Operatorul 4G din Marea Britanie EE reține lansarea planurilor numai pentru SIM”,

EE, operatorul de telefonie mobilă cu un monopol efectiv al serviciilor 4G LTE în Regatul Unit până în primăvara anului viitor, anunțat că amână lansarea planurilor sale 4G numai pentru SIM cu „până la două săptămâni”." Ofertele numai pentru SIM, care trebuiau să devină disponibilă de astăzi, vor fi lansate acum în sfârșitul lunii.

Scriind pe contul său oficial de Twitter, a spus operatorul -- 

Ne pare rău, oameni buni, a avut loc o schimbare a datei pentru planurile noastre numai pentru SIM. Ne așteptăm să le aducem în următoarele 2 săptămâni. Rămâneți pe fază pentru nouă dată.

O declarație obținută de TechCrunch pare să indice că procesul de testare s-a depășit, ceea ce duce la respingerea disponibilității 4G numai pentru SIM.

Ofertele numai pentru SIM ale EE sunt de departe cele mai rentabile planuri de preț ale rețelei. Rezultă mult mai ieftin decât contractul care include un smartphone la pachet. Tarifele fără SIM încep de la 21 GBP pe lună pentru 500 MB, trecând până la  26 GBP pentru 1 GB, 31 GBP pentru 3 GB, 36 GBP pentru 5 GB și 41 GBP pentru 8 GB.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

EE -- fost Orange și T-Mobile UK -- a devenit prima rețea care a lansat servicii 4G în Marea Britanie la sfârșitul lunii octombrie, în urma unei hotărâri Ofcom care ia permis să-și reconstituie spectrul existent de 1800 MHz pentru a fi utilizat. cu LTE.

Sursa: EE, TechCrunch

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here