Înțelegerea paginii de setări „about:flags” din Microsoft Edge pentru PC

Pe Windows 10, Microsoft a renunțat în cele din urmă la Internet Explorer și a introdus Microsoft Edge, un nou browser web implicit care dispune de interfață de utilizator modernă și simplă, care aduce conținutul web înainte și elimină elemente inutile.

Microsoft Edge este, de asemenea, foarte asemănător cu Google Chrome și Mozilla Firefox în multe domenii. De exemplu, browserul include acum suport pentru extensii și mai multe tehnologii și funcții standard web pentru a ajuta dezvoltatorii să construiască un web mai bun.

De asemenea, similar cu alte browsere web, Microsoft Edge include pagina de setări „steaguri”, care este de obicei ascunsă de utilizatorii obișnuiți, dar ușor disponibilă de utilizatorii avansați prin tastare despre:steaguri în bara de adrese.

Pentru cei necunoscuti, steaguri este doar un alt nume pentru a spune Setări pentru dezvoltatori. Pe această pagină, similare cu about:flags (chrome://flags) și about:config pe Google și Firefox, dezvoltatorii și utilizatorii avansați pot activa sau dezactiva funcțiile experimentale pentru a adăuga sau elimina funcționalitățile în browserul web. Cu toate acestea, de obicei, aceste funcții sunt actualizate continuu, conțin erori și pot dispărea oricând fără notificare.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Alteori, când o caracteristică a fost testată completă, Microsoft poate integra și funcționalitatea în browser și este posibil să vedeți chiar nouă opțiune în secțiunea de setări principale.

În timp ce Microsoft continuă să adauge și să elimine caracteristici din semnalizatoare, structurile paginii rămân mereu aceleași și veți vedea întotdeauna o secțiune „Setări pentru dezvoltatori” și o secțiune „Func experimentale”.

Setări pentru dezvoltatori

În partea de sus a paginii, veți găsi secțiunea „Setări pentru dezvoltatori” cu funcții care de obicei nu se schimbă.

Pe versiunea actuală de Windows 10, există câteva setări, inclusiv:

 • Utilizați listele de compatibilitate Microsoft: Aceasta este o caracteristică care funcționează în spatele scenei și, atunci când detectează că ați dat peste un site web care folosește tehnologii web vechi, va oferi o opțiune de deschidere a site-ului utilizând Internet Explorer. Dacă funcția este dezactivată, Edge va încerca să încarce site-ul web, dar poate funcționa sau nu corect.

 • Permite loopback localhost: Când această caracteristică este activată, puteți utiliza adresa specială de loopback 127.0.0.1, localhost sau adresa IP locală reală (de ex.g., 192.168.1.12) în bara de adrese pentru a accesa un serviciu web găzduit pe computer. Când este dezactivat, va împiedica software-ul rău intenționat care ar putea rula pe computerul dvs. să afișeze lucruri precum un site de phishing periculos în browserul dvs. web.

Caracteristici experimentale

Apoi există Caracteristici experimentale secțiunea, care conține funcții în cursul dezvoltării care pot duce la un comportament neașteptat în browserul web. De asemenea, aceste opțiuni se pot schimba sau dispărea în orice moment. (De obicei, nu puteți schimba aceste opțiuni, decât dacă există un motiv întemeiat.)

Pe versiunea actuală de Windows 10, există câteva opțiuni experimentale și doar câteva dintre ele sunt activate implicit.

În Styling secțiunea există în prezent patru opțiuni, inclusiv:

 • Utilizați un context de stivuire completă pentru poziție fixă.
 • Îmbunătățiți performanța utilizând o compoziție independentă pentru conținutul de conservare 3d.
 • Activați proprietățile filtrului CSS.
 • Caractere de control al randării vizibilității.

Site-urile web implementează multe tehnologii și standarde pentru furnizarea conținutului și servicii pe dispozitivul dvs. Foile de stil în cascadă, cunoscute în mod obișnuit ca CSS, sunt un standard web care descrie modul în care sunt afișate pe ecran elementele unei pagini web. Fiecare browser web include suport pentru CSS, dar funcții pot fi implementate diferite de la browser la browser.

Ceea ce vedem în secțiunea de stil sunt caracteristici legate de CSS pe care Microsoft le testează pentru a obține poziționarea elementelor, media de randare a performanței, adăugând capacitatea de a accepta filtre CSS precum estomparea, luminozitatea și opacitatea imaginilor și pentru a face modul în care apar caracterele pe dispozitivul dvs.

În Derulare secțiunea există o opțiune:

 • Aplicați proprietățile de defilare a documentElement în loc de elementul body: Această opțiune este specifică dezvoltatorilor care codifică site-uri web care implementează JavaScript și le permite să schimbe comportamentul asupra modului în care browserul aplică proprietățile de defilare.

În Atingere secțiunea există trei opțiuni, inclusiv:

 • Activați evenimentele tactile: Permite browserului interpreteze interacțiunea tactilă de pe dispozitivele compatibile cu atingerea utilizării unui stilou să deget, un stilou sau un trackpad. Aceste opțiune sunt trei stări: Întotdeauna oprit (implicit), Pornit numai când este detectat un ecran tactil și Întotdeauna pornit.

  Este important să obțineți acest lucru controlează doar suportul Microsoft pentru API-urile Apple pentru evenimente tactile. În plus, indiferent de steag, evenimentele pointerului W3C vor continua să fie activate, inclusiv pentru introducerea tactilă.

 • Eveniment mouse pentru atingere: Permite browserului să genereze evenimentul mouse-ului ca răspuns la gesturi pentru a oferi o compatibilitate mai bună pentru site-urile concepute numai pentru tastatură și mouse. Aceste opțiune sunt trei stări: Întotdeauna oprit, Numai când atingerea este activată (implicit) și Întotdeauna pornit.

 • Activați interfețele pentru evenimente MSPointer: În epoca Internet Explorer, W3C (World Wide Web Consortium) nu avea o specificație completă pentru Pointer Events.aspx){.nofollow} și, din acest motiv, Microsoft și-a creat propriile prefixe de furnizor MS pentru a implementa specificația pe IE10. Mai târziu, când W3C a finalizat specificația, Microsoft a depreciat prefixul furnizorului MS din browser, dar Edge continuă să ofere caracteristici pentru scenariul de compatibilitate.

În JavaScript secțiunea, veți vedea o opțiune:

 • Activați funcțiile JavaScript experimentale: După cum sugerează și numele, aceasta permite paginilor web să utilizeze caracteristici JavaScript care sunt în dezvoltare (de ex.g., WebAssembly în V8), dar nu este garantat că fiecare caracteristică nouă va face în cele din urmă parte din JavaScript.

În Proprietățile elementului secțiunea, veți vedea o opțiune:

 • Retransmiteți trecerea cu mouse-ul și starea activă la etichetele asociate cu un element: Dezvoltatorii web folosesc elemente de eticheta HTML pentru a eticheta intrările de formulare. Un exemplu tipic ar fi textul „Nume utilizator” sau „Parolă” de lângă casetele de text atunci când vă conectați la contul de e-mail sau la serviciul online preferat. Când stilați un formular, puteți aplica elementelor efecte de trecere cu mouse-ul. Dacă această opțiune este activată, atunci când treceți cu mouse-ul pe o etichetă, atunci și elementul de formular va fi considerat plasat, iar stilul se va aplica ambelor elemente.

În Accesibilitate secțiunea, veți vedea o opțiune:

Activați funcțiile experimentale de accesibilitate: Similar cu Windows 10, Microsoft Edge se încorporează și funcții de accesibilitate, dintre care nu sunt în faze experimentale. Dacă sunteți un dezvoltator care construiește un site web sau un serviciu, puteți activa funcția pentru a testa noi funcții experimentale.

În WebRTC secțiunea, veți vedea o opțiune:

 • Ascunde adresa mea IP locală prin conexiuni WebRTC: WebRTC înseamnă „Web Real-Time Communication” și este o specificație elaborată de W3C care adaugă suport pentru apeluri vocale, chat video și conexiuni de partajare a fișierelor P2P fără a fi nevoie de un plugin. Problema cu WebRTC este că în mod implicit face adresa dvs. IP vizibilă pentru ori face conexiunea mai puțin privată, din acest motiv, Microsoft Edge include o opțiune pentru a preveni scurgerea informațiilor dvs. IP.

Încheierea lucrurilor

Acestea sunt caracteristici destinate designerilor și dezvoltatorilor web. În cea mai mare parte, utilizatorii obișnuiți nu ar trebui să-și facă griji cu privire la schimbarea vreunei opțiuni, deoarece pot provoca comportamente neașteptate în browserul web.

Dintre toate opțiunile incluse în pagina „about:flags” de pe Microsoft Edge, poate că „Ascunde adresa mea IP locală prin conexiuni WebRTC” este singura, ar trebui să iei în considerare activarea, iar „Permite loopback localhost”, " ar trebui să fie opțiunea pe care ar trebui să vă asigurați că este dezactivată.

Recuperează funcțiile din stea se schimbă mereu, în funcție de versiunea Windows 10 care rulează pe computer, caracteristicile disponibile pot fi diferite -- chiar și în acele versiuni Windows Insider Preview.

De asemenea, puteți consulta site-ul web de documentație Microsoft Edge pentru a afla mai multe despre caracteristicile dezvoltatorului pentru browserul web.

Mai multe resurse Windows 10

Pentru mai multe articole de ajutor, acoperire și răspunsuri pe Windows 10, puteți vizita următoarele resurse:

 • Windows 10 pe Windows Central – Tot ce trebuie să știți
 • Ajutor, sfaturi și trucuri pentru Windows 10
 • Forumuri Windows 10 pe Windows Central

Este posibil să obținem o comisie pentru a folosi link-urile noastre. Află mai multe.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here