UC Browser continuă lansarea actualizărilor; versiunea 3.3 adaugă partajarea Wi-Fi, fixarea la Apelare rapidă și multe altele

UC Browser este o experiență alternativă de navigare web foarte populară pe Windows Phone. Internet Explorer de la Microsoft a parcurge un drum lung, dar dacă aveți nevoie de un browser web cu mai multe funcții și actualizări reglementate, UC Browser este siguranța unuia pe care trebuie să vă urmăriți și să aveți multe instalate pe Windows Phone.

Versiunea 3.3 din UC Browser tocmai a fost trimis în magazin, așa că deschideți o filă nouă și treceți de pauză pentru a afla ce este nou.

Prima caracteristică nouă adăugată în 3.3 este capacitatea de a fixa site-urile web preferate și funcțiile UC Browser pe ecranul de pornire al aplicației. Acest lucru vă permite să adăugați orice ecran pe ecranul de pornire pentru un acces mai convenabil. Doriți acces mai rapid la caracteristica cool de descărcare? Fixați-l și sunteți gata - sau puteți fixa wpcentral.com pentru a rămâne la curent cu știrile și altele dacă preferați experiența web nativă. 

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Următorul este partajarea Wi-Fi, permițând transferul de fișiere între telefoane, tablete și un computer. Este foarte simplu de configurat. Accesați Managerul de descarcări, faceți clic pe pictograma Wi-Fi și sunteți gata, urmând instrucțiunile de pe ecran. Dacă toată această conectivitate nu a fost suficientă, echipa din spatele UC Browser a inclus și partajarea locației geografice - perfect pentru Facebook și alte site-uri web care pot folosi locația dvs.

Tigla aplicației în sine a fost acum activată live, făcând-o să se potrivească cu restul aplicațiilor dvs. instala. În cele din urmă, navigarea pe site a fost clasificată în continuare pentru a face și mai convenabil deplasare. În general, versiunea 3.3 este un upgrade destul de frumos la o experiență pe care deja o iubim pe Windows Phone.

Ești un fan al UC Browser? Și noi suntem, motiv pentru care am lansat un nou forum dedicat browserului web Windows Phone. Asigurați-vă că intrați acolo pentru a interacționa cu alți utilizatori în discuții generale, asistență peer-to-peer și pentru a interacționa cu echipa de dezvoltare.

descărca versiunea 3.3 din UC Browser din Windows Phone Store gratuit. Vă recomandăm insistent să verificați aplicația. Mulțumim tuturor celor care ne-au dat bacșiș!

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here