp ce Telegram are opțiuni bune de primă parte pe Windows 10 și Windows 10 Mobile, Unigram se scufundă atunci când vine vorba de suportarea caracteristicilor specifice Windows, cum ar fi Bara de persoane, răspunsuri rapide și Continuum pe dispozitivele Windows 10 Mobile. Toate acestea combinate fac mai ușor să trimiteți rapid mesaje oamenilor.

Aplicația are dezavantaje, cum ar fi anumite funcții indisponibile și faptul că poate fi necesar să vă convertiți prietenii pentru a o face utilă, dar Unigram este un plus solid pentru Windows Store și utilizatorilor sau opțiunii de mesagerie care profită de Windows 10 și Universal. Platforma Windows.

4 din 5

Vedeți în Magazinul Windows

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here