Cel mai recent joc de serviciu live la Ubisoft este un shooter multiplayer gratuit Tom Clancy's XDefiant

Sursa: Ubisoft | YouTube

Ce trebuie sa stii

  • Ubisoft tocmai a anunțat Tom Clancy's XDefiant, un shooter multiplayer free-to-play din universul Tom Clancy.
  • Jocul vrea să ofere o gamă largă de moduri de a juca și de a personaliza pentru tot felul de fani FPS.
  • XDefiant este un joc de serviciu live, Ubisoft angajându-se să sprijine jocul mult timp după lansare cu comunitatea.
  • Jocul nu are încă o dată de lansare, dar acum vă puteți permite pentru a avea șansa de a juca XDefiant mai devreme.

În timpul unui eveniment live, Ubisoft a scos oficial cea mai recentă intrare din universul jocurilor video Tom Clancy: XDefiant. Un shooter multiplayer cu serviciu live gratuit, XDefiant vrea să se deosebească în genul shooter-ului incredibil de competitiv, cu încărcări și gameplay personalizabile. Deși poate nu ceea ce se așteaptă fanii de la un nou joc Tom Clancy (acesta nu este un nou Splinter Cell), XDefiant preia din multe francize Tom Clancy, inclusiv The Division, Ghost Recon, Rainbow Six și multe altele.

XDefiant seamănă foarte mult cu multe alte de împușcături la persoana întâi care sunt disponibile în prezent, dar Ubisoft susține că a investit mult timp pentru a găsi elementele fundamentale, oferind jucătorilor control cu ​​​​facțiuni, echipamente, echipamente personalizate și multe altele. XDefiant vrea să fie atrăgător pentru jucătorii ocazionali și veteranii FPS competitivi, cu asistență promisă după lansarea echipei Ubisoft San Francisco.

Oferte VPN: licență pe viață pentru 16 USD, planuri lunare la 1 USD și mai mult

Jocul nu are o dată de lansare momentan, dar vă puteți găsi pentru a avea șansa de a juca XDefiant devreme pe site-ul Ubisoft. Primul test de redare va fi disponibil în august. 5, 2021 pentru jucătorii de pe computer. Știm că XDefiant lansează pentru platformele Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, PC, Stadia și Luna.

Genul de împușcături la persoana întâi este printre cele mai competitive și haotice din gaming, iar Ubisoft nu are cel mai bun palmares când vine vorba de sprijinirea jocurilor de servicii live după lansare. Va fi interesant de văzut cum XDefiant respectă promisiunile și dacă se poate diferenția cu succes de francizele consacrate care domină în prezentul domeniu. Desigur, este prea devreme pentru a spune dacă XDefiant va intra pe lista noastră cu cele mai bune jocuri de împușcături multiplayer Xbox când va fi lansat oficial în viitor.

Lasă Un Comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here